11-15-2010, 12:38 PM
kourosh_bikhoda نوشته: خب تمام اینها که البته فرضیات شماست چه معنی میده؟ معنیش اینه که کوروش باید خداوند ما باشه؟نمیگویم کوروش خدای ما باشد ولی باید الگوی اول ما در همه حال باشد
Havadar_e_Democracy نوشته: عزیزم آرش با ناسیونالیسم باستانی مشکل داره!!! ناسیونالیسم ایرانی هم هیچ ربطی به کوروش کبیر نداره!! گویا شما مفهموم ناسیونالیسم رو خوب درک نکردین...من به هیچ وجه قبول ندارم مردم دنیا دموکراسی و آزادی خودشون رو مدیون کوروش هستن!!! این چه توهم بی پایه و اساسی هست که شما دارید!! اگه بخوایم از کوروش یا هر شخصیت تاریخی دیگه ای بت بسازیم چه فرقی با مسلمون ها و ادعای اونها در مورد محمد داریم؟!ناسیونالیسم ایرانی رو داریوش به راه انداخت ولی رکن اولش کوروش است ما به کوروش افتخار نکنیم به چه چیز باید افتخار کنیم نام ایران با نام کوروش گره خورده یا به قول شاعر بزرگ دکتر بادکوبه ای بی کوروش وبی تهمتن دیگر چه گویی از وطن ؟
اینا رو من از خودم در نمیارم اگر کوروش اعلامیه حقوق بشر رو صادر نمیکرد الان فکر میکنی تو تمام دنیا چیزی به نام حقوق بشر وجود داشت؟
Havadar_e_Democracy نوشته: من نمیتونم به جای آرش فکر کنم که منظورش چی بوده اما اینجا توهینی به کوروش کبیر نمیبینم بلکه بیشتر تلاش های پوچ ملیون رو داره مورد انتقاد قرار میده...من باز هم میگم هیچ شخصیتی رو نباید بت کرد!! چه کوروش کبیر چه آرش بیخدا و چه هر کس دیگه...کوروش اینقدر بزرگ است که احتیاج نباشه ما ازش بت بسازیم کوروش الگوی همه کشورها بوده واست.