نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ارسال نمیتوانم بکنم

با درود من از وقتی که در این سایت هموند شده ام نمیتوانم مطلب ارسال کنم یعنی وقتی جستاری را باز میکنم آیکنهای مربوطه نمیایند تا لینک عکس وارد کنم و یا خت را درست کنم و یا پر رنگ کنم و یا ... فقط میتوانم متن را بنویسم علائم بالای سرش نمیآیند - آیا مشکل از کامپیوتر خودم هست ؟ و یا از شما؟

ایران من , همه چیز من , پاره تن من , همه کس من , زاد بوم من دوستت دارم
پاسخ

ضمن خوش آمد به شما دوست گرامی,به احتمال فراوان مشکل از فیلتر شکن شماست چون من این مشکل رو ندارم.
پاسخ

گردآفرید نوشته: با درود من از وقتی که در این سایت هموند شده ام نمیتوانم مطلب ارسال کنم یعنی وقتی جستاری را باز میکنم آیکنهای مربوطه نمیایند تا لینک عکس وارد کنم و یا خت را درست کنم و یا پر رنگ کنم و یا ... فقط میتوانم متن را بنویسم علائم بالای سرش نمیآیند - آیا مشکل از کامپیوتر خودم هست ؟ و یا از شما؟

درود،

گرامی فکر نمی‌کنم در فرستادن نوشته‌ها مشکلی داشته باشید، اگرنه این جستار را نمی‌توانستید درست کنید.

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

مهربد نوشته: درود،

گرامی فکر نمی‌کنم در فرستادن نوشته‌ها مشکلی داشته باشید، اگرنه این جستار را نمی‌توانستید درست کنید.
مهربد جان شما فقط تیتر رو خوندین یا پست ایشون رو؟؟!!
پاسخ

گردآفرید نوشته: با درود من از وقتی که در این سایت هموند شده ام نمیتوانم مطلب ارسال کنم یعنی وقتی جستاری را باز میکنم آیکنهای مربوطه نمیایند تا لینک عکس وارد کنم و یا خت را درست کنم و یا پر رنگ کنم و یا ... فقط میتوانم متن را بنویسم علائم بالای سرش نمیآیند - آیا مشکل از کامپیوتر خودم هست ؟ و یا از شما؟

نخست به لینک زیر بروید:
http://www.daftarche.com/profile.php?do=editoptions

سپس «حالت نمایش ویرایشگر» را روی «ادیتور استاندارد - با فرمتهای مختلف» تنظیم کنید.

در این حالت ویرایشگر، می‌توانید خودتان دستی کُد لازم برای کلفت کردن و .. را بنویسید:
[noparse]
Bold
Italic
...
[/noparse]
http://www.daftarche.com/misc.php?do=bbcode[COLOR="Silver"]

---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:39 PM ---------- ارسال قبلی در 04:37 PM ----------

[/COLOR]
Havadar_e_Democracy نوشته: مهربد جان شما فقط تیتر رو خوندین یا پست ایشون رو؟؟!!

بیشتر تیتر را 4

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

من هم این مشکل برام پیش اومد چند وقت پیش،برای من با پاک کردن کوکی ها مشکل حل شد.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان