11-13-2010, 02:58 AM
Havadar_e_Democracy نوشته: دوست عزیز شلوغش نکن!! دوستان شما حرف های بسیار نابخردانه ای زدن و شما هم در اون زمینه ها سکوت کردین!! اگه واقعا دنبال اینی هستید که میفرمایید
ببینید من مسئول گفته های دیگران نیستم که در قبال آنها هم پاسخگو باشم، با این حال در یکی از پست ها نیز ایشان خواسته بودم که بیشتر به دنبال بحث هایی باشند که دارای منبع باشد ( احساسی نباشد ). این پست
Havadar_e_Democracy نوشته: مثل اون دوستان هنوز پان تورک و تجزیه طلب نیستید این سکوت شما چه معنی ای میده؟!
پان ترک یک بحث است، بحث استقلال یک چیز دیگر
استقلال طلبی یک عقیده است که کسی حق ندارد به خاطر اینکه ایشان به این عقیده هستند انرا محکوم نمایند.
Havadar_e_Democracy نوشته: واقعا انصاف داشته باش و بگو ما اینجا چه کاری کردیم که دیکتاتوری بوده از دید شما؟ دوستان شما در پاسخ به ما چی میگفتن و کی حمله میکرد؟لطفا با مستند و با اشاره به پست و تاپیک بگو تا ما هم متوجه بشیم اشکال کار ما کجا بود!!!
من تو این سایت فقط با یک نفر در یک مبحث بحث کرده ام. شما می توانید به آن پست بروید تا نوع بحث ایشان را دریابید، در سراسر پست های ایشان خود برتر بینی و تحقیر دیگران مشخص است،در تجربه ی بحثی که با اکثریت فارس زبان ها داشته ام ، دیده ام که اکثرا به همین شکل بحث می نمایند