01-13-2014, 03:08 AM
Dariush نوشته: @Russell جان نمیخواهی که اینقدر معطل کنی که پشیمان شود؟!خیالت راحت داریوش جان، همین امروز آنرا برپا خواهم کرد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush نوشته: @Russell جان نمیخواهی که اینقدر معطل کنی که پشیمان شود؟!خیالت راحت داریوش جان، همین امروز آنرا برپا خواهم کرد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: @Dariush جان صندلی داغت اکنون بازگشایی شد.let's go...
Alice نوشته: شما ایشان را فردی بدبخت و وازده داوری کردید و به ریششان خندیدید؛ سپس او را با شتک
از انجمن به بیرون پرتاب میکنید! خودتان میبودید برآشفته نمیشدید؟
(اینها به معنی تایید دشنامهای ایشان نیست؛ من فقط میخواهم کمی منصف باشیم، رفتار
اشتباه ایشان عکسالعملی به حرکت استبدادی شما بود)
kourosh_bikhoda نوشته: @Russell گرامی اجازه بدید من پاسخ های باقی مانده رو در صندلی داغم بدم. به احترام دوستانی که پرسش کردن.من گمان میکردم همه پاسخ داده شدهاند . بازگشایی شد!
به هر حال از شما چه پنهون این روزها تا میومدیم تمرکز کنیم برای پاسخ دادم، باید به فکر مقابله با مغالطان میفتادیم.
kourosh_bikhoda نوشته: باید به فکر مقابله با مغالطان میفتادیم.= مقابله با خود!
مزدك بامداد نوشته: = مقابله با خود!نیاز به تبلیغات نیست. از استدلالات روشن میشه.