11-11-2014, 12:07 AM
sonixax نوشته: بحث من سر کوبیدن اسلام نیست! اسلام خودش به اندازه کافی له هست.مردم آنجا با این ها خو گرفته اند، من هم بچه بودم در باغمان گوسفند سر میبریدند و ما تماشا میکردیم
بحث من بر سر عملکرد بخشی از مردم است - این عملکرد نامش هر چه باشد توحش است چرا ؟! چون جلوی چشمان کودکان، بیماران و ... انجام میشود.
خونمالی کردن خود با خون قربانی ، مالیدن خون بر ماشین، کشتن گوسفند بیچاره برای اینکه ماشین خریدیم چشم نخوریم و ... خرافات و عقب ماندگی فرهنگی هستش.
در کشتارگاه هم حیوان را زجر کش نمیکنند (البته در کشتارگاه های اسلامی نمیدانم، من غربی اش را دیده ام).
و چندان هم سهش رنج به ما دست نمیداد. شاید بگویید که ما هم بربر بودیم ولی این یک فربود است که
ارزش های هومنی هر جا و در هر فرهنگ جور دیگری کران نموده میشوند و همچنان که ما نمیتوانیم
زنان هاوایی را سرزنش کنیم که چرا پستان برهنه میگردند، نمیتوان این مردم را هم برای قربانی کردن
گاو و گوسپند و اینها سرزنش کرد. اینها هیچ پیوندی به تراز هومنی یا بربریت ندارد. در این کشور های
باختری هم که صلیب و مریم مقدس را بالا سرشان میبرند و از آوازهای دینی شان من چندشم میشود !!
فزون بر این در قربانی هم زجر کش نمیکنند، یادم است که به جانور آب می دادند و میگفتند جوری باید
یکباره سرش را برید که حرام نشود!
•
پارسیگر
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد