11-16-2010, 01:24 PM
sonic نوشته: تلاش برای گسترش فرهنگ ایران توهم است؟ما میخواهیم فرهنگ ایران همان باشد که ایرانی لایقش است.فرهنگ ایران؟منظورت دقیقا چیه؟! تلاش برای برقراری آیین باستانی توهم هست...
sonic نوشته: همین الان میدونی پارسیان هند اونجا رو صنعتی کردند خصوصا باستان شناسی ها ثابت میکند که زرتشتیان همواره به علم ودانش علاقه مند بودند پس اگر ما زرتشتی باقی میماندیم شک نداشته باش ایران امروز یک ایران صنعتی فوق پیشرفته بود.شما عادت داری بدون دلیل و مدرک و رو هوا حرف بزنی!!! اینم اگه ثابت نکنی باز میشه مثل بقیه ادعاهای تو خالیت!!! یعنی الان پیشرفت هند مدیون زرتشتی های اونجا هست؟ بعد دقیقا ارتباط این مثلا پیشرفت با آیین زرتشتی چیه؟!
sonic نوشته: باز تئوری توطئه شروع شد! سونیکزاز منو میشناسه. ولی تمایلی به این که بقیه دوستان هم نام کاربری من درگفتگو را بدانند ندارم چون من در هر سایت با یک آیدی متفاوت ثبت نام میکنم ولی واسه این که فکر نکنی چون اسلام گرا هستم از آرش انتقاد میکنم برو آرشیو رو نگاه کن که چند تا خداناباور دیگه نظیر فرهاد با آرش مشکل داشتند مشکل من وآرش هم به خاطر نوع دید مذهبیمون نیست چون من هم مثل اون لامذهب هستم مشکل ما نوع نگرش متفاوت در تاریخ ایران کهن است. یا نه فکر نمیکنی اگر اسلام گرا بودم چرا باید اولین کسی باشم که خبر راه اندازی مجدد زندیق رو دادم؟ اگر پیرو کوروش بودی تهمت نمیزدیتئوری توطئه نیست بلکه حدس خودم هست!! نوع گفتار شما هم اگه به قول خودتون کوروشی بود به آرش حمله شخصی نمیکرید!! به هر حال عوض کردن آی دی نشون میده یه مشکلی این وسط هست...بله آرش از یه نظرهایی بهش انتقاد وارد هست و منم 100% تاییدش نکردم.حالا اینکه بیای خبر باز شدن زندیق یا .. رو بدی فرقی نمیکنه!! میتونه همش یه پوشش باشه.. به هر حال شما عملکردت شفاف نیست..
sonic نوشته: نمیدونم شما متن قانون اساسی آمریکا رو خوندید یا نه ولی در همون متن توضیح داده شده استتا حالا این چندمین ادعای بی پایه و اساس شما بود که وقتی ازت مدرک خواستم خواستی یه جوری بپیچونی!! چرا وقتی نمیتونی ثابت کنی ادعای بیخود میکنی؟!