08-01-2015, 04:02 PM
با سلام، همینطور که من قبلا گفته بودم از وقتی که در مورد دین اسلام تحقیق کردم فهمیدم این راهی که من قبلا طی کردم و اون چیزایی که از بچهگی به ما آموختن همش کشک است. و من دیگر نمیتونم یک مسلمان باشم من تصمیم گرفتم بیدین باشم و اگر اسلام یک درصد هم دین درستی باشد دیگر من نمیتونم اون شخص متدین سابق باشم قبلا فقط نماز عشقی میخواندم هر موقعه که دلم میخواست! اما امسال روزه هم نگرفتم هیئت را هم گذاشتم کنار و کمکم دارم از هر چی مذخرافات دینیِ حالم بهم میخوره
از طرفی خانمم از موقعهای که فهمیده من بیدین شدم با من قهر کرده و همش با تندی با من برخورد میکنه، میگه تا موقعهای که مثل قبل نشی من کاری بهات ندارم الان یک هفتهای میشه که با هم قهریم و این اصلا برای زندگی مشترک با دو فرزند خوب نیست من دوست ندارم زندگیم از هم بپاشه گناه دوتا بچه چیه :e108:
ای کاش فرزندی نداشتم حداقل راحت میتونستم برای زندگی خودم تصمیم بگیرم ... بنظرتون باید چیکار کرد؟
از طرفی خانمم از موقعهای که فهمیده من بیدین شدم با من قهر کرده و همش با تندی با من برخورد میکنه، میگه تا موقعهای که مثل قبل نشی من کاری بهات ندارم الان یک هفتهای میشه که با هم قهریم و این اصلا برای زندگی مشترک با دو فرزند خوب نیست من دوست ندارم زندگیم از هم بپاشه گناه دوتا بچه چیه :e108:
ای کاش فرزندی نداشتم حداقل راحت میتونستم برای زندگی خودم تصمیم بگیرم ... بنظرتون باید چیکار کرد؟