04-17-2014, 03:47 PM
[FONT="]این حزب اللهی های عرب صفت همان هایی هستند که اوایل انقلاب می خواستند به دستور صادق خلخالی تخت جمشید و آرامگاه فردوسی و کوروش بزرگ رو با لودر تخریب کنند ![/FONT][FONT="][/FONT]
Dariush نوشته: این گیر دادنها به کافر در همهجا هم ملالآور شده؛ طرف در مورد آبگوشت هم پست بزند، یک نفر پیدا میشود به او بگوید که میدانستی اوضاعِ آبگوشت در زمانِ نخستوزیریِ موسوی چطور بوده؟ایشان در مورد یک چیزی انتقاد میکند ، بعد از ۱۰ برابر بدتر از آن دفاع میکند ، این اسمش hypocrisy است
Dariush نوشته: این گیر دادنها به کافر در همهجا هم ملالآور شده؛ طرف در مورد آبگوشت هم پست بزند، یک نفر پیدا میشود به او بگوید که میدانستی اوضاعِ آبگوشت در زمانِ نخستوزیریِ موسوی چطور بوده؟
Theodor Herzl نوشته: ایشان در مورد یک چیزی انتقاد میکند ، بعد از ۱۰ برابر بدتر از آن دفاع میکند ، این اسمش hypocrisy است
Dariush نوشته: این گیر دادنها به کافر در همهجا هم ملالآور شده؛ طرف در مورد آبگوشت هم پست بزند، یک نفر پیدا میشود به او بگوید که میدانستی اوضاعِ آبگوشت در زمانِ نخستوزیریِ موسوی چطور بوده؟:e408:می بینی داریوش؟! همه خوشی شان شده گیر دادن به من!
kourosh_bikhoda نوشته: من نمیفهمم اگر موسوی از موضع سال های دور خودش عقب نشینی کرده باشه، اولن چطور دوستان این رو قبول میکنند؟ خودش با زبان خودش اعتراف کنه قبوله یا خیر؟
Anarchy نوشته: آخه مساله اینه که با زبون خودش اعتراف کرده به دنبال بازگشت به دوران طلایی امام هست ... اینو کجای دلمون بذاریم کوروش جان ؟بله با این تیکش مخالفم. ولی این حرفها رو جلوی تلویزیون میزد. نمیتونست جز این بگه. هرچند که من معتقدم این واقعن اعتقاد درونیش بوده. ولی الان که سه سال و نیمه در حصره. این دو خانواده دارند بهای روبرو شدن با خامنه ای گجستک رو میدهند. بهای لشکر کشی هایی که بی سابقه بوده در انقلاب. حتا تظاهرات 30 خرداد سال 60 در برابر پشم بوده. تظاهرات ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ - WiKi
kourosh_bikhoda نوشته: بله با این تیکش مخالفم. ولی این حرفها رو جلوی تلویزیون میزد. نمیتونست جز این بگه. هرچند که من معتقدم این واقعن اعتقاد درونیش بوده. ولی الان که سه سال و نیمه در حصره. این دو خانواده دارند بهای روبرو شدن با خامنه ای گجستک رو میدهند. بهای لشکر کشی هایی که بی سابقه بوده در انقلاب. حتا تظاهرات 30 خرداد سال 60 در برابر پشم بوده. تظاهرات ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ - WiKi
kourosh_bikhoda نوشته: بله با این تیکش مخالفم. ولی این حرفها رو جلوی تلویزیون میزد. نمیتونست جز این بگه. هرچند که من معتقدم این واقعن اعتقاد درونیش بوده. ولی الان که سه سال و نیمه در حصره. این دو خانواده دارند بهای روبرو شدن با خامنه ای گجستک رو میدهند. بهای لشکر کشی هایی که بی سابقه بوده در انقلاب. حتا تظاهرات 30 خرداد سال 60 در برابر پشم بوده. تظاهرات ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ - WiKi۳ سال حصر هست؟ big fucking deal ! باید ۳۰ سال از تخم آویزون بشه مردک قاتل! بزرگترین جنایتهای ۲۰۰ سال اخیر ایران در زمان نخست وزیری ایشون اتفاق افتاده و باید محاکمه بشه ایشون ، مرد میخواهید محمد نوریزاد که جلوی نظام ایستاده و هر روز تنهایی میره کفن پوش جلوی وزارت اطلاعات و پرچم بلند میکنه ! زمان انتخاب روحانی نوریزاد گفت که این کار فقط رژیم رو بیمه کرده که همین اسهال طلبها بهش حمله کردند!