11-16-2010, 04:35 PM
sonic نوشته: گفتار نیک.پندار نیک.کردار نیکخب این های نکات اخلاقی مورد قبول همه هست.اما برای مملکت داری همین 3 تا کافیه؟! من میگم دست از ناسیونالیسم باستانی برداریم.بقیه اش رو بحثی ندارم...
sonic نوشته: اگر شما اندکی مطالعه در سطح وب هم داشتید کار من راحت تر بود.خب این متنی رو که گذاشتی نشون داد که پارسی های موفقی در هند وجود داشتن!!! شما داری میگی آیین زرتشتی باعث این پیشرفت شده و همین طور اینکه پارسی ها هند رو صنعتی کردن!!! یعنی یه دونه غیر پارسی تو این جمعیت بیشمار هندی نبوده که تو پیشرفت هند نقش داشته باشه؟!من میگم ربطش به آیین زرتشتی چیه؟ توصیه به علم رو محمد هم به مسلمونا داشته....ضمنا این تنها ادعای شما نیست!! قانون اساسی آمریکا و اعلامیه جهانی حقوق بشر.اونا رو هم بگو دوست عزیز
sonic نوشته: لطفا قبل از حدس زدن اندکی فکر کنید تا بیدلیل تهمت نزنید اگر رویه شما ادامه داشته باشد راهی جز شکایت کردن ندارم.
تهمت نیست دوست عزیز!!! طرز حمله شما به آرش شک برانگیز بود.در هر صورت برای شکایت کردن هم آزاد هستین!! حالا نمیدونم به کسی بگی اسلامی هستی توهین هست یا نه!!!
sonic نوشته: من هیچ حمله ای به آرش نکردم فقط یک انتقاد ساده کردم که آن هم حق هر کاربری است.شما انتقاد ساده نکردین.شما حمله شخصی به اضافه تفسیر نادرست کردین.اینجا هم بحث نقد آرش نبود که شما پریدی وسط.فقط من گفتم چرا آرش رو به اینجا دعوت نمیکنید!!!
sonic نوشته: سونیکزاز منو میشناسه مشکل اینه که تمایلی ندارم تو همه سایت ها یک آیدی داشته باشم ناژنین.امیدوارم همین باشه که شما میگین!!!
sonic نوشته: خدا رو شکر معلوم شد کی متوهم است این وسط من خودم هزار تا کار دارم حوصله کل کل با شما رو هم ندارممن در جواب شما که گفتین من خبر وبلاگ رو گذاشتم پس یعنی بیخدا هستم.منم خواستم بگم این استدلال به طور کلی برای 5 سال به بالا کاربرد نداره
به هر حال اسلامی بودن یا نبودن شما هیچ ایرادی نداره...