11-16-2010, 06:13 AM
Havadar_e_Democracy نوشته: اگه مشکلی با ایشون دارین, هفته دیگه که گفتگو باز شد همونجا انتقادتون نسبت بهش رو مطرح کنید!! اگه قصدتون تخریب و نیست البته...من دلیل دشمنی باهاش ندارم مگه چه هیزم تری بهم فروخته؟من فقط دارم به خاطر نداشتم احساسات ملی ازش انتقاد میکنم.
Havadar_e_Democracy نوشته: دوستان انتظار ندارن که مثلا برگردیم به آیین اون دوره ایران؟!اتفاقا همین مد نظر من است مشکلات ایران از زمانی شروع شد که مرذم آیین خودشون رو رها وبه آیین بیگانه پیوستند.
Havadar_e_Democracy نوشته: حرف های شما درست اما نظر شما در مورد آرش سفسطه حمله شخصی و تفسیر نادرست همراه با هم هست!!! آرش رو من نه بت میدونم و نه همه فن حریف!!!! اما این حرف های شما که باید شاگردی فلانی رو بکنه و خیلی ها مثل اون هستن و ... اینجا چه معنی میده؟!فکر میکنید فقط آرش مخ روزگاره درحالی که درگفتگو قبل از اینکه شما کاربران جدید عضو بشید ما آرمیتی ومزدک رو داشتیم که از همه علوم یک مقداری بلد بودند اولی رو که نمیدونم کجاست.ولی دومی تو بیشتر فروم های مذهبی وفرهنگی وعلمی فعالیت کم وبیشی داره ومیتونی دنبالش بگردی تو همین دفترچه هم عضوه ولی شرکت نمیکنه خلاصه منم میگم همه نمیتونن همه فن حریف باشند ولی متاسفانه گروهی میخوان ازش یه نابغه درست کنند.
Havadar_e_Democracy نوشته: کوروش دیگه امروز استفاده ای نمیشه کرد.اهمین 200 سال پیش قانون اساسی آمریکا از روی کتاب کوروش نامه گزنفون نوشته شد یعنی راه کوروش پایان نیافته وهمیشه میتونه تاثیر گذار باشه