نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

واژگشت ۲۰۲۵

اینجا لازم می‌دانم چند نکته را در پاسخ به آنارشی‌ها روشن کنم:
۱. آنارشی، صراحتاً از تجزیه ایران حرف زده.
این‌که کسی به خودش اجازه بدهد از تجزیه ایران دم بزند، نشان‌دهنده اوج بی‌سوادی، ساده‌لوحی، و افتادن در دام پروپاگاندای ج.ا است.
شما نه تحلیل‌گر هستید، نه کنش‌گر سیاسی، نه حتی یک شهروند دغدغه‌مند؛ فقط یک بلندگو شده‌اید برای پراکندن ناامنی ذهنی و ایدئولوژی‌های پوسیده.
امید زیادی به بازگشت عقل برای شما نیست، اما شاید این نوشته‌ها مثل تکه‌سنگی باشد که در لحظه آخر به فرق سرتان بخورد و شما را از خواب سنگین بیدار کند.
تفکرتان آن‌قدر سطحی است که حتی نمی‌توانید یک مقایسه‌ی ساده انجام دهید:
خودت اگر بخواهی حیاط خانه‌ات را تقسیم کنی و بخشی از آن را بدهی به خاله‌، عمه یا همسایه‌ات، باید هزار مرحله قانونی و عملی را پشت سر بگذاری؛ حالا چطور حرف از تقسیم و تجزیه سرزمینی به وسعت ایران می‌زنی؟! مثلاً آذربایجان بیاید یک خیابان را بردارد، کردها طرف دیگر را، عرب‌ها جنوب را، بلوچ‌ها شرق را...؟ این اوج بلاهت و ساده‌انگاری است.
سوریه، عراق، یمن، لبنان — سال‌هاست که درگیر جنگ‌های داخلی و نفوذ قدرت‌های خارجی‌اند.
اما هیچ‌کس به خودش اجازه نمی‌دهد طرح تجزیه آن‌ها را جدی مطرح کند؛ چرا؟ چون حتی در آن کشورها هم مردم نسبت به خاک و تمامیت ارضی‌شان حس مسئولیت دارند.
در جنگ ۱۲ روزه اخیر، با تمام درگیری‌های نظامی و موشک‌باران‌ها، هیچ‌کس جرأت نکرد از تجزیه ایران حرف بزند. چون جامعه‌ی بین‌المللی، بر خلاف توهمات شما، نمی‌خواهد یک ابر بحران جدید در قلب خاورمیانه بسازد. اگر بروی به آذربایجان، کردستان عراق، پاکستان یا هر جای دیگر و بگویی "الآن فرصت مناسبی برای تجزیه ایران است"، نهایت واکنشی که می‌گیری، این است:
"ما را درگیر تو و کشور سرطان‌زده‌ات نکن!"
تنها کسانی که این اراجیف را به فضای رسانه‌ای می‌کشند، مشتی نادان و ناشی مثل خودتان هستند — که اگر خوب به حرف‌هایتان نگاه کنیم، بیشتر به سود ملاهاست تا علیه‌شان. همین تجزیه‌هراسیِ ساختگی است که سال‌هاست باعث شده رژیم بتواند با القای ترس از آشوب پس از سقوط، بر بقا و دوام خودش بیفزاید.
در تمام این ۴۶ سال، هر بار مردم اراده کردند تا رژیم را به مستراح تاریخ بریزند، امثال شما آمدید و با حرف‌هایی مثل "اگه رژیم بره مردم تو خیابون همدیگه رو میکنند"، یا "کشور تجزیه می‌شه"، آب به آسیاب ولایت فقیه ریختید.
پاسخ

۲. در مورد اسرائیل باید یک نکته را روشن کنم: نه فقط اسرائیل، بلکه تمام کشورها در نهایت به دنبال منافع ملی خود هستند.
همان‌طور که پیش‌تر هم گفتم، حمله‌ی اخیر اسرائیل واکنشی بود به تحرکات و اقدامات تروریستی جمهوری اسلامی؛ اسرائیل احساس کرد امنیت و منافعش در معرض تهدید قرار گرفته، به‌ویژه وقتی دید که نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی — در سوریه، یمن، لبنان و دیگر نقاط منطقه — در حال گسترش نفوذ و تهدید مستقیم علیه آن هستند. به همین دلیل، ابتدا مواضع این گروه‌ها را هدف قرار داد، و سپس مستقیماً به سراغ زیرساخت‌های نظامی خودِ جمهوری اسلامی رفت.
در گذشته، ما روابطی دوستانه و نزدیک با اسرائیل داشتیم. فرهنگ‌های‌ ما، برخلاف آنچه رژیم تبلیغ می‌کند، اشتراکات فراوانی دارند و هماهنگی میان دو ملت ممکن و طبیعی است. هنوز هم در اسرائیل خیابان‌هایی به نام‌های ایرانی وجود دارد — نشانه‌ای از یک دوستی دیرینه که ریشه در تاریخ، احترام متقابل و تعامل فرهنگی دارد.
پاسخ

۳. در رابطه با این کامنتت:
نقل قول:«اتفاقاً اگه تو همین دوازده روز حمله اسرائیل چندتا موشک می‌رفت تو حوزه علمیه قم، خیلی خوشحال می‌شدم، اما اسرائیل چنین برنامه‌ای نداشت. تأسف خوردنت هم از تحلیل احساسی خودته، نه نظر من!!»
این حرف بیشتر به درد پای منقل تریاک و بافور و بحث‌های سطحی توی تاکسی اسنپ می‌خوره، نه تحلیل سیاسی جدی.
شما اصلاً درکی از پیامدهای چنین اقداماتی ندارید. فقط کافی‌ست تصور کنی اگر اسرائیل واقعاً به حوزه علمیه قم حمله می‌کرد، چه نمایش تازه‌ای از کربلا و عاشورا به راه می‌انداختند. جمهوری اسلامی دقیقاً منتظر چنین بهانه‌ای‌ست تا با هیاهوی رسانه‌ای، مظلوم‌نمایی کند، فضای احساسی درست کند و دوباره خودش را روی موج «دین در خطر است» بالا بکشد.
تحلیل احساسی، دقیقاً مال شماست، نه من. اتفاقاً خونسردی اسرائیل در هدف‌گیری حساب‌شده‌ی مواضع نظامی، بخشی از همون عقلانیت سیاسی‌ای بود که شما نمی‌فهمی.

ضمن اینکه شخصاً با کشتن و اعدام ملاهای جنایت‌کار مخالفم.
در این زمینه، شاهزاده رضا پهلوی نیز بسیار هوشیار و مسئولانه صحبت کرده است.
جامعه امروز دیگر یک جامعه‌ی بربر و آخوندزده نیست که پس از سقوط یک حکومت، بیفتد به جان مردم و اعدام‌های فله‌ای راه بیندازد — همان کاری که خود جمهوری اسلامی در سال ۵۷ و دهه ۶۰ انجام داد.
عدالت، یعنی گرفتن قدرت از دست این‌ها، نه گرفتن جانشان.
یعنی افرادی که دستشان به جنایت آلوده است، باید محاکمه شوند، محکوم شوند به حبس ابد، با پابند الکترونیکی زندگی کنند، و نام‌شان در فهرست سیاه بین‌المللی ثبت شود.
اما مهم‌تر از همه، این است که آن‌ها زنده بمانند و نظاره‌گر ایرانِ آینده باشند — ایرانی بدون جمهوری اسلامی، بدون ایدئولوژی، با پرچم‌های آمریکا و اسرائیل در ساختمان‌های دولتی، با رابطه‌ای گسترده و محترمانه با جهان آزاد.
ایرانی که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها برای تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری و زندگی به آن مهاجرت می‌کنند؛
ایرانی که در آن زنان و مردان آزادانه و برابر زندگی می‌کنند؛
ایرانی که با دست‌های خودش، بدون «ستیز»، بدون «شعار مرگ»، دوباره ساخته می‌شود.
این آینده، برای آن‌ها بدترین نوع شکنجه است: شکنجه‌ی روانیِ دیدنِ ایرانی آزاد، آباد و بی‌آن‌ها.
پاسخ

در رابطه با این‌که آنارشی می‌گوید واژگونی رژیم باید به دست مردم اتفاق بیفتد، کاملاً موافقم.
اما باید واقع‌بین بود: بسیاری از کسانی که از حمله اسرائیل ابراز شادمانی کردند، نه به خاطر مداخله خارجی یا تغییر رژیم از بیرون، بلکه به این دلیل خوشحال بودند که ساختار سرکوب رژیم تضعیف شد.
این تضعیف، در روزی که مردم برای ریزش نهایی به خیابان بیایند، می‌تواند ریسک سرکوب را به حداقل برساند و فرصت بیشتری برای موفقیت جنبش مردمی فراهم کند.
هیچ‌کس از این‌که اسرائیل یا آمریکا برای ما رژیم تعیین کنند خوشحال نیست؛ بلکه خوشحالی از این است که دشمن آزادی مردم، ضربه خورده و ضعیف شده.
حال می‌خواهم از شما بپرسم:
آلترناتیو شما برای حکومت آینده ایران چیست؟
چه کسی یا چه جریانی را شایسته‌ی هدایت ایران پس از جمهوری اسلامی می‌دانید؟
پاسخ

مشکل این است که زیر نعلین ملایان به زور نفس می‌کشید و با اینترنت «آخوندی» ارتباط‌تان با دنیا قطع است.
این مصاحبه همین دیروز شاهزاده رضا پهلوی با شبکه فرانسوی‌زبان BFMTV بود.
او در این مصاحبه درباره چگونگی گذر از جمهوری اسلامی صحبت می‌کند و صراحتاً می‌گوید:
«مردم سرنوشت‌شان را از صندوق‌های رأی خواهند گرفت.»
وقتی خبرنگار می‌پرسد:
Vous applez à des élections?
شاهزاده پاسخ می‌دهد:
Bien sûr, laissez le peuple puisse trancher. La majorité décidera!
رک و شفاف!
دنیا هم از احمد جنتی‌ها و محمود احمدی‌نژادهای «کوتوله‌» شما خسته شده که نمی‌توانند یک گفتگو به زبان رسمی انجام دهند.
پاسخ

(9 ساعت قبل)Scary نوشته:  اینجا لازم می‌دانم چند نکته را در پاسخ به آنارشی‌ها روشن کنم:
۱. آنارشی، صراحتاً از تجزیه ایران حرف زده.
این‌که کسی به خودش اجازه بدهد از تجزیه ایران دم بزند، نشان‌دهنده اوج بی‌سوادی، ساده‌لوحی، و افتادن در دام پروپاگاندای ج.ا است.
شما نه تحلیل‌گر هستید، نه کنش‌گر سیاسی، نه حتی یک شهروند دغدغه‌مند؛ فقط یک بلندگو شده‌اید برای پراکندن ناامنی ذهنی و ایدئولوژی‌های پوسیده.
امید زیادی به بازگشت عقل برای شما نیست، اما شاید این نوشته‌ها مثل تکه‌سنگی باشد که در لحظه آخر به فرق سرتان بخورد و شما را از خواب سنگین بیدار کند.
تفکرتان آن‌قدر سطحی است که حتی نمی‌توانید یک مقایسه‌ی ساده انجام دهید:
خودت اگر بخواهی حیاط خانه‌ات را تقسیم کنی و بخشی از آن را بدهی به خاله‌، عمه یا همسایه‌ات، باید هزار مرحله قانونی و عملی را پشت سر بگذاری؛ حالا چطور حرف از تقسیم و تجزیه سرزمینی به وسعت ایران می‌زنی؟! مثلاً آذربایجان بیاید یک خیابان را بردارد، کردها طرف دیگر را، عرب‌ها جنوب را، بلوچ‌ها شرق را...؟ این اوج بلاهت و ساده‌انگاری است.
سوریه، عراق، یمن، لبنان — سال‌هاست که درگیر جنگ‌های داخلی و نفوذ قدرت‌های خارجی‌اند.
اما هیچ‌کس به خودش اجازه نمی‌دهد طرح تجزیه آن‌ها را جدی مطرح کند؛ چرا؟ چون حتی در آن کشورها هم مردم نسبت به خاک و تمامیت ارضی‌شان حس مسئولیت دارند.
در جنگ ۱۲ روزه اخیر، با تمام درگیری‌های نظامی و موشک‌باران‌ها، هیچ‌کس جرأت نکرد از تجزیه ایران حرف بزند. چون جامعه‌ی بین‌المللی، بر خلاف توهمات شما، نمی‌خواهد یک ابر بحران جدید در قلب خاورمیانه بسازد. اگر بروی به آذربایجان، کردستان عراق، پاکستان یا هر جای دیگر و بگویی "الآن فرصت مناسبی برای تجزیه ایران است"، نهایت واکنشی که می‌گیری، این است:
"ما را درگیر تو و کشور سرطان‌زده‌ات نکن!"
تنها کسانی که این اراجیف را به فضای رسانه‌ای می‌کشند، مشتی نادان و ناشی مثل خودتان هستند — که اگر خوب به حرف‌هایتان نگاه کنیم، بیشتر به سود ملاهاست تا علیه‌شان. همین تجزیه‌هراسیِ ساختگی است که سال‌هاست باعث شده رژیم بتواند با القای ترس از آشوب پس از سقوط، بر بقا و دوام خودش بیفزاید.
در تمام این ۴۶ سال، هر بار مردم اراده کردند تا رژیم را به مستراح تاریخ بریزند، امثال شما آمدید و با حرف‌هایی مثل "اگه رژیم بره مردم تو خیابون همدیگه رو میکنند"، یا "کشور تجزیه می‌شه"، آب به آسیاب ولایت فقیه ریختید.

من حرف از تجزیه زدم و مردم رو ترسوندم؟؟ واقعا انقد حرفت جوک هست که بیشتر از دو خط جواب دادن توهین به شعور خودم و بقیه اس ‌...

واقعا خایه مالی برای اسرائیل مغز رو زائل میکنه ‌... این مقاله رو دقیقا تو همون جنگ دوازده روزه نوشتن اسرائیلی ها !! بماند سند ویکی لیکس و اظهارات مداوم مقامات امنیتی اسرائیل ...

https://www.jpost.com/opinion/article-858111
Forge a Middle East coalition for Iran’s partition. Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran, recognizing that Khamenei’s theocratic regime cannot be reformed. Offer security guarantees to Sunni, Kurdish, and Balochi minority regions willing to break away.
پاسخ

(9 ساعت قبل)Scary نوشته:  ۲. در مورد اسرائیل باید یک نکته را روشن کنم: نه فقط اسرائیل، بلکه تمام کشورها در نهایت به دنبال منافع ملی خود هستند.
همان‌طور که پیش‌تر هم گفتم، حمله‌ی اخیر اسرائیل واکنشی بود به تحرکات و اقدامات تروریستی جمهوری اسلامی؛ اسرائیل احساس کرد امنیت و منافعش در معرض تهدید قرار گرفته، به‌ویژه وقتی دید که نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی — در سوریه، یمن، لبنان و دیگر نقاط منطقه — در حال گسترش نفوذ و تهدید مستقیم علیه آن هستند. به همین دلیل، ابتدا مواضع این گروه‌ها را هدف قرار داد، و سپس مستقیماً به سراغ زیرساخت‌های نظامی خودِ جمهوری اسلامی رفت.
در گذشته، ما روابطی دوستانه و نزدیک با اسرائیل داشتیم. فرهنگ‌های‌ ما، برخلاف آنچه رژیم تبلیغ می‌کند، اشتراکات فراوانی دارند و هماهنگی میان دو ملت ممکن و طبیعی است. هنوز هم در اسرائیل خیابان‌هایی به نام‌های ایرانی وجود دارد — نشانه‌ای از یک دوستی دیرینه که ریشه در تاریخ، احترام متقابل و تعامل فرهنگی دارد.

مجددا بیماری خایه مالی اسرائیل ... تاریخ نشون میده اسرائیل از بدو تاسیسش و بسیار قبل از جمهوری اسلامی هم کارش جنایت و بی احترامی به حقوق سایرین و قوانین بین المللی بوده ‌... مجددا یه لینک میذارم و توضیح بیشتر از این رو توهین به شعور خودم و بقیه میدونم !!!

https://www.pewresearch.org/short-reads/...netanyahu/
پاسخ

(8 ساعت قبل)Scary نوشته:  ۳. در رابطه با این کامنتت:
نقل قول:«اتفاقاً اگه تو همین دوازده روز حمله اسرائیل چندتا موشک می‌رفت تو حوزه علمیه قم، خیلی خوشحال می‌شدم، اما اسرائیل چنین برنامه‌ای نداشت. تأسف خوردنت هم از تحلیل احساسی خودته، نه نظر من!!»
این حرف بیشتر به درد پای منقل تریاک و بافور و بحث‌های سطحی توی تاکسی اسنپ می‌خوره، نه تحلیل سیاسی جدی.
شما اصلاً درکی از پیامدهای چنین اقداماتی ندارید. فقط کافی‌ست تصور کنی اگر اسرائیل واقعاً به حوزه علمیه قم حمله می‌کرد، چه نمایش تازه‌ای از کربلا و عاشورا به راه می‌انداختند. جمهوری اسلامی دقیقاً منتظر چنین بهانه‌ای‌ست تا با هیاهوی رسانه‌ای، مظلوم‌نمایی کند، فضای احساسی درست کند و دوباره خودش را روی موج «دین در خطر است» بالا بکشد.
تحلیل احساسی، دقیقاً مال شماست، نه من. اتفاقاً خونسردی اسرائیل در هدف‌گیری حساب‌شده‌ی مواضع نظامی، بخشی از همون عقلانیت سیاسی‌ای بود که شما نمی‌فهمی.

ضمن اینکه شخصاً با کشتن و اعدام ملاهای جنایت‌کار مخالفم.
در این زمینه، شاهزاده رضا پهلوی نیز بسیار هوشیار و مسئولانه صحبت کرده است.
جامعه امروز دیگر یک جامعه‌ی بربر و آخوندزده نیست که پس از سقوط یک حکومت، بیفتد به جان مردم و اعدام‌های فله‌ای راه بیندازد — همان کاری که خود جمهوری اسلامی در سال ۵۷ و دهه ۶۰ انجام داد.
عدالت، یعنی گرفتن قدرت از دست این‌ها، نه گرفتن جانشان.
یعنی افرادی که دستشان به جنایت آلوده است، باید محاکمه شوند، محکوم شوند به حبس ابد، با پابند الکترونیکی زندگی کنند، و نام‌شان در فهرست سیاه بین‌المللی ثبت شود.
اما مهم‌تر از همه، این است که آن‌ها زنده بمانند و نظاره‌گر ایرانِ آینده باشند — ایرانی بدون جمهوری اسلامی، بدون ایدئولوژی، با پرچم‌های آمریکا و اسرائیل در ساختمان‌های دولتی، با رابطه‌ای گسترده و محترمانه با جهان آزاد.
ایرانی که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها برای تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری و زندگی به آن مهاجرت می‌کنند؛
ایرانی که در آن زنان و مردان آزادانه و برابر زندگی می‌کنند؛
ایرانی که با دست‌های خودش، بدون «ستیز»، بدون «شعار مرگ»، دوباره ساخته می‌شود.
این آینده، برای آن‌ها بدترین نوع شکنجه است: شکنجه‌ی روانیِ دیدنِ ایرانی آزاد، آباد و بی‌آن‌ها.

مجددا بیماری خایه مالی اسرائیل ... مگر اسرائیل ده ها جنایت در طول تاریخ تاسیسش نکرده؟؟ مگر موشک نزد تو زندان اولین و ۷۹ نفر کشته نشدن که مردم عادی هم بینشون کم نبود ؟؟ بسه بابا ... خجالت بکش . این همه ایرانی کشته شدن، چون رژیم آخوندی پفیوز نمیخواد فضای کشور به هم بریزه اصلا پوشش رسانه ای نداده ... کلی آدم عادی کشته شدن و خونه هاشون خراب شد ... چقدر آخه خایه مالی اسرائیلو میکنی؟

اگر هم گفتم آخوند میکشت میخواستم اشاره کنم به بی خاصیت بودن این قشر از جامعه که جز زندگی انگلی چیزی ازشون ندیدیم ...

الان کلیت نظر شما پس اینه که اسرائیل مردم عادی رو بکشه ایرادی نداره و طبیعت جنگه اما آخوند نکشه چون باعث مظلوم نمایی میشه !! الان یه بررسی کنی خودت بیشتر به پا منقلی میخوری ... با کامران اتابکی تماس بگیر، اون بهت کمک میده برای تهیه وسایل و مواد لازم !!
پاسخ

(5 ساعت قبل)Scary نوشته:  در رابطه با این‌که آنارشی می‌گوید واژگونی رژیم باید به دست مردم اتفاق بیفتد، کاملاً موافقم.
اما باید واقع‌بین بود: بسیاری از کسانی که از حمله اسرائیل ابراز شادمانی کردند، نه به خاطر مداخله خارجی یا تغییر رژیم از بیرون، بلکه به این دلیل خوشحال بودند که ساختار سرکوب رژیم تضعیف شد.
این تضعیف، در روزی که مردم برای ریزش نهایی به خیابان بیایند، می‌تواند ریسک سرکوب را به حداقل برساند و فرصت بیشتری برای موفقیت جنبش مردمی فراهم کند.
هیچ‌کس از این‌که اسرائیل یا آمریکا برای ما رژیم تعیین کنند خوشحال نیست؛ بلکه خوشحالی از این است که دشمن آزادی مردم، ضربه خورده و ضعیف شده.
حال می‌خواهم از شما بپرسم:
آلترناتیو شما برای حکومت آینده ایران چیست؟
چه کسی یا چه جریانی را شایسته‌ی هدایت ایران پس از جمهوری اسلامی می‌دانید؟

تو خودت هنوز جواب ندادی برنامه دقیق و مرحله به مرحله و عملیت برای تغییر رژیم چیه ... بعد مثل احمدی نژاد ، سوال رو با سوال جواب میدی ؟؟

الان حمله اسرائیل کمک کرده به حرکت مردم برای سرنگونی رژیم ؟؟ چرا پس چیزی ندیدیم ؟؟ 

شما بگو چطوری رژیم رو ساقط کنیم ... این که حکومت بعد چی باشه پیشکش !!

اما نظر شخصی من ، هر کس که عرضه داشته و بتونه مشکلات رو حل کنه خوبه ... میخواد سیستم سلطنتی باشه یا جمهوری باشه ...
پاسخ

(4 ساعت قبل)Scary نوشته:  مشکل این است که زیر نعلین ملایان به زور نفس می‌کشید و با اینترنت «آخوندی» ارتباط‌تان با دنیا قطع است.
این مصاحبه همین دیروز شاهزاده رضا پهلوی با شبکه فرانسوی‌زبان BFMTV بود.
او در این مصاحبه درباره چگونگی گذر از جمهوری اسلامی صحبت می‌کند و صراحتاً می‌گوید:
«مردم سرنوشت‌شان را از صندوق‌های رأی خواهند گرفت.»
وقتی خبرنگار می‌پرسد:
Vous applez à des élections?
شاهزاده پاسخ می‌دهد:
Bien sûr, laissez le peuple puisse trancher. La majorité décidera!
رک و شفاف!
دنیا هم از احمد جنتی‌ها و محمود احمدی‌نژادهای «کوتوله‌» شما خسته شده که نمی‌توانند یک گفتگو به زبان رسمی انجام دهند.

ببین حتی در لفظ و با نخوت داری هم وطنت رو تحقیر میکنی که زیر نعلین آخوند و با اینترنت آخوندی هستین و نفهم و نا آگاه و فقط ما طرفدار های شازده میفهمیم چی به چیه!!!

البته این جر و بحث های من و شما ، در حد وقت گذرونیه ... من یه بار دیگه هم میگم این شازده اگر عرضه داشته باشه هر چقدر هم مخالف داشته باشه ، خودش رو تحمیل میکنه... شما سعی در تقدیس یه نفر نکنید!! 

چشم هاتون رو باز کنید ... آمریکا طالبان رو برد و باز آورد ‌...اسرائیل جولانی داعشی مسلک اما بی خطر رو به اسد دیکتاتور سکولار ترجیح داد ... اسرائیل حضور حماس رو به جنبش فتح ترجیح داد ...

انقد نمالید براشون که دست آخر ممکنه جوری با عرض معذرت بذارن درتون که جاش خوب نشه ...
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: Anarchy، 1 مهمان