10-17-2013, 09:15 AM
sonixax نوشته: قیاس دانستن حقایق اسلام و چیزهایی مانند آن قیاس معالفارق است .من ترجیح میدم همه چیز رو بدونم و حتی بتونم!!
دانستن اینکه فرد X قصد کشتن فرد Y را دارد ، یا چیزهایی مثل این کسی را دانشمند نمیکند و ندانستش هم کسی را الاغ نمیکند .
باید بسیار خوشحال باشید که امروزه از تمام جنایاتی که در شهری که زندگی میکنید (هر کجا فرقی نمیکند) اتفاق میوفتد خبر ندارید . اگر خبر داشتید زندگیتان به گند کشیده میشد . این از همان مواردیست که ندانستن بهتر از دانستن است .
چون ممکنه برای دفاع از خودم هم که شده نیاز باشه.
iranbanoo نوشته: سونیکساس درست میگن گاها ندونستن بهتر از دونستن هست.من که اصلا نمیتونم چنین فجایعی رو شاهد باشم.بله البته افراد ضعیف و کسانی که مسیر و روش نادرستی رو در زندگی انتخاب کردن باید مثل کبک سرشون رو زیر برف بکنن و دعا کنن این مسائل نزدیک اونا نیاد.
البته خوشبختانه من نتونستم ببینم.اما از شنیدن چنین مسائلی هم آدم به شدت تحت تاثیر قرار میگیره.
این یک روی مسئلست اما حقیقت اینه که چنین حیواناتی خیلی خیلی زیادن .
من نمیتونم بفهمم که چه طور ممکنه ازاد باشن؟؟!!
ایا واقعا دسترسی بهشون غیر ممکنه؟یا شاید هم مثل همین اخوند های بچه باز خودمون زیر پرچم خاصی فعالیت میکنن؟؟
ولی کسی مثل من که از ابتدا با واقعیتگرایی و عملگرایی آشتی کرده، و مثلا ازدواج نکردم و بچه دار نشدم، و انتظار زندگی رویایی و ابلهانه به شکلی توده ها دارند رو ندارم، و دوست دارم یک جنگاور بشم، و در این راه حاضرم تمام تلاشم رو بکنم، و این فرصت رو برای خودم محفوظ داشتم، هراسی از روبرو شدن با این واقعیات ندارم.