Dariush نوشته: مقدمهی بدیهیِ شما با نتیجهاش هیچ سنخیتی ندارد. من دیگر امیدی به توضیحِ کلیِ مساله در چهارچوبهای کلامی ندارم و ناچارا مثالی میزنم: فرض کنید من با هلیکوپتر دارم از فرازِ شهری میگذرم که غرق در سیل است و مردم را میبینم که دستهدسته در سیل در حالِ غرق شدن هستند. من با هلیکوپترِ خودم میتوانم حداکثر دو سه نفر را نجات داده و به محلی امن برسانم ولی شما میگویید در میانِ هزاران انسانی که در آنجا در حالِ جان دادن هستند، این دو سه نفر گم و ناپیدا و بیارزش هستند و فرقی بین زنده ماندن و نماندنشان نیست؟!
چند نکته :
سیل یک حادثه ی گذراست! پس مثلا شما اینجا مثال درستی نیست.
ولی من طور دیگری برای شما مثال میزنم :
فرض کنید در منطقه ای مدام زلزله می آید و انسانهای بیشماری به خاطر سست بودن ساختمانها و شهر سازی کشته میشوند! آن موقع آنجا رفتن و دست یکی دو نفر را گرفتن و نجات دادن به جز خودنمایی و تبلیغات و ... چیز دیگری نیست و جان آن یکی دو نفر نفر هم در قبال جان هزاران نفری که قرار است در آینده گرفته شود و میشود از آن پیشگیری کرد بی ارزش است!
Dariush نوشته: خب اینها را به همان ملت جوگیر بگویید، کسی در اینجا چنین سخنی نگفته. قربانیانِ فساد و خونخواریِ جمهوری اسلامی همگی از لحاظِ قربانی بودن در جایگاهِ مشابهی هستند و کسی اولویتی برای دریافتِ کمک نسبت به دیگری ندارد.
بله الویتی ندارند! ولی وقتی هیچ تلاشی برای حذف عامل اصلی تمام این اتفاقات نمیشود به بهانه های مختلف آن موقع جان یکی دو قربانی که خوراک تبلیغات رسانه ای شده اند بی ارزش است به خصوص که اگر قرار باشد به وجه المصالحه قرار دادن جان این چند نفر برای باعث و بانی تمام این اتفاقات اعتبار خرید!
Dariush نوشته: خب باز هم این حرفِ شما بیربط است. این گروه مشخصا گروهی تروریستی است و فکر نکنم شما بخواهید در قبال گروهی تروریستی شرایطِ جنگی را برقرار بدانید. بالا بروید، پائین بیایید، این 5 جوان قربانی هستند و هر کس هر کاری از دستاش برمیآید باید برای نجات دادنِ اینان انجام دهد. اگر این موجِ خبررسانی باعث شود که دولتِ ایران ناچار به واکنش شده و عملیاتی برای نجاتِ آنها انجام دهد، شما زیاد خوشحال نخواهید شد انگار!
دیگر اینکه شما با سربازی نرفتن هزینهای پرداخت کردید که شاید دیگران نخواهند پرداخت کنید، شاید آن نوع از هزینه دادن را نمیخواهند، شاید در عین ِ مخالف بودن و فعالیتِ سیاسی ناچار به سربازی رفتن شوند و...
آن قسمتِ آخر هم که هیچ...
اتفاقن در مورد گروه های تروریستی هم شرایط جنگی بر قرار است!
اگر همین 5 سرباز آن تروریستها را میدیدند میگفتند بروید رد کارتان چون شرایط جنگی نیست ؟ طبیعیست که آن تروریستها به سربازان دشمن به چشم دشمن نگاه میکنند و در حال جنگ هستند.
جنگ که فقط حمله آمریکا به ایران نیست!!
جمهوری اسلامی هم خیالتان راحت کاری نمیکند! بکند هم چرا باید من ناراحت بشوم ؟
همچنین من به شدت معتقدم که هر چیزی بهایی دارد و هیچ چیز مفتی نیست! پس اگر کسی برای به دست آوردن چیزی تن به سربازی زورکی میدهد باید بداند ممکن است مجبور به پرداخت چنین هزینه هایی هم بشود!
Dariush نوشته: حتا در شرایطِ جنگی و اگر بخواهیم یک گروه تروریستی را طرف جنگی بدانیم، باز قوانینی در موردِ اسراء هست که این را دیگر حماس و حزبالله هم میدانند.
طرف دیگر بازی! یعنی جمهوری اسلامی با اسرا! (یا بهتر بگویم زندانیانِ) طرف دیگر چگونه رفتار میکند ؟
پس چیزی که عوض داره گله نداره داریوش جان.
Dariush نوشته: دقیقا همان کار اول را کردهاند. شما اگر گروهی مخالف جمهوری اسلامی هستید، باید بدانید که در این نظام سربازان کمترین نقشی جز توالتشویی و سرِ چهارراه ایستادن ندارند و شما به کشتنِ پنج سرباز تنها 5 انسانِ بیگناه را کشتهاید که نظام در کمالِ خونسردی و آرامش پنج تنِ دیگر را جانشینِ آنها خواهد کرد و کمترین خسرانی به او وارد نخواهد آمد.
این کارِ این گروهِ تروریستی در واقع نوعی عقدهگشاییِ کودکانه است؛ همچون کسی که در خانه با همسرش دعوایش شده و وقتی واردِ خیابان میشود از روی خشم و عصبانیت یک مشت به صورت اولین کسی که میبیند میکوبد.
داریوش جان ما در مورد رویاهای خودمون که حرف نمیزنیم!
تمام دنیا سربازان ایران رو ولو وظیفه ، ولو اسیر ، ولو زورکی ، ولو برده ! سرباز میدونند و نیروی نظامی. این تروریستها که جای خود دارند.
این کار این گروه تروریستی هم نامش جنگیدن با دشمن است! فرقی نمیکند چگونه این کار را میکند! اینها رفته اند 5 نفر از نیروی نظامی جمهوری اسلامی را گرفته اند. نه شهروندان غیر نظامی را.
هر طوری هم که بخواهید استدلال کنید حقیقت امر این است که این 5 نفر نیروی نظامی جمهوری اسلامی هستند.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری