اینکه نشد.
اونی که ادعایی میکنه باید ثابت کنه.
مزدک میگه اسلام و آخوندها و جمهوری اسلامی سراسر دروغ و فریب و گند و گوز هستن.
خب اینو باید ثابت کنه.
واقعا تمام آخوندها تمام کسانی که جمهوری اسلامی رو ایجاد کردن تمام مسئولانش، اینقدر آدمهای دروغگو و فریبکار و ریاکار و بی اعتقادی هستن؟
نه من آدمهایی هم دیدم که واقعا آدمهای خوبی هستن و قصدشون بد نبوده و سعی میکنن وظیفشون رو درست انجام بدن و کارهای مفید بکنن برای مملکت، مردم، اسلام.
و اینهم که اینها مذاکرات مخفی کردن باز ثابت نمیکنه که همشون دروغگو و فریبکار هستن و بخاطر منافع شخصی خودشون این کار رو کردن.
مزدک در همه چیز اغراق میکنه.
مثلا میگه اینا به سلطان قابوس التماس کردن که پادرمیانی کنه.
خب از کجا میشه مطمئن بود؟ شاید هم سلطان قابوس اول واسطه شده. و از کجا معلوم چنین درجه ای از حقارت و عجز و التماس درکار بوده؟ مگه خودش توی مذاکرات بوده؟
حالا این یه مورد کوچیک.
از اول پستش رو بخونی سراسر اغراق و تهمت بدون دلیل و سند روشن و محکم است.
مثلا:
نقل قول:اینها از زمانی که پولشان ته کشید میخواستند نرمش قهرمانانه
بکنند
یعنی میخوای بگی بخاطر منافع شخصی خودشون بوده دیگه؟
از کجا معلوم شاید هم بخاطر مردم (هم) بوده.
مگه همهء افراد اینطوری هستن لزوما؟
نقل قول:و روحانی را هم برای همین سرکار اوردند ، مردم کودن
و اسلام زده ی ایران هم گمان کردند خودشان به جایی رسیده اند!
اینم باز ادعای بدون دلیل و سند روش و محکم.
نظریه های خودش رو بجای چیزهای روشن و اثبات شده میاره.
این فقط یه تئوری توطئه است
چطور من یوقت یه چیزای دیگه میگم میگید تئوری توطئه است؟
نقل قول:این ها خود اسلام را هم برای پول میفروشند و از بیخ، برای پول بالا کشیدن و خوردن
دلارهای نفت بود که اسلام گند و گوز را هم برافراشته بودند و گرنه
خودشان بهتر میدانند که الله به اندازه ی تخم الاغ هم ارزش
و هستی ندارد!
اینم باز سراسر ادعای بدون سند و دلایل روشن و محکم.
من میگم انصاف داشته باشه آدم و دقیق و منطقی باشه.
نه اینکه یه مدت یه سری حرفهای خردمندانه بزنه و ژست اندیشمند بودن بگیره و بعد سوء استفاده کنه این وسط هرچی میخواد بخاطر کینه و منافع شخصی خودش (اینم یه ادعای بدون اثبات از طرف من؛ ببین خوبه؟) بچپونه.
برای چیزی که اثبات نمیشه کرد نمیشه 100% مطمئن بود.
ضمنا من خلافش رو زیاد دیدم. نمیگم این موارد و ادعاها نیست، هست، ولی همیشه این نبوده، همه این نیستن. اغراقه دیگه اینکه اینقدر همه چیز و همه کس رو همیشه کاملا سیاه معرفی کنیم.
حالا هسته ای هم یه کاری کردن شاید خودشون هم فکر نمیکردن اینقدر بد بشه وضع بابتش و هزینه و خسارت ببار بیاره. نمیشه گفت اینا از اول حتما همهء نتایج رو میدونستن و مردم براشون مهم نبوده.
حتی نمیشه گفت هدفشون ساخت سلاح هسته ایه.
غنی سازی هم حتی 99% هم بنظر من نمیشه گفت حتما طرف میخواد بمب اتمی درست کنه. بالاخره هرچیزی میتونه کاربردهای تحقیقاتی و مفید هم داشته باشه. حتی تحقیق روی همون criticality و این حرفا. خب طبیعی هست که هر آدم و کشوری دوست داره آزاد باشه در این زمینه و کسی مزاحمش نشه. از همون اول که نباید با چندتا تهدید و فشار اولیه بگیم غلط کردیم شما زورت زیاده ما تسلیم! ولی بعدش اگر مجبور بشیم چرا!! البته نباید گذاشت که این وضع به مراحل جبران ناپذیر و ریسک خیلی زیادی برسه. به عبارت عامیانه، همینطوری کله خر نباید جلو رفت!