11-12-2010, 10:11 PM
Reactor نوشته: خوب پس وقتی نمیدانید چه کسی ست و تمام شواهد و مدارک هم نشون میده که حکومت از درون دجار مشکل و چند پارگی شده پس فرض شما نادرست هست و مثل تئوری توطئه فقط در حد تئوری باقی خواهد ماند.. چون دلیل منطقی قابل درک یا دلیل دیدنی برای اثباتش موجود نیست
خیر ، شواهد و مدارک نشان نمیدهد که حکومت از درون دچار مشکل است ، به عکس نشان میدهد از درون خیلی هم منسجم است ولی مشکل خارجی دارد .
شما چگونه از اینکه من گفتم عوامل پشت صحنه جمهوری اسلامی را نمیشناسم ، نتیجه گیری کردید که فرض من مبنی بر منسجم بودن حکومت و فریب مردم به دست حکومت اشتباه است ؟!؟!
و شما هنوز به پرسش من پاسخ ندادید ، اینکه کروبی و موسوی مردم را آرام کردند و به نفع حکومت عمل کردند و باعث شدند همه چیز به فراموشی سپرده شود ناشی از حماقتشان است یا همکاریشان با جمهوری اسلامی ؟
اگر هیچ کدام چرا اینگونه عمل کردند ؟
نمیشود که هم با مردم باشند ، هم احمق نباشند و هم به نفع حکومت و به ضرر مردم عمل کنند و البته و صد البته دروغ هم بگویند ![COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 10:11 PM ---------- ارسال قبلی در 10:09 PM ----------
[/COLOR]
Havadar_e_Democracy نوشته: من یادمه تو گفتگو میگفتی ترور حجاریان هم برنامه خود حجاریان بوده!!!
تا حدودی ، ولی دقیقن این رو نمیگفتم - بلکه گفتم برنامه خود اصلاح طلبان بوده و حجاریان از داستان بیخبر نبوده .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری