نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بررسی اقتصادهای جهان و سنجش سودمندی آنان برای مردم
#51

Agnostic نوشته: ۱- در مورد مزدک خود ایشان باید پاسخ دهد

من فقط نظرم رو در مورد ایشون گفتم! نه بیشتر.

Agnostic نوشته: الف) از ابتدای صنعتی شدن تا اوایل قرن گذشته دموکراسی پیشرفت کمی داشته. اگر سریالهای ساخت اروپا وامریکارا دیده باشید می بینید کارگران اروپا همگی فقیر بودند و کارخانه داران با ظلم و ستم به آنان سرمایه جمع می کردند. پولداران در رفاه کامل و کارگران در فقر مطلق.

خودتون دارید میگید سریال!!!
سریالها و فیلمهای ایرانی رو هم ببینید هر چی جمشید و مزدک و مانی و کوروش و آناهیتا و ... هست دزد و شارلاتان و پدر سوخته و هر چی محمد و حسن و حسینه نوه ی پی غنبر!!!

Agnostic نوشته: ولز در کتاب ماشین زمان امیدی نشان نمیدهد که کارگران مرفه شوند و پیشبینی کرده بود بعد از چند صد هزار سال بر اثر تکامل پولداران و کارگران دو نژاد متفاوت از انسان بوجود خواهد آمد و...
این استدلال یک مقدار زیادی تخیلی هست!
شما با نگاه به جوامع آزاد امروزی میبینید که تنها فرق پولدار با یک کارگر معمولی اینه که اون فراری سوار میشه این یکی مرسدس آخرین مدل!!!! یعنی سایز زندگیها فرق داره نه کیفیتشون. هر چی جلو تر میره این میزان کیفیت نزدیک تر هم میشه ولی قاعدتن ابعاد فرق خواهد کرد.

Agnostic نوشته: این بود که تفکرات کمونیستی هواداران زیادی داشت

کمونیسم وعده های سرخرمن زیادی میده! ولی به هیچ کدومشون نمیتونه رنگ واقعیت ببخشه! به خاطر اینکه کمونیسم درک درستی از اقتصاد و جامعه و رفتارشناسی انسانها نداره! و به خاطر همین هم بود/هست که همه جا شکست خورده.
ما پیشتر به نقل از یکی از دوستان آنارشیستمان پرسشهایی از کاربران کمونیست این انجمن پرسیده ایم! هنوز پاسخی نگرفته ایم.

پرسش : همان طور که میدانید لازمه ی ترقی رقابت است، حال به ما نشان دهید چگونه در حکومتی که سیستم پاداش و جزا وجود ندارد رقابت و میل به رقابت و در نتیجه اش ترقی و پیشرفت حاصل میشود ؟!
پرسش : اگر خود شما بدانید چه خوب کار کنید چه بد هموار تامین خواهید بود چگونه کار میکنید ؟!
پرسش : وقتی تفاوت چندانی بین کیفیت زندگی کسی که سخت کوشیده ، درس خوانده و به خود سختی داده با کسی که این کارها را نکرده! چگونه افرادی حاضر به تحمل این همه سختی و مشقت میشوند ؟!

همچنین مد نظر داشته باشید که تمام پیشرفتهای شوروی خدابیامرز در زمینه نظامی!!!!! بوده یعنی درست جایی که نیاز به رقابت با آمریکا و غرب وجود داشته و در باقی زمینه ها عقب مانده به معنای واقعی کلمه بوده است.

Agnostic نوشته: ۳- به علت وجود دموکراسی و لیبرالیسم مبارزه مردم و فیلسوفان حقوق بشر پیشرفت کرد و به مرور زمان از ظلم و ستم بر مردم غیر سرمایه دار کاسته شد که بهترین حالت اقتصادی همان سوسیال دموکراسی اروپا هست. حتی بیکاران از حقوق مادی خوبی برخوردارند.

دوستان که لیبرالیسم را اخی میدانند! ولی در تمام نظامهای کمونیستی تا کنون به جز دیکتاتوری و خفقان دیده نشده!
یک نمونه خیلی ساده و خوب :
در شوروی و تمام کشورهای کمونیستی جهان هر کسی که مخالف کمونیسم باشد زندانی، شکنجه ، ترور یا کشته میشود! (خود جناب مزدک هم حق ابراز عقیده و حتا حیات و دفاع از خود رو برای مخالف کمونیسم به رسمیت نشناخته اند در جای جای این بحثها . با قیاسی مع الفارق آنها را به دزد و جانی و آدمکش تشبیه کرده اند - سفسطه) ولی در تمام دنیای آزاد و لیبرال کمونیستها نه تنها حق ابراز عقیده دارند بلکه از حقوق مساوی با سایر شهروندان برخوردار هستند و برای خود حزب و دفتر دستک دارند!
همین یک مورد به تنهایی برتری لیبرالیسم را بر کمونیسم نشان میدهد - یعنی همین یک مورد کافیست تا ما در مورد باقی ایرادهای کمونیسم صحبت نکنیم.

Agnostic نوشته: ۴- بخشی از رفاه کارگران امروزی به علت دموکراسی نیست بلکه به علت پیشرفت تکنولوژی و تولید انبوه و ارزان شدن تکنولوژی هست. یعنی یک کارگر ۱۰۰هزار دلار دارایی دارد و صاحب همان کارخانه ۲۰ میلیارد دارایی دارد یعنی ۲۰۰هزار بار بیشتر دارایی دارد و اختلاف دارایی خیلی زیاد است مثل همان ۲۰۰ سال قبل ولی همان کارگر کامپیوتر و تلفن موبایل و تلویزیون و همه امکانات ضروری رفاهی را دارد اما در ۲۰۰ سال قبل این امکانات نبود و کارگران یک خانه داغون و لباس پاره و نان خشکی بیش نداشتند.

تولید همه ی اینها سوای نیروی کار! به سرمایه و مدیریت سرمایه نیاز دارد و بدون اینها هیچ کدام اینها بوجود نمی آمدند! پس طبیعیست که کسی که بر روی دارایی خود ریسک میکند و از آن به عنوان سرمایه برای تولید استفاده میکند حق دارد سهم بیشتری ببرد! هر چه قدر که سرمایه اولیه بزرگتر باشد سهم فرد هم بزرگتر میشود!
همچنین در دنیای امروزی یک نفر یا دو نفر صاحب یک نظام نیستند! بلکه افرادی (سهامدار) تامین کنندگان سرمایه اولیه هستند! یعنی شما نمیتونید بگید صاحب اپل انقدر پول داره! بلکه باید بگید صاحبین اپل هر کس بسته به میزان سهامی که دارد انقدر از سود را در اختیار دارد.

Agnostic نوشته: ۵- همانطور که از نظر شما دفاع مزدک از کمونیست مسخره به نظر میاد دفاع از سیستم سرمایه داری آمریکا هم برای من مسخره است و سیستم سوسیال دموکراسی اروپا را بهتر می دانم.

اشتباه گرفتید! من از آمریکا دفاع نمیکنم! دلیل کشیده شدن بحث به اینجا (آمریکا - شوروی) این است که جناب مزدک کمونیسم را = شوروی میدانند! و جایی که من گفته بودم کمونیسم پس از گذشت حدود 200 سال از عمرش دستاورد خاصی نداشته جناب مزک کوت کردند که 70!!!!! (عمر شوروی) .
آمریکا تنها و تنها یکی از نمونه های موفق سرمایه داریست! چیزی که ما از دوستان کمونیست خواستیم نشان بدهند (یک نمونه موفق کمونیستی) که تا کنون نتوانسته اند. ولی در مورد سرمایه داری دست کم یک مورد وجود دارد.
طبیعی هست که سیستمی که مالکیت خصوصی (فرقی نمیکند بر شورت سکینه خانم یا ابزار تولید) را به رسمیت بشناسد اخلاقی تر و انسانی تر از سیستمهای شراکتی است که بر خلاف میل صاحبین اموال، اموالشان مشترک شده!
در اروپایی که شما ازش صحبت میکنید حق مالکیت خصوصی به رسمیت شناخته شده و دولت نمیریزه تمام محصول و ابزار کشاورزی دهقانان را ازشان بگیرد و از تولید خودشان به خودشان ندهد بخورند تا در نتیجه اش بین 2 تا 6 میلیون نفر از گشنگی کشته شوند (هولدومور) .
همین اروپای فعلی هم در حقیقت نوعی از سرمایه داریست! چون سرمایه داری انعطاف پذیر است و توان تغییر شکل و اصلاح دارد بر خلاف کمونیسم که خشک و شکننده است و توانایی اصلاحات و تغییر شکل را ندارد.
پس وقتی ما میگوییم سرمایه داری بهتر است به این خاطر است که :

1 - بر خلاف کمونیسم سرمایه داری کار میکند.
2 - سرمایه داری منعطف و اصلاح پذیر است.
3 - سرمایه داری حق و حقوق انسانها را به رسمیت میشناسد.
4 - سرمایه داری (از نوع لیبرالش) آزادی بیان و عقیده را به رسمیت میشناسد.
5 - در نظامهای لیبرال دنیا فرقی بین رئیس جمهور و کارگر شهرداری نیست و هر دو از حقوق مدنی برابر برخوردار هستند! (در صورتی که میدانیم در کمونیسم چنین نیست! شوروی و کره شمالی و کوبا و ... گواه هایی بر این مدعا هستند)
6 - سرمایه داری این توانایی را دارد که برای هر کسی که به اندازه ای مشخص استعداد و سخت کوشی داشته باشد موقعیت پیشرفت فراهم کند!
7 - سرمایه داری ضامن پیشرفتهای تکنولوژیکی و رفاهی است! (همون طوری که خودتون هم بهش اشاره کردید)

پس یک حکومت لیبرال ایده آل ترین حالت ممکن است مادامی که شکل بهتری معرفی نشده است.

Agnostic نوشته: ۶- من گاهی تلویزیون های کمونیستهای ایران را نگاه می کنم. هروقت کانال آنها را می گیرم می بینم دارند حقوق بشر را تبلیغ می کنند. نمی دانم آیا آنها کمونیسم های موجود مثل چین و کره شمال و کوبا را تایید می کنند یا متحول شدند و مثلا چیزی مثل سوسیال دموکراسی اروپا را می خواهند یا اگر هنوز خیلی سخت گیر هستند متحول شدند ولی آرمانشان مثل حکومت سوسیالهای فعلی آمریکای جنوبی است. سوسیالهای آمریکای جنوبی بین سوسیال دموکراسی اروپا و کمونیسم هستند.

اینها همه حرف و تبلیغات است! بنگرید به سخنان جناب مزدک در همین انجمن! در عین حال که از دفاع از حقوق ستمدیدگان و زحمتکشان و اینها حرف میزنند! حقوق بقیه آنهایی که مخالف وی هستند را به کل نادیده میگیرد و هیچ حق و حقوقی برایشان قایل نیست!
اینهایی که شما در تلویزیون میبینید را من از نزدیک میبینم و در جلساتشون شرکت کردم و باهاشون بحث کردم! افکار همه شان فتوکپی افکار جناب مزدک است یک مقداری اینور تر آنور تر! یعنی میگویند کسی که میگوید کمونیسم بد است نوکر سرمایه داری و بهره کشان است و باید کشته شود!!!

Agnostic نوشته: ۷- در نظام سرمایه داری فعلی هنوز یک نوع تبعیض دیده می شود مثلا سرمایه داران و مدیران بازاریابی و بازرگانی شرکتها میلیاردی ثروت دارند و مدیران فنی و مخترعین شرکتها میلیونی ثروت دارند. زحمت اصلی به دوش دانشمندان و مخترعین است ولی سرمایه داران و مدیران تبلیغات و بازرگانی شرکتها خیلی بیشتر درامد دارند.

دانشمند برای تحقیق و توسعه و تولید نیاز به منابع دارد!!! بدون آنها در بیابان و جنگل که نمیتوندی پردازنده 8 هسته ای تولید کند! این منابع و سرمایه اولیه از کجا می آید ؟! از جیب سرمایه گذار! چرا شخصی سرمایه گذاری میکند ؟! برای اینکه سرمایه اش را بیشتر کند. پس اگر قرار باشد سرمایه گذاشته شود و شخص از همان بتدا بداند که قرار است همه اش از دست برود باید کودن باشد که سرمایه گذاری کند!
کمونیستهای همین انجمن به یک پیشنهاد 100% کمونیستی من دست رد زدند! سرمایه از آنها، کار از من!!! در صورتی که کار گرفت من 100% سرمایه شان را بدون سود بهشان بر میگردانم (این وسط کارگر هم استخدام نمیکنیم) .
یعنی سرمایه را آنها بگذارند ولی سودش مال من کارگر باشد!!!! (تازه من گفتم که حتا حاضرم هنگام برگرداندن سرمایه اولیه بخش کوچکی از سود را هم بدهم) هیچ کدامشان قبول نکردند!! چرا ؟! چون خودشان به خوبی میدانند که نظریه ای که دارند احمقانه است! هیچ دیوانه ای حاضر نیست سرمایه بگذارد برای کاری که قرار نیست خودش از آن کار سودی ببرد!!! همین مساله در مورد هر شخص دیگری هم صدق میکنه! هیچ احمقی دارایی خودش رو به عنوان سرمایه در اختیار شخص دیگه یا دولت قرار نمیده تا به عنوان سرمایه ازش استفاده بشه و دست آخر هم هیچی بهش نرسه یا خیلی کم برسه! یعنی سود چند برابری نسبت به کارگر در حقیقت دستمزد سرمایه گذاری و ریسک از دست رفتن آن است. در مورد بیل گیتسها مدیریت سرمایه را هم اضافه بفرمایید.
یعنی اینها میگویند مرگ خوب است ولی برای همسایه!!!!!!!!!!ً

Agnostic نوشته: ۸- می گویند چون بازاریابی و مدیریت نباشد امکان جذب ثروت کلان برای کمپانی نیست پس آنها باید بیشتر ببرند و مخترعین و دانشمندان درصد کمتری ببرند! در پاسخ میتوان گفت می توان با قانون سهم مخترعین و دانشمندان را میلیاردی و سهم سرمایه داران و مدیران بازرگانی را میلیونی کرد. اگر دانشمند اختراعش را می کند و اجبارا به چند میلیون دلار میسازد خب میتوان کاری کرد مدیران بازرگانی و سرمایه داران هم به کمتر غانع باشند.

در آن صورت هیچ سرمایه گذاری روی پروژه مخترعین و دانشمندان سرمایه گذاری نمیکند! (یک خط بالاتر توضیح دادم چرا).
خود دولت هم به عنوان سرمایه داری کلان! حاضر به انجام چنین ریسکی نیست حتا در یک حکومت کمونیستی!!!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#52

Agnostic نوشته: گویا در اقتصاد کار باید حساب شده باشد. مثلا همانطور که نمی توان هرچقدر دلمان بخواهد اسکناس چاپ کنیم چون ضرر اقتصادی می بینیم کار هم در کشور چنین است اگر همه بیکاران آلمان بخواعند عملگی کنند اول اینکه برایشان کار نیست دوم اینکه بازار کار خراب و دست زیاد میشه. همیشه درصد قابل توجهی از مردم باید بیکار باشند تا چرخ اقتصاد درست بچرخد. مثلا آلمان نمی تواند با یک دستور n مقدار کار به دلخواه دولت ایجاد کند، هیچ کشوری نمی تواند برای همین مثلا یک دولت در یک کشور مثلا ۱۰۰ میلیونی مثلا در طی ۴سال ۱۰۰ هزار شغل جدید ایجاد می کند کلی تشویقش می کنند.
بیکاران باید حمایت شوند. می بینید که حقوق بیکاری آلمان ۶۵۰ یورو وحقوق کارگر متخصص تازه کار ۵۰۰۰ یورو است. البته من شنیدم برخی از بیکاران دودره بازی می کنند یعنی با حیله خود را بیکار نشان میدهند و کار می کنند مثلا ۱۰۰۰ یورو کار می کندو ۶۵۰ یورو هم بیکاری می گیرد.

در نظام اقتصادی میزان عرضه و تقاضا باید همخوانی داشته باشد در غیر این صورت خطر ورشکستگی و نابودی وجود دارد!
هر وقت این تعادل به هم خورد یک بحران اقتصادی پشت سرش اومده!
یعنی بر خلاف ادعاهای مفت کمونیستها! هر وقتی به حرفهای آنها بهای بیشتری داده شده یک بحران جدید بوجود آمده!
کار کردن هم به معنی عملگی نیست! این کمونیستها هستند که هر کسی که کار میکند را کارگر مینامند و با ماست مالی و استدلالهای چُسکی سعی در توجیه گفته شان دارند.
در یک نظام اقتصادی درست و قوی حتا یک نقاش آثار هنری هم در حقیقت صاحب یک شغل و کار است!
یعنی کافیست شما بلد باشید چگونه پول در بیاورید!
پس طبیعتن همه ی مردم در چین نمیشوند عمله و کارگر برای فلان شرکت! یکی میرود میشود نقاش! یکی میشود خواننده! یکی میشود برنامه نویس و .... و به نسبت تخصصی که کسب میکند حقوقش فرق خواهد داشت.
از آنجایی که همه ی مردم همواره به تمام جنبه های زندگی و دنیای مدرن نیازمند هستند! پس میشود سیستم را طوری تنظیم کرد که کسی بیکار نباشد! یعنی چه ؟!
یعنی اگر یک کشاورز به پزشک نیاز دارد در مقابلش هم یک پزشک به گوشت و مرغ و گندم و سیب و ... نیاز دارد!
یعنی تمام تمدن بشری در حقیقت یک سری حلقه (بخوانید چرخ دنده) های کوچک و بزرگ هستند که برای حرکت کردن و چرخیدن به سایر حلقه ها نیاز دارد! عملن حلقه ای وجود ندارد که هرز بچرخد، پس هر کسی میتواند عوض هر حلقه ای باشد که دلش میخواهد! فقط باید راندمان هر حلقه طوری باشد که آن حلقه اشباع نشود تا ظرفیت قبول عضو جدید را نداشته باشد! به این میگویند مدیریت منابع و نیرو. که تنها به رئیس فلان کمپانی شدن نیست! آموزش، فعالیتهای فرهنگی، حمایت از مشاغل مختلف و ... همگی جزو این پروسه هستند.

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#53

sonixax نوشته: خودتون دارید میگید سریال!!!
سریالها و فیلمهای ایرانی رو هم ببینید هر چی جمشید و مزدک و مانی و کوروش و آناهیتا و ... هست دزد و شارلاتان و پدر سوخته و هر چی محمد و حسن و حسینه نوه ی پی غنبر!!!
منم زیاد از این فیلمها دیدم. بالاخره اینا که بی پایه و تخیلی نبوده و واقعیت داشته چون کاملا مشخصه که واقعیت های روزمره اجتماع رو به تصویر میکشیدن که اگر غیر از این بود اصلا فیلمهای مناسب زمان خودشون و موفقی نمیبودن (مثل اینکه الان یکی بیاد فیلم درمورد زندگی و اجتماع روز بسازه ولی کاملا متفاوت از واقعیت هایی که همه لمس میکنن!).
پاسخ
#54

بنام حق تعالی.
کفار گمراه بیخود دور برندارید همگی شما در اشتباهید. اقتصاد اسلام بهترین اقتصاد است و با توجه به سقوط قریب الوقوع کاپیتالیسم به سرکردگی آمریکای جهانخوار ما آمادگی داریم تجربیات ۱۴۰۰ ساله اقتصاد اسلام را به جهانیان عرضه کنیم.
اقتصاد اسلام مترقی ترین اقتصاد است و مابین کمونیسم و کاپیتالیسم است و در آن تقوا سالاری حرف نخست را می زند. مثلا برای مدیریت صنایع و کارخانه ها دو فاکتور تقوا و حضور در جبهه مد نظر قرار می گیرد که اقتصد ایران اسلامی را شکوفا نموده است.
یا حضور در مساجد و نماز جمعه فاکتور مهمی است. کلا اقتصاد از نوع غربی اش مال خر است ولی اقتصاد اسلام مال الله و به نمایندگی اش مال حزب الله است.
ببینید ما بعد از جنگ تحمیلی به فاصله کمی بدون کمک گرفتن از کشوری ماشین سمند را ساختیم که بهترین تکنولوژی را دارد و هواپیمای ضد رادار قاهر ۳۱۳ و پرداخت یارانه از دیگر نمادهای قدرت اقتصاد ماست.
انشا الله ظهور نزدیک است و با کمک آقایمان امام زمان اقتصاد اسلام را به جهانیان و بخصوص آمریکاییان که به قول برادر ارزشیمان آقای احمدی نژاد مردم آمریکا اکثرا از منتظران آقا مسیح هستند که حضرت مسیح از معاونان آقایمان امام زمان است و بزودی با ظهور یوسف زهرا اقتصاد جهان به اوج خواهد رسید.
نصر من الله و فتح قریب

یا حسن!  شیخ حسن!
نرمش قهرمانانه حق مسلم ماست.

پیروزی بایدن معجزه آقایمان حضرت بقیة الله حضرت امام زمان (عج) بود.

یالثارت الحسین
امروز حزب الله با سلاح منطق و گفتگو مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و انقلاب می کوبد.

حزب الله! یا علی! تا آزادی قدس یک یا حسین بیش نیست!
پاسخ
#55

اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری تبیین شده نمونه دیگری از قدرت اقتصاد کشور اسلامی ایران است. چون اقتصاد ما متصل به قدرت لایزال الله است همواره پابرجاست و آمریکا همین استواری اقتصادمان را دید کوتاه آمد و ما فاز اول مذاکرات هسته ای را با صلابت بردیم و راند دوم مذاکرات آغاز شد.

یا حسن!  شیخ حسن!
نرمش قهرمانانه حق مسلم ماست.

پیروزی بایدن معجزه آقایمان حضرت بقیة الله حضرت امام زمان (عج) بود.

یالثارت الحسین
امروز حزب الله با سلاح منطق و گفتگو مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و انقلاب می کوبد.

حزب الله! یا علی! تا آزادی قدس یک یا حسین بیش نیست!
پاسخ
#56

kourosh_iran نوشته: منم زیاد از این فیلمها دیدم. بالاخره اینا که بی پایه و تخیلی نبوده و واقعیت داشته چون کاملا مشخصه که واقعیت های روزمره اجتماع رو به تصویر میکشیدن که اگر غیر از این بود اصلا فیلمهای مناسب زمان خودشون و موفقی نمیبودن (مثل اینکه الان یکی بیاد فیلم درمورد زندگی و اجتماع روز بسازه ولی کاملا متفاوت از واقعیت هایی که همه لمس میکنن!).

همیشه در فیلم و سریال exaggerate و یا understate میشه، شاید یک چیزی بوده باشه ولی نه به اون شوری شوری بوده و نه به اون بینمکی که در فیلم اومده!
برای همین کسی از روی فیلم استدلال نمیکنه مگر اینکه اون فیلم مستند باشه و سند و مدرک حرفش رو زده باشه. حتا در مورد قدرت نازیها و نسلکشی یهودیان و ... هم یک جاهایی بزرگنمایی میشه در فیلمها مثلن به جای 11 میلیون قربانی هلوکاست یک دفعه ای 50 میلیون آدم رو سلاخی میکنند!!! یا میبینید که یک افسر نازی بچه خودش رو هم اشتباهی قاطی یهودیان میفرسته توی اتاق گاز یا حتا میبینید تک تکِ سربازان نازی و مردم آلمان از یهودیان متنفر هستند!!! در صورتی که میدونیم در واقعیت از این خبرها نبوده، دلیل احساسی کردن مخاطب هست.

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#57

sonixax نوشته: همیشه در فیلم و سریال exaggerate و یا understate میشه، شاید یک چیزی بوده باشه ولی نه به اون شوری شوری بوده و نه به اون بینمکی که در فیلم اومده!
ولی من در تجربهء زندگی خودم چنین مواردی رو خودم کم و بیش برای مدت خیلی کوتاهی هم که شده تجربه کردم و فکر نمیکنم چندان هم اغراق باشه. بخصوص در زمانهای قدیم تر که طبیعتا اینقدر تجربه و حقوق بشر و اصلاحات وجود ندارن.
اصلا شما همین تاریخ رو که میخونی میبینی چه جنایاتی شده چه فجایع بزرگی رخ داده که خبر نداشتی و فکرش رو هم نمیکردی! مثل همون هولدومور که خودت اشاره کردی.
پاسخ
#58

kourosh_iran نوشته: ولی من در تجربهء زندگی خودم چنین مواردی رو خودم کم و بیش برای مدت خیلی کوتاهی هم که شده تجربه کردم و فکر نمیکنم چندان هم اغراق باشه. بخصوص در زمانهای قدیم تر که طبیعتا اینقدر تجربه و حقوق بشر و اصلاحات وجود ندارن.
اصلا شما همین تاریخ رو که میخونی میبینی چه جنایاتی شده چه فجایع بزرگی رخ داده که خبر نداشتی و فکرش رو هم نمیکردی! مثل همون هولدومور که خودت اشاره کردی.

من نگفتم نبوده! گفتم فیلم و سریال منبع استدلال کردن نیست!
مثلن آیا شما هر چی داریوش و کوروش و مانی و ... دیدید پفیوز و هر چی حسن و حسین دیدید فرشته بودند ؟!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#59

Agnostic نوشته: سرمایه داران و مدیران بازاریابی و بازرگانی شرکتها میلیاردی ثروت دارند و مدیران فنی و مخترعین شرکتها میلیونی ثروت دارند. زحمت اصلی به دوش دانشمندان و مخترعین است ولی سرمایه داران و مدیران تبلیغات و بازرگانی شرکتها خیلی بیشتر درامد دارند.
E41fE032

خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
پاسخ
#60

sonixax نوشته: من از آمریکا دفاع نمیکنم! دلیل کشیده شدن بحث به اینجا (آمریکا - شوروی) این است که جناب مزدک کمونیسم را = شوروی میدانند! و جایی که من گفته بودم کمونیسم پس از گذشت حدود 200 سال از عمرش دستاورد خاصی نداشته جناب مزک کوت کردند که 70!!!!! (عمر شوروی) .
:e057::e057:
نه جانم پس از عمه ی اینجانب پدافند میکنید؟
شوروی یکی از آروین های کمونیسم و بزرگترین ان بود و دستاورد هایی داشت و لغزش هایی
هم داشت، ولی امریکاپرستان ناآگاهی مانند سما، تنها به کاستی های آن که آنهم بیشتر از
سوی دشمنان آن پدید امده بوده است میتازند چون دلشان برای هومنی که نسوخته، برای
جیب خودشان سوخته و گمان میکنند با عشق آمریکا میتوان به پول و پله رسید و "کون لق کارگران!"
کمونیسم ( مارکسیسم ) هم یک پدیده ی نوین است و پیش از شوروی در جایی پیاده نشده بود.
پس بهتر است تاریخ بیشتر و بهتر بخوانید تا زادروز مارکس (1818) را برابر با پیدایش کمونیسم نگیرید!!
E412

پارسیگر

خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع / نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
آخرین ارسال توسط amypang
05-04-2020, 05:20 AM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: