11-16-2010, 09:52 AM
sonic نوشته: کامل ترین وبسایت که هیچ کامل ترین تلویزیون اسلام ستیز رو هم راه بندازد وکوروش را را قبول نداشته باشد کارش ثمری ندارد اگر آرش به جای رویارویی وتمسخر ملیون به همکاری ودوستی با آنها بپردازد درکارهایش موفق تر خواهد بود تا زمانی که آرش به ملیون ایرانی لقب باستان پرست و....بدهد نباید از ملیون شما انتظار داشته باشید به آرش گیر ندهند آرش وقتی به تمسخر ملی گرایی میپردازد فرقی با خلخالی ندارد مسعود انصاری هم نظر شخصیش است امیدوارم آقای انصاری مطالبی که آرش درباره ملیون در وبلاگ شخصیش مینویسد را هم خوانده باشند.اگه واقعا همینی باشی که میگی آدم به وضوح میبینه که تعصب چه بلایی به سر اندیشه میاره که دیگه کور میشه و هیچی رو نمیبینه!!! الان شما معیار و ملاک و خدا و دینت شده کوروش!!! آرش باید حتما همونی باشه که تو میخوای و عین تو فکر کنه تا تاییدش کنی؟آرش انقدر شهامت داره که نظرش رو میگه.اینو تو وبلاگش در مورد خودش نوشته:
نقل قول:خود را پیرو خردگرایی، بیخدایی، دموکراسی، سکولاریسم، انسانگرایی، فمینیسم، سرمایه داری، لیبرالیسم، ناسیونالیسم، جمهوریت و هوادار جدی اطلاعیه جهانشمول حقوق بشر میدانم. برای اینکه هرکسی ممکن است از این واژه ها تصور خود را داشته باشد من تعریف کوتاهی از آنها در زیر خواهم آورد تا منظور من روشن شود و برداشت غلطی انجام نگیرد
نقل قول: ناسیونالیسم: پذیرش وجود کشور، مرز های جغرافیایی و مسئله “منافع ملی” و لزوم تلاش حکومت برای کسب آن، همچنین تلاش برای بهبود وضعیت کشور و باور به اینکه روزهای بهتر برای میهن در آینده خواهند بود.
نقل قول:از نگر سیاسی من منتقد اسلامگرایی، کمونیسم، ناسیونالیسم افراطی، و پادشاهی هستم.خب پس نظر آرش رو میبینی!!! ناسیونالیسم رو این میدونه نه بت کردن کوروش!! آرش هم مثل هر انسان دیگه نقاط ضعفی هم داره اما نقاط قوتش بسیار بیشتر هست..