11-23-2010, 07:24 PM
این فردِ ساندیسییِ آنتیمجوس در این نوشتار جدیدی که در پستش درج کرده نوشته:
پس، اگر توهینی به عیسی در این متون فرضاً وجود داشته باشد، این مشکلش تنها متوجّه مسیحیان نمیگردد، بلکه قرآن نیز که بر راستی و درستی این متون صریحاً گواهی داده و خود را نگهبانی بر آنها خوانده، با مشکل مواجه خواهد شد.
البته، دو مورد نخستین از مواردی را که ایشان توهین خواندهاند را به اختصار مروری میکنیم.
مسیح، سازنده شراب ناب!!!
من متوجه نمیشوم کجای چنین چیزی توهینآمیز است. اتفاقاً یکی از زیباترین بخشهای انجیل یوحنا همان فرازهای یوحنا ۲ : ۱-۱۲ هستند. میتوانید آن را از اینجا مطالعه کنید:
http://www.kalameh.com/Pages/Article...rticleID=850#2
(رک. بخش «معجزه در عروسی».)
شرابسازی و شرابنوشی هم نه در شریعت تورات ممنوع است و نه در بین یهودیان حرام بهشمار میآمده است. اتفاقاً، توصیفات این روایت از عروسی بسیار با یافتههای باستانشناسی موجود سازگار است.
ایشان همچنین، ادعا نموده است که عیسی به مادرش توهین کرده است.
در یوحنا ۲ : ۴، عیسی به مادرش میگوید: «بانو، مرا با این امر چهکار است؟ ساعت من هنوز فرانرسیده.» (ترجمهیِ هزارهیِ نو) من متوجّه نمیشوم کجای این تذکر بیاحترامی است؛ عیسی از این محترمانهتر چه بگوید. اتفاقاً، در فراز یوحنا ۱۹ : ۲۶ نیز که بیانی بسیار احساسی و محترمانه دارد، عیسی مادر خود را «بانو» (خانم) خوانده است:
بقیه مواردی را هم که این آنتیمجوس ساندیسی مطرح کرده و بسیار پیرامونشان حرّافی نموده، موارد مشابهی هستند که حوصله پرداختن به آنها را فعلاً نداریم. [COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:24 PM ---------- ارسال قبلی در 01:19 PM ----------
[/COLOR]
http://nabard.wordpress.com/2010/07/19/nabi-moosaa
نقل قول:شاید لازم به ذکر نباشد، ولی یادآوری میکنم بیانات توهین آمیز زیر در مورد حضرت عیسی(ع) به هیچ وجه جزء عقاید ما در مورد حضرت عیسی(ع) نیست، بنده صرفاً برای شناخته شدن چهرۀ حضرت عیسی مسیح در مسیحیت، این مطالب را درج میکنم.من که شخصاً مطلب توهینآمیزی در آن موارد ندیدم. امّا از آن گذشته، همانطور که قبلاً هم گفتم، قرآن بارها بر راستی و درستی آنچه بهعنوان متون الهی نزد مسیحیان هستند (= متون کانُن عهدِجدید)، گواهی و شهادت داده است. نه تنها این، بلکه خود را نگهبانی بر این متون دانسته است (المائده ۴۸).
به آنچه نازل كردهام كه مصدِّق آنچه است كه نزدِ شماست (مُصَدِّقاً لِّمَا مَعَكُمْ)، ايمان بیاوريد؛ و اوّلین کافر به آن نباشيد. (البقرة ۴۱)
اى كسانى كه به شما الْكِتَاب داده شده است، به آنچه نازل کردیم، و مصدِّق همان چيزى است كه نزدِ شما است (مُصَدِّقًا لِّمَا مَعَكُم)، ايمان بياوريد. (النساء ۴۷)
الْكِتَاب را بهدرستی بر تو نازل کرد؛ در حالیکه مصدّقِ آنچه است که پیش روی آن است؛ و (پیش از این) تورات و إِنجیل را نازل کرده است. (آلعمران ۳) (نیز، رک. المائده ۴۸؛ الانعام ۹۲؛ فاطر ۳۱)
توجّه شود که در این آیات، قرآن مسیحیان را که اصلاً حقانیت قرآن را قبول ندارند، فراخوانده تا بر این مبنا که کتابِ قرآن «مصدِّق» کتابِ خودشان هست، مسلمان شوند و به حقانیتِ قرآن ایمان بیاورند. اى كسانى كه به شما الْكِتَاب داده شده است، به آنچه نازل کردیم، و مصدِّق همان چيزى است كه نزدِ شما است (مُصَدِّقًا لِّمَا مَعَكُم)، ايمان بياوريد. (النساء ۴۷)
الْكِتَاب را بهدرستی بر تو نازل کرد؛ در حالیکه مصدّقِ آنچه است که پیش روی آن است؛ و (پیش از این) تورات و إِنجیل را نازل کرده است. (آلعمران ۳) (نیز، رک. المائده ۴۸؛ الانعام ۹۲؛ فاطر ۳۱)
پس، اگر توهینی به عیسی در این متون فرضاً وجود داشته باشد، این مشکلش تنها متوجّه مسیحیان نمیگردد، بلکه قرآن نیز که بر راستی و درستی این متون صریحاً گواهی داده و خود را نگهبانی بر آنها خوانده، با مشکل مواجه خواهد شد.
البته، دو مورد نخستین از مواردی را که ایشان توهین خواندهاند را به اختصار مروری میکنیم.
مسیح، سازنده شراب ناب!!!
نقل قول:نسبت دادن چنین کار ناپسندی به نبی خدا، آن هم به فرمان مادرش، جای بسی شگفتی است. این درحالی است که شراب در شریعت موسی، حرام بوده و مسیح، بارها پایبندی خود به این شریعت را اعلام داشته است. با این حال، عهد جدید روایت می کند که عیسی (ع) نه تنها مردم را از به کارگیری شراب، بازنداشته ، بلکه خود، اقدام به ساختن آن نموده است.. برخی از متدینان مسیحی هم، هنگام یاد آوری این معجزه در جهت توجیه آن تلاش می نمودند و می گفتند که آن شراب، مست کننده نبوده است؛ در حالی که انجیل، خلاف آنرا گزارش می کند.
من متوجه نمیشوم کجای چنین چیزی توهینآمیز است. اتفاقاً یکی از زیباترین بخشهای انجیل یوحنا همان فرازهای یوحنا ۲ : ۱-۱۲ هستند. میتوانید آن را از اینجا مطالعه کنید:
http://www.kalameh.com/Pages/Article...rticleID=850#2
(رک. بخش «معجزه در عروسی».)
شرابسازی و شرابنوشی هم نه در شریعت تورات ممنوع است و نه در بین یهودیان حرام بهشمار میآمده است. اتفاقاً، توصیفات این روایت از عروسی بسیار با یافتههای باستانشناسی موجود سازگار است.
ایشان همچنین، ادعا نموده است که عیسی به مادرش توهین کرده است.
نقل قول:اناجیل، از مسیح چهره ای بدرفتار نسبت به مادرش می سازند. او به گونه ای غیر شایسته با مریم عذرا برخورد می کرد. در جریان معجزه ساخت شراب، هنگامی که مادرش از او خواست که به صاحب مجلس کمک کند، با آهنگی سرزنش آمیز به او گفت: "از من چه می خواهی؟"
در یوحنا ۲ : ۴، عیسی به مادرش میگوید: «بانو، مرا با این امر چهکار است؟ ساعت من هنوز فرانرسیده.» (ترجمهیِ هزارهیِ نو) من متوجّه نمیشوم کجای این تذکر بیاحترامی است؛ عیسی از این محترمانهتر چه بگوید. اتفاقاً، در فراز یوحنا ۱۹ : ۲۶ نیز که بیانی بسیار احساسی و محترمانه دارد، عیسی مادر خود را «بانو» (خانم) خوانده است:
نزدیک صلیب عیسی، مادر او و خواهرِ مادرش، و نیز مریم زن کْلوپاس و مریم مَجْدَلیّه ایستاده بودند. چون عیسی مادرش و آن شاگردی را که دوست میداشت در کنار او ایستاده دید، به مادر خود گفت: «بانو، اینک پسرت». سپس به آن شاگرد گفت: «اینک مادرت.» از آن ساعت، آن شاگرد، او را به خانۀ خود برد. (یوحنا ۱۹ : ۲۵-۲۷)
در این فرازها، عیسی که بر بالای صلیب جان میدهد، مادر خود را به انجیلنگار میسپارد. بقیه مواردی را هم که این آنتیمجوس ساندیسی مطرح کرده و بسیار پیرامونشان حرّافی نموده، موارد مشابهی هستند که حوصله پرداختن به آنها را فعلاً نداریم. [COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:24 PM ---------- ارسال قبلی در 01:19 PM ----------
[/COLOR]
sonixax نوشته: ای بابا یه خاری بعد از مدت ها اون هم بدون اینکه خودمان بدانیم رفته بود توی چشممون ، طرف خودش در آوردش عزیزم خار رو بذار سر جاش داشتیم کلی حال میکردیمآره! منم خیلی خورد تو ذوقم.
sonixax نوشته: پ.ن : ببینید یارو چه شوتیه که اومده داره مسیحیت رو نقد میکنه ! مسیحیتی که دین خودش رو به صورت ناشیانه ای از روی اون کپی کردند همچین نوشته اناجیل مسیحیت را چه کسانی نوشته اند ، انگار تازینامه ی (قرآن) خودشون مثل شهاب سنگ از آسمون اومده خورده پس کله ممد ، ممد هم برداشته جار جار همه جا خوندتش همین طوری یهو مسلمونها مثل علف هرز سبز شدنداین محمّد از اون اوّل که اوضاعش انقدر بحرانی نبود. مثکه تو غار که میرفته، یکبار یکی یهویی سر میرسه و اون رو بدجوری میچلونه (خیلی با فشار مثکه). انقدر میچلونش که این بیچاره هم آخر سر به این روز میفته!!! ... من تو این نوشتار، اشارهی خوبی به این مسأله کردم:
http://nabard.wordpress.com/2010/07/19/nabi-moosaa
[INDENT]آنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
[/INDENT]وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جوینده
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)