11-12-2010, 06:47 PM
Jooyandeh نوشته: بدجوری موافقم. من نظرم با شما که میگویید جنبش تنها ثمری که داشت این بود که دیگر بهشکل غیرقابلانکاری نشان داد این رژیم یک رژیم نامشروع است، موافقم.منم موافقم که موسوی یا کروبی افراد ایده آلی نیستن و شاید نگران شدن کلیت نظام به خطر بیوفته و فیتیله حرکت ها رو به هر شکلی که شد کشیدن پایین اما حرفم این هست که این برنامه ای از جانب اونها نبود چون اختلافات بین سران فعلی و فبلی جمهوری اسلامی جدی هست و یه داستان نیست!!! وقتی پای جون خودت در میون هست که دیگه اسمش بازی نیست...
فقط یک نگاهی به ریخت و قیافه این موسوی و زنش بیندازید، همهچیز روشن میشود.
مساله دیگه اینکه به قول آرش بیخدا فعلا تمام داشته های ما در ایران امثال همین موسوی هست و اینکه فکر کنیم یه آدم شیک کراواتی از اون ور آب با هواپیما پاشه بیاد ایران و برامون دموکراسی و آزادی بیاره خواب و خیال هست!!
به نظرم مشکلی که ما ایرانی ها داریم سیاه یا سفید دیدن هست!! تو عالم رویا که نمیشه زندگی کرد.واقعیت ایران هم فعلا اینه...
ضمنا ظاهر افراد هم نباید دستاویز مسخره کردن یا زیر سوال بردن طرز فکرشون باشه!! لااقل شماها که تو کشورهای دموکراتیک دارین زندگی میکیند باید قضاوت بهتری داشته باشید..
همین شیوه هست که باعث شده یه شکاف عمیق بین مردم و روشنفکر های سکولار ایجاد کنه و عملا پایگاه و مخاطبی نداشته باشن...نمیشه توقع داشت مردم ما یا افراد مطرح داخل یه شبه بشن اون چیزی که مطلوب ما هست!!
اینم بگم که خودم نه تو انتخابات شرکت کردم و نه اعتقادی دارم که از داخل بشه حرکت موثری کرد...
sonixax نوشته: دیکتاتوری سبز ! نظرتون در باره این واژه چیه ؟ آیا با اون موافقید یا مخالف ؟ چرا ؟
میشه بیشتر توضیح بدین دقیقا منظورتون چی هست؟!