11-15-2010, 05:47 PM
sonixax نوشته: رضا فاضلی خودش بارها در برنامه هاش این موضوع رو گفته بود که قبل از انقلاب این فعالیت ها رو داشته ، توی کتابی هم که معرفی شده شرح کاملش نوشته شده ، منتها به زبان انگلیسی هست . در مورد فلسفه ، همه کس همه چیز دان نیست - یک بار من یک بحثی با آرش داشتم در گفتگو ، آرش میگفت که ویندوز خیلی بهتر از لینوکسه و امن تره و ... خلاصه آرش هم در زمینه کامپیوتر اطلاعاتش خیلی زیاد نیست با اینکه روزانه با اون سر و کار داره . نمونه های اینچنینی من زیاد دیدم از آرش و برای همینه که میگم نابغه نیست - نابغه یک شاخص اصلی داره ، iq بالای 140 و اصولن کسی که این میزان از iq رو داشته باشه اصولن دیدش فرق میکنه نسبت به جهان و حل مسائل و درک الگو ها و ... ولی آرش این طوری نیست . من قبلن هم گفتم ، آرش برای من خیلی محترمه - خیلی از دانسته هایم در رابطه با اسلام ستیزی رو از مقالات ایشون استخراج کردم ، ولی نمیتونم این موضوع رو کتمان کنم که آرش در مواردی غیر از فلسفه و تاریخ ضعف داره ، اگر جمله کورش رو اینطوری بگوییم : "آرش در زمینه فعالیت خودش نابغه است" برای من بیشتر قابل قبول است . بنده شخصن مزدک رو خیلی با اطلاع تر و با دانش تر میدونم .
نمیدونم شاید هم اینگونه بوده اما ایشون سال 56 در ایران فیلم بازی کرده یعنی مشکل سیاسی نداشته و آزاد بوده!! به هر حال به نظر من اون زمان انقدر جو به نفع اسلام و همین طور جریان چپ بود که عملا مسائل دیگه نه طرفدار داشت و نه کسی به طور جدی فعالیتی در اون زمینه داشت...
من هم موافق بزرگ کردن بیش از حد آرش نیستم اما میتونم بگم بین تمام افراد و سایت هایی که دیدم فعالیتش دقیق تر و هدفمند تر بوده و دقیقا میدونه باید چیکار کنه!!! اما همه چیز را همه کس دانند و آرش هم دست تنها که نمیتونه همه کار بکنه و به همه مباحث مسلط باشه.مهم اینه که یه نفره خیلی موثر عمل کرده..
sonixax نوشته: به قول یکی از دوستان ، مهم نیست چه بودی - مهم اینه که الان چه هستیموافقم و تو همین تاپیک هم چند بار تکرار کردم..