دفترچه

نسخه‌ی کامل: ارسال نمیتوانم بکنم
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با درود من از وقتی که در این سایت هموند شده ام نمیتوانم مطلب ارسال کنم یعنی وقتی جستاری را باز میکنم آیکنهای مربوطه نمیایند تا لینک عکس وارد کنم و یا خت را درست کنم و یا پر رنگ کنم و یا ... فقط میتوانم متن را بنویسم علائم بالای سرش نمیآیند - آیا مشکل از کامپیوتر خودم هست ؟ و یا از شما؟
ضمن خوش آمد به شما دوست گرامی,به احتمال فراوان مشکل از فیلتر شکن شماست چون من این مشکل رو ندارم.
گردآفرید نوشته: با درود من از وقتی که در این سایت هموند شده ام نمیتوانم مطلب ارسال کنم یعنی وقتی جستاری را باز میکنم آیکنهای مربوطه نمیایند تا لینک عکس وارد کنم و یا خت را درست کنم و یا پر رنگ کنم و یا ... فقط میتوانم متن را بنویسم علائم بالای سرش نمیآیند - آیا مشکل از کامپیوتر خودم هست ؟ و یا از شما؟

درود،

گرامی فکر نمی‌کنم در فرستادن نوشته‌ها مشکلی داشته باشید، اگرنه این جستار را نمی‌توانستید درست کنید.
مهربد نوشته: درود،

گرامی فکر نمی‌کنم در فرستادن نوشته‌ها مشکلی داشته باشید، اگرنه این جستار را نمی‌توانستید درست کنید.
مهربد جان شما فقط تیتر رو خوندین یا پست ایشون رو؟؟!!
گردآفرید نوشته: با درود من از وقتی که در این سایت هموند شده ام نمیتوانم مطلب ارسال کنم یعنی وقتی جستاری را باز میکنم آیکنهای مربوطه نمیایند تا لینک عکس وارد کنم و یا خت را درست کنم و یا پر رنگ کنم و یا ... فقط میتوانم متن را بنویسم علائم بالای سرش نمیآیند - آیا مشکل از کامپیوتر خودم هست ؟ و یا از شما؟

نخست به لینک زیر بروید:
http://www.daftarche.com/profile.php?do=editoptions

سپس «حالت نمایش ویرایشگر» را روی «ادیتور استاندارد - با فرمتهای مختلف» تنظیم کنید.

در این حالت ویرایشگر، می‌توانید خودتان دستی کُد لازم برای کلفت کردن و .. را بنویسید:
[noparse]
Bold
Italic
...
[/noparse]
http://www.daftarche.com/misc.php?do=bbcode[COLOR="Silver"]

---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:39 PM ---------- ارسال قبلی در 04:37 PM ----------

[/COLOR]
Havadar_e_Democracy نوشته: مهربد جان شما فقط تیتر رو خوندین یا پست ایشون رو؟؟!!

بیشتر تیتر را 4
من هم این مشکل برام پیش اومد چند وقت پیش،برای من با پاک کردن کوکی ها مشکل حل شد.