07-04-2026, 07:38 PM
نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! ? کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسیاشان باز شده است ?
واژگشت ۲۰۲۵
07-04-2026, 07:40 PM
07-06-2026, 07:29 PM
(07-04-2026, 07:38 PM)Anarchy نوشته:(02-28-2026, 10:43 PM)Mehrbod نوشته: شادباش به یاران, خامنهای و دودمانش به درک واصل گشتند 🤞🏻
به پیشبینی من این بیعرضههای مفتخور کمتر از ۴۸ ساعت دوام خواهند آورد.
واقعا جای خالیت احساس میشه توی تیم مشاور شاهزاده... دیگه از پیش بینی های خردورزانه نداری ؟؟
سخن نابجایی که نگفته بودیم, مگر آنکه شما دارید ادّعا میکنید دوام آوردن ج.ا. از
روی ارتش نیرومند اش بوده است!؟ که اگر این, مرغ پرکنده هم به سخن شما خواهد خندید.
اینکه دیگر امروز آمریکا با این موش و بازمندگان موشعلی بازی بازی میکند اشتباه سترگیست که تاوان آنرا نخست
مردم واماندهیِ درون ایران, و سرانجام خود آمریکا خواهد پرداخت. چنانکه انگلستان دیروز با سیاستهای کثیف و
دورویانهی خود امروز شده پاکستان, و ویروس چرکین اسلام از در و دیوار لندن بالا میرود و کشور به مرز ورشکستی نزدیک شده است.
پ.ن.
اینکه شما از شادی در پوست خود نمیگنجید و نمیتوانید خودتان را کنترل کنید هم میگوید گویا آقازادهای چیزی
هستید و همینجا از دوستان و یاران میخواهم که پیامهای شخصی شما را نادیده بگیرند, چنانکه خود به یاد دارم
چندین باری نهان و آشکار خواسته بودید از کیستی خود پرده برداریم که امروز چرایی آن بر ما آشکار گشته.
.Unexpected places give you unexpected returns
07-06-2026, 07:35 PM
(06-23-2026, 09:29 AM)Scary نوشته: به نظر من الان که سپاه پاسداران از بین رفته و حکومت قدرت سرکوب سابق را ندارد این تغییرات و رفرمیست به صلاح ملت خواهد بود. ملت جنبه آزادی فوری را ندارد امثال آنارشی چون عقدهای هستند و زیر دست حکومت ملایان پرورش یافتند جفتک خواهند انداخت.
تا الان این رفرمیست خوب پیش رفته امروز در خبرها اومده بود که سیاست حکومت کاملا برعکس شده به طور مثال از این به بعد توهین به آمریکا و پرچم آن مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
یکسری متوحش مثل آنارشی که دموکراسی و حق انتخاب نمیدانند چیست و خودش را در این مدت جر داد که بگوید شاهزاده بد است و امثال این موجودات که احترام به عقاید را بلد نیستند، میشد از طریق رفراندوم و انتخابات خواسته مردم را دانست که متاسفانه نخواستند متمدنانه به پای صندوقهای رای بروند.
الان هم به نظر من بد نشده است. در ادامه، خواستههای همین ملت تعیینکننده خواهد بود. در واقع رفتار مردم است که مشخص میکند حکومت آینده چه نوع حکومتی باشد؛ اینکه از افراد دوباره دیکتاتور ساخته شود یا اینکه یاد بگیرند برای حقوق و خواستههای خود دائماً و بیوقفه در حال مطالبهگری باشند. اینکه از آدمها مجدد دیکتاتور بسازند یا اینکه یاد بگیرند برای خواستهها و حق و حقوق خود دائما بی وقفه در حال مطالبات باشند.
اینکه بعضیها دلخوشی از اصلاحات ندارند، به این دلیل است که خاطره بدی از اصلاحات دروغین جنبش سبز دارند و یکبار حکومت درشان مالیده؛ اما این دلیل نمیشود که نسبت به همهچیز بدبین باشیم، نه؟
پایان شب سیه سپید است.
هر فشاری به ج.ا. به سود مردم ما است, اگر سنبهی آمریکا آن اندازه پرزور بود که میتوانست
اینها را آدم کند که چه بهتر, یادمان نرود مغولهای خونخوار هم پس از تاراج و مردمکشی کم کم با شهرمندی
آمیختند و آدموار گشتند, پس امید بیهودهای نیست. هرآینه, آنچه روشن است, ارز ریال با بالاترین
شتاب به سرنگونی دارد نزدیک میشود و اینها چه بخواهند چه نه, کنترل را از دست خواهند داد
و در این میان, سرنگونی ج.ا. و گذار با شاهزاده کمدردترین گزینهی ما میباشد.
07-06-2026, 11:38 PM
(07-06-2026, 07:29 PM)Mehrbod نوشته:(07-04-2026, 07:38 PM)Anarchy نوشته:(02-28-2026, 10:43 PM)Mehrbod نوشته: شادباش به یاران, خامنهای و دودمانش به درک واصل گشتند 🤞🏻
واقعا جای خالیت احساس میشه توی تیم مشاور شاهزاده... دیگه از پیش بینی های خردورزانه نداری ؟؟
روی ارتش نیرومند اش بوده است!؟ که اگر این, مرغ پرکنده هم به سخن شما خواهد خندید.
اینکه دیگر امروز آمریکا با این موش و بازمندگان موشعلی بازی بازی میکند اشتباه سترگیست که تاوان آنرا نخست
مردم واماندهیِ درون ایران, و سرانجام خود آمریکا خواهد پرداخت. چنانکه انگلستان دیروز با سیاستهای کثیف و
دورویانهی خود امروز شده پاکستان, و ویروس چرکین اسلام از در و دیوار لندن بالا میرود و کشور به مرز ورشکستی نزدیک شده است.
پ.ن.
اینکه شما از شادی در پوست خود نمیگنجید و نمیتوانید خودتان را کنترل کنید هم میگوید گویا آقازادهای چیزی
هستید و همینجا از دوستان و یاران میخواهم که پیامهای شخصی شما را نادیده بگیرند, چنانکه خود به یاد دارم
چندین باری نهان و آشکار خواسته بودید از کیستی خود پرده برداریم که امروز چرایی آن بر ما آشکار گشته.
تو همین تاپیک چند بار گفتم از سیاست چیزی نمیفهمی ... از پیشبینی سقوط ۴۸ ساعته رژیم تا خایه مالی ترامپ و نتانیاهو تا ابراز ارادت و خایه مالی به کسخلی به نام رضا پهلوی و امید بستن بهش ... همین شما مشنگ ها و این تحلیل ها و نگاه های آبکی شما یکی از عوامل ماندگاری جمهوری اسلامیه . حالا هم چون باز مغزت کشش درک موضوع رو نداره میگی من آقا زاده هستم . آخه عقل کل ، آقازاده بیکاره بیاد تو یه فورم فیلتر شده با سه تا کاربر بشینه بحث کنه ؟؟
علاقه به بحث های شخصی نداشتم اما چون جفنگ گفتی جا داره همینجا بگم خودت گفته بودی شاید به زودی هویتم رو بگم ... خواستی برات پستش رو هم پیدا میکنم !!
بعد فرمودی چون هنوز به ایران رفت و آمد دارم نمیخوام بگم ...
هر کدوم رو میگی نگفتی بگو تا برات پستش رو بیارم !!
حتی همین که فکر میکنی کسی دنبال هویتت هست هم از مشنگ بودنته. این حرف ها مال ۲۰ سال پیش بود نه الان .
07-07-2026, 08:18 AM
من همیشه حرفم این بوده که در نهایت این مردم هستند که انتخاب میکنند چه میخواهند؛ چه نوع حکومتی داشته باشند، کشور چگونه اداره شود و آینده ایران به چه سمتی برود.
آیا میخواهیم از این ۴۷ سال تاریک حکومت جمهوری اسلامی درس بگیریم، یا میخواهیم دوباره یک دیکتاتور بسازیم؟
من بارها گفتهام که از میان تمام چهرههای سیاسی شناختهشده، رضا پهلوی را گزینهای سالمتر و تواناتر میدانم. اگر چنین اتحادی شکل میگرفت، در نهایت این مردم بودند که در یک انتخابات آزاد تعیین میکردند چه نوع حاکم و حکومتی میخواهند.
اما امثال شما نخواستند صدای همه شنیده شود. دموکراسی و احترام به عقاید را زیر پا گذاشتید و دفن کردید.
تا زمانی که هر موضوعی را فقط از زاویه برد و باخت و بازی قدرت ببینید، نهتنها اوضاع بهتر نخواهد شد، بلکه بدتر هم خواهد شد. در این صورت فقط یک دیکتاتور را با دیکتاتوری دیگر، با رنگی متفاوت، جایگزین میکنید.
حالا که میگویید «شاهزاده نه»، حداقل برنامه ارائه دهید، ساختار مشخص کنید و اهداف کوتاهمدت و بلندمدت داشته باشید. اما شما جدیت ندارید. اصلاً نمیخواهید وضعیت ایران تغییر کند؛ چهبسا ترجیح میدهید مردم و کشور بیشتر در فلاکت و تاریکی فرو بروند تا بتوانید تحقیر و تخریب کنید، به این ملت بگویید سزاوار این وضعیت است، تمام کاسهکوزهها را بر سر مردم بشکنید و مدام تکرار کنید که «هیچ راهی نیست» و «همیشه همین بوده است».
این دقیقاً همان حرفهایی است که قبل از اولین جنگ اسرائیل میزدید، اما بعد ناگهان فریاد زدید که اسرائیل آمده مردم را بکشد و کشور را تجزیه کند.
شما هیچ چیز جز تاریکی و سیاهی برای عرضه ندارید.
آیا میخواهیم از این ۴۷ سال تاریک حکومت جمهوری اسلامی درس بگیریم، یا میخواهیم دوباره یک دیکتاتور بسازیم؟
من بارها گفتهام که از میان تمام چهرههای سیاسی شناختهشده، رضا پهلوی را گزینهای سالمتر و تواناتر میدانم. اگر چنین اتحادی شکل میگرفت، در نهایت این مردم بودند که در یک انتخابات آزاد تعیین میکردند چه نوع حاکم و حکومتی میخواهند.
اما امثال شما نخواستند صدای همه شنیده شود. دموکراسی و احترام به عقاید را زیر پا گذاشتید و دفن کردید.
تا زمانی که هر موضوعی را فقط از زاویه برد و باخت و بازی قدرت ببینید، نهتنها اوضاع بهتر نخواهد شد، بلکه بدتر هم خواهد شد. در این صورت فقط یک دیکتاتور را با دیکتاتوری دیگر، با رنگی متفاوت، جایگزین میکنید.
حالا که میگویید «شاهزاده نه»، حداقل برنامه ارائه دهید، ساختار مشخص کنید و اهداف کوتاهمدت و بلندمدت داشته باشید. اما شما جدیت ندارید. اصلاً نمیخواهید وضعیت ایران تغییر کند؛ چهبسا ترجیح میدهید مردم و کشور بیشتر در فلاکت و تاریکی فرو بروند تا بتوانید تحقیر و تخریب کنید، به این ملت بگویید سزاوار این وضعیت است، تمام کاسهکوزهها را بر سر مردم بشکنید و مدام تکرار کنید که «هیچ راهی نیست» و «همیشه همین بوده است».
این دقیقاً همان حرفهایی است که قبل از اولین جنگ اسرائیل میزدید، اما بعد ناگهان فریاد زدید که اسرائیل آمده مردم را بکشد و کشور را تجزیه کند.
07-07-2026, 07:07 PM
(07-06-2026, 11:38 PM)Anarchy نوشته:(07-06-2026, 07:29 PM)Mehrbod نوشته:(07-04-2026, 07:38 PM)Anarchy نوشته:(02-28-2026, 10:43 PM)Mehrbod نوشته: شادباش به یاران, خامنهای و دودمانش به درک واصل گشتند 🤞🏻
پ.ن.
تو همین تاپیک چند بار گفتم از سیاست چیزی نمیفهمی ... از پیشبینی سقوط ۴۸ ساعته رژیم تا خایه مالی ترامپ و نتانیاهو تا ابراز ارادت و خایه مالی به کسخلی به نام رضا پهلوی و امید بستن بهش ... همین شما مشنگ ها و این تحلیل ها و نگاه های آبکی شما یکی از عوامل ماندگاری جمهوری اسلامیه . حالا هم چون باز مغزت کشش درک موضوع رو نداره میگی من آقا زاده هستم . آخه عقل کل ، آقازاده بیکاره بیاد تو یه فورم فیلتر شده با سه تا کاربر بشینه بحث کنه ؟؟
علاقه به بحث های شخصی نداشتم اما چون جفنگ گفتی جا داره همینجا بگم خودت گفته بودی شاید به زودی هویتم رو بگم ... خواستی برات پستش رو هم پیدا میکنم !!
حتی همین که فکر میکنی کسی دنبال هویتت هست هم از مشنگ بودنته. این حرف ها مال ۲۰ سال پیش بود نه الان .
پیشبینی که همان پیشگویی نیست. اگر کسی میتوانست آینده را ببیند که دیگر اینجا نمیامد گفتمان نمیکرد. آنچه ما گفتیم سراسر
درست بوده و هست, مگر آنکه شما ادّعا بکنید که دوام آوردن ج.ا. ازروی ارتش نیرومندش بوده است که خب, چنانکه گفتیم, از هرز هم هرزتر است.
نکتهی گیرا در این میان اینکه, با خودتان هم در ستیزید. نخست میگفتید جنگ خوب نیست اصلاحات خوب است, پس آمریکا بد است. اینک که آمریکا
سخن از اصلاحات میزند میگویید دیدید من درست میگفتم! (؟؟) خب این آمریکا بد؟ که همان خواستهی شما را دارد پیش میبرد؟؟
شوربختانه بهرهی چندانی از فرنود نبردهاید و نمیبینید که سخن و فرجام سخن ِ خودتان با خودش درستیز است.
همهی آنچه هم تا اینجا به هم بافتهاید این بوده که "من سیاست میدانم و آمریکا بد است" و "دیدید اینها دوام آوردند, پس آمریکا بد است".
رویهمرفته, جز اینکه همه بد اند و آنارشی خردمند بزرگ, که نه راهکاری دارد, نه امیدی دارد, نه پیشبینیای
دارد, خوب است. هر کس جز این گفته بیسواد سیاسیست و دنبالهروی شاهزادهی مشنگ!
نقل قول:علاقه به بحث های شخصی نداشتم اما چون جفنگ گفتی جا داره همینجا بگم خودت گفته بودی شاید به زودی هویتم رو بگم ... خواستی برات پستش رو هم پیدا میکنم !!
و شما چهار سال دیرتر هنوز به یاد داشتید و همینجور گذری میخواستید ببینید من کی ام؟ سخن روباه را باور کنیم یا دم خروس را 😃
نقل قول:تو همین تاپیک چند بار گفتم از سیاست چیزی نمیفهمی ...
رژیم جمهوری اسلامی دو بار تاکنون تا مرز نابودی پیش رفته و هر دو بار, آمریکا جلوی سرنگونیاش را گرفته است.
اینک شمایی که خودتان با ترس و نگرانی از سرنگونی کشور میگفتید برای ما منبر
بالا میروید که نه, اگر شما سیاست میدانستید میبایست درست پیشگویی میکردید, پس چیزی نمیفهمید.
براستی که خسته نباشید!
07-07-2026, 07:34 PM
(07-07-2026, 08:18 AM)Scary نوشته: من همیشه حرفم این بوده که در نهایت این مردم هستند که انتخاب میکنند چه میخواهند؛ چه نوع حکومتی داشته باشند، کشور چگونه اداره شود و آینده ایران به چه سمتی برود.
ایشان نه راهکاری دارد, نه کسی را از بیخ آدم میبیند. آمریکا بد, اسراییل بد, شاهزاده بد, یهود بد, ج.ا. بد, دفترچه بد, مهربد بد, همه و همگان بد, بجز آنارشی.
از دیدگاه روانپزشکی چنین کسی را از بیخ نباید جّدی بگیرید, کسیکه نه دنبال راهکار است, نه دنبال گفتمان و آگاه شدن و آگاه سازی
بساکه تنها و تنها میخواهد به خودش و دیگران ثابت کند که از همه داناتر است, دچار همان بیماری خودشیفتگی \ خودبزرگبینی میباشد.
توانمایهی خودتان را بجای این گفتگوهای بیهوده ببرید روی تیکتاک و یوتیوبی و جایی بگذارید که هودهی سومند بگیرید, و گوش به این یاوهها
که "یک دانه رای که ارزشی ندارد" و "من ِیک تن, چجوری جهان را درست کنم" ندهید که از دیرباز, از آغاز همان تاریخ شهرمندی, بودهاند کسانیکه این آیههای
یاس را ژاژ خاییدهاند و درست همان کسانی همیشه جهان را به خواست خود دگراندهاند که از یک گوش این یاوهها را شنفته و از گوش دیگر, یکراست بدر کردهاند.
پس از ده سال اندی پارسیگویی, که امروز میبینیم چه اندازه پیشرفت کردهایم
هم به شما میگویم, برترین گفته را سرور مزدک سالها پیش در راستای پارسیگویی
در برابر آنارشیهایی که یکسره با "نمیشود" و "من یک تن چه کنم" زدند که
در جای جای زندگی کاربرد دارد و همواره آویزهی گوش خود باید نمود:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
— مزدک بامداد
— مزدک بامداد
07-07-2026, 08:11 PM
(07-07-2026, 07:07 PM)Mehrbod نوشته:(07-06-2026, 11:38 PM)Anarchy نوشته:(07-06-2026, 07:29 PM)Mehrbod نوشته:(07-04-2026, 07:38 PM)Anarchy نوشته:(02-28-2026, 10:43 PM)Mehrbod نوشته: شادباش به یاران, خامنهای و دودمانش به درک واصل گشتند 🤞🏻
پ.ن.
نقل قول:علاقه به بحث های شخصی نداشتم اما چون جفنگ گفتی جا داره همینجا بگم خودت گفته بودی شاید به زودی هویتم رو بگم ... خواستی برات پستش رو هم پیدا میکنم !!
و شما چهار سال دیرتر هنوز به یاد داشتید و همینجور گذری میخواستید ببینید من کی ام؟ سخن روباه را باور کنیم یا دم خروس را 😃
بقیه حرف هات بمونه برای بعدا اگه حوصله داشتم اما باز که جفنگ گفتی ... خودت در دوران کووید چنین حرفی زدی ، من هم چک کردم آخرین بار در آگوست ۲۰۲۰ به تو و میلاد پیام دادم ایمیل یا آی دی تلگرام یا "هر چیز دیگه ای" صلاح میدونید بفرستید ... اتفاقا پرسیدی چرا ، گفتم تا اگر اینجا از بین رفت راه ارتباطی باشه !! چون چندین بار سرور داون شد و چندین روز یا هفته سایت در دسترس نبود.
اول بگو کدوم ۴ سال بعد ؟ دوم بگو گرفتن ایمیل یعنی درخواست افشای هویت ؟؟ ظاهرا این چند سال دچار افت ضریب هوشی شدی در اثر بالا رفتن سن ...
شده جریان پیر زن ساکن شهرستان که سوار تاکسی بود. راننده گفت به فلان دختر تو تهران تجاوز شده،اونم گفت هر چی امکاناته مال تهرانه که ...
حالا شده حکایت تو ... تو خودتم یادت رفته کی بودی و چی بودی ، بعد یعنی انقد مهمی من بخوام هویتت رو پیدا و افشا کنم ... البته هوادار شازده شدن هم بی تاثیر نیست تو حال و هوای فعلیت .
07-07-2026, 10:14 PM
https://daftarche.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA...4#pid84634
بابا شجاع ، بابا نترس ، نکشی ما رو !!! چی شد پس پا پس کشیدی ... انقد مهمی کل دنیا دنبالت هستن و آنارشی ماموریت ویژه گرفته تو رو به دام بندازه ...
نقل قول:تکنولوژی بهانه است یعنی چه دیگر؟ من هنوز هم شکی ندارم که بخت نابودی ادمی بسی بالاتر از هر چیز دیگر است, ولی راهکار
من در همان جُستار آمده که راهکاری خودپرستانه است, چیزی در مایههای گور بابایِ دیگران ما راه خودمان را میکوشیم هر چه باداباد.
انگلیسی من در Twitter, FB و اینجور جاها با نام خودم مینویسم و راستش ترسی هم ندارم شاید یکی از همین روزها پردهبرداری کردم!
بابا شجاع ، بابا نترس ، نکشی ما رو !!! چی شد پس پا پس کشیدی ... انقد مهمی کل دنیا دنبالت هستن و آنارشی ماموریت ویژه گرفته تو رو به دام بندازه ...
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

... دیگه از پیش بینی های خردورزانه نداری ؟؟
![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)