04-11-2012, 02:03 PM
مهربد نوشته: دوستان کسی در فاروم هممیهن نیست؟من فکر کنم خیلی وقت پیش اونجا یه آی دی داشتم اما اینکه فعالیتی داشته باشم نه....
مهربد نوشته: دوستان کسی در فاروم هممیهن نیست؟من فکر کنم خیلی وقت پیش اونجا یه آی دی داشتم اما اینکه فعالیتی داشته باشم نه....
مهربد نوشته: دوستان کسی در فاروم هممیهن نیست؟
sonixax نوشته: گویا بنده هم عضو هستم !
avadar_e_Democracy نوشته: البته این جور که من شنیدم به هیچ وجه انجمن قابل اعتمادی نیست...
shinbet نوشته: فرومهای معتبر فارسی کدومها الان هستند ، من هرچی فروم دیدم همش راجع کامپیوتر و موبایل و اینها بوده ، آنها که داخل ایران کاربر زیاد داره.
sonixax نوشته: به نظر من فکر خوبی هستش .
من که هیچی نمیشناسم - همون کامپیوتری هاش هم دونه دونه دارند میترکند ! انجمن هایی هم که توشون آزادی برای هر نوع بحثی وجود داره یک جورهایی نایاب هستند ! اون عندیشه ها که رو که کلن ولش کنید . ۴ تا آدم حسابی هم توش بود دیگه نیست ! الان برید ببینید چند وقته یک پست هم توش فرستاده نشده . که البته حقشونه و بنده از این بابت خرسند
مزدک هم که ازش خبری نیست ! روزهای اول اومد اینجا ثبت نام کرد و بعدش رفت که رفت - فکر کنم اگر جایی بچه مسلمون پررو نباشه مزدک دور و برش آفتابی نمیشه
Kaveh نوشته: از مزدک در هیچ فارومی خبری نیست. من نگرانش شده ام.مزدک فقط گاهی در فیس بوک آنلاین میشه.خودش هم میگفت مثل سابق دیگه زیاد انرژی و حوصله ندارم.
Kaveh نوشته: راستی از گفتمانیهای قدیم کسی اینجا هست؟از گفتمانی های قدیم هم جناب Ouroboros و مهربد هستن.امیر که چند ماهی هست سر نزده به اینجا و مهربد هم در کمال تعجب یک هفته هست که اینجا لاگین نکرده!
Havadar_e_Democracy نوشته: از گفتمانی های قدیم هم جناب Ouroboros و مهربد هستن.امیر که چند ماهی هست سر نزده به اینجا و مهربد هم در کمال تعجب یک هفته هست که اینجا لاگین نکرده!
sonixax نوشته: مهربد چند وقته سراغ اون يكي پروژه هم نرفته !
نگرانش شدم .