11-30-2010, 03:40 PM
Russell نوشته: بعدیها که از راه میرسند به قبلیها نون قرض میدهند که کارشان راه بیافتد.من نمیدانم، منظورتان از "نون قرض دادن" دقیقاً چیست. امّا، تا جایی که من میدانم، محمّد هیچگاه مخالف مسیحیت و یهودیت نبود (نه پیامبرانشان و نه کتابهایشان)؛ بلکه، مخالف کافرانِ اهلکتاب بود. اساساً، در تئولوژییِ اصیل قرآن، تحریف و/یا نابود شدن تورات و إنجیل معنا ندارد. بعدها، از قرن چهارم اسلامی به بعد، اسلامگرایان دیدند، اگر بر موضوع این تئولوژی اصیل اسلامی بمانند، ممکن نیست اسلام را حفظ کرد؛ پس، آن را تحریف نمودند.
اسلام هم نون قرض داده در زمان محمد،شما یک تاپیک هم به آیات تصدیق اختصاص دادید.
برای توضیحاتِ بیشتر، میتوانید به این نوشتار مراجعه کنید:
آیا خداوند متون تورات و انجیل را از تحریفِ اصطلاحی مصون نداشته است؟
http://nabard.wordpress.com/2010/03/04/414
(در این نوشتار، من به یک نوشتار از سایت پاسخگو پاسخ دادهام که در آن استدلال شده بود که تحریفِ تورات و إنجیل از دیدگاه الهی غیرمعقول نیست. من به تک-تک استدلالهایش پاسخ دادهام.)
مسأله ضعیف بودن محمّد (به این معنا که زورش به اهلکتاب نمیرسید) نیست.
Russell نوشته: در یکی از درسهای اسلامی دوره ما یه آخوند دیگه بود که درسش بیشترش راجع به این بود که تورات و انجیل چطور جمع شدند و چقدر تحریف شدند و پولوس چیکار کرده و این حرفها.خیلی علاقه دارند به مسیحیت و یهودیت حمله کنند(چون زورشان الان میرسد،اون اوایل صدر اسلام،محمد کامل زورش نمیرسیداتفاقاً، با یکی از ایران چت میکردم. یک چیزهایی از جمعآورییِ متون عهدجدید و پولس میگفت، که من داشتم شاخ درمیآوردم. چنان هم میگفت، انگار داشت از کرویت زمین حرف میزد.
[INDENT]آنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
[/INDENT]وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جوینده
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)