09-15-2011, 09:19 PM
Russell نوشته: نه عزیز من عذر که نمیخواهی هیچ،همچنان هم به شامورتی بازی آخوندی مشغولی.شما ادب و صبر را با ضعف اشتباه گرفته ای.بروید همان فرگشت و اخلاق را از آخوند محل بیاموزید وقت ما را هم تلف نکنید.نه راسل جان شامورتی بازی نیست . واقعا چرا کشتار مخالفین با اخلاق فرگشتی مغایرت دارد ؟! واقعا چرا ؟! اگر فکر میکنید که من شامورتی بازی درمیاورم لطف نموده بفرمایید چطور سئوالم را مطرح کنم که شامورتی بازی نباشد ؟! منظورم این سئوال است :"چرا کشتار مخالفین با اخلاق فرگشتی مغایرت دارد ؟!"
Russell نوشته: یواشکی که خوب است.در روز روشن سنی و شیعه کل مسجد همدیگر را با زن و بجه منفجر میکنند یک فتوا در محکومیت آن داده نمیشود.دکترین جهاد از اصول اسلام است و در هر توضیح المسائلی پیدا میشود.شما هنوز نگفتی که نظرت راجع به حکم قتل علنی سلمان رشدی توسط خمینی چیست؟
حالا شما زحمت بکش و اگر فکر میکنی این کشتار مطابقت با اسلام دارد همین را از هر کدام از مراجع خواستی بپرس ! سنگ مفت و گنجشک مفت! تا جاییکه یادم هست برخی آن کشتن بیگناهان در مساجد را علنا محکوم کرده اند !بازهم اگر لینک خواستید باید بگردم .
در باره قتل سلمان رشدی که شما تا بحال نپرسیده بودید ! اما اگر فکر میکنید من حالا ژست روشنفکری میگیرم و با آن مخالفت میکنم باید بعرض برسانم که این فتوایی فقهی هست و اگر کسی مقلد آقای خمینی باشد اصلا اشکالی ندارد .
ضمنا