02-27-2015, 11:33 PM
Agnostic نوشته: من برای گیاهخواران احترام قایل هستم ولی در حال حاضر گیاهخوار نیستم و هر روز مرغ و گوشت و ماهی می خورم. ولی از دو جهت با جنبش گیاهخواری موافقم: اینکه گیاهخواری حرکتی ضد کشتار حیوانات است و همچنین در مستندهای خارجی شنیدم که می گفت زمین دچار کمبود آب شیرین است و تولید هر کیلو گوشت گاو ۱۵۰۰۰ لیتر آب مصرف می کند و هرکیلو گوشت مرغ ۴۰۰۰ لیتر ولی گندم ۴۶۵ لیتر و یک کیلو سیب زمینی ۲۵۰ لیتر و هرکیلو هندوانه که میوه پر آبی هست ۴۰۰ لیتر آب مصرف می کند.
اما با خوردن تخم مرغ و شیر و فراورده های حیوان زنده موافقم.
سوال دارم آیا پروتین بدن با خوردن پروتین گیاهی +شیر و محصولات لبنی + تخم مرغ+عسل تامین میشود؟
اغلب گیاهخواران بیسوادهایی هستند نظیر همین جناب کافر!!!
استدلالشان بر عدم کشتن موجودات زنده در جهت تامین خوراک برپاست در صورتی که انقدر بیسواد و نادان و شوت هستند که نمیدانند ده ها بلکه صدها برابر کشتار در کشتارگاه های تامین کننده گوشت حیوانات مختلف در مزارعی که همین علوفه ای که اینها میخورند تولید میشود، کشته میشوند!!!
اینها همان طور که پیشتر هم گفته شده همگی از بیخ ترول هستند و هدفشان هم ترولینگ هست کما اینکه اخطارهای پیشن را نادیده میگیرد و باز دری وری و عکس و اراجیف هدایت را پست میکند به جای بحث کردن و استدلال کردن!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری