بوی گند پیاز -
Ouroboros - 10-10-2012
[ATTACH=CONFIG]921[/ATTACH]
« به او نقابی بدهید، و بنگرید که چگونه حقیقت (درون خود) را آشکار خواهد ساخت »
اسکار وایلد
(به نقل از اسلوگن گروه هکتویست ِ ناشناس)
دقیقا در چه لحظهای این اتفاق افتاد؟ چه هنگام پروژهای که برای فعالیت برپاد سلطهورزی و نظارت بیجای دولتی/امنیتی بر اینترنت پدید آمده بود توسط پدوفیلها و قاچاقچیان اشغال شد؟ کسی نمیداند، اما گویا هنگامهی آن رسیده تا بگوییم «یکی به نفع اقتدارگرایان». زمانی که نخستین بار پیرامون بخش پنهان اینترنت که محتویات ممنوعه را در آن میتوان یافت از دوستی آنارشیست شنیدم، ذوق و شوق زیادی برای دریافتن آنچه در آنجاها میگذرد داشتم. خوشحال بودم که میتوان جایی را یافت که در آن از خطرات امنیتی و وحشیگری دولتها در فضای مجازی خلاص بود، و گمان میکردم همچون پیتوپی نظامی مبتنی بر همکاری متقابل و یکسره موفقیتآمیز وجود دارد از آدمهایی که میخواهند چیزها و اطلاعات و برنامهریزیهای حقیقی برای عمل مستقیم را در اختیار یکدیگر بگذارند.
در عوض آنچه یافتم، مجموعهای تهوعبرانگیز و نفرتآور از سایتهای انباشته با پورنوگرافی کودکان، بلکمارکت برای فروش اسلحهی گرم و سیگار زهرآلوده، سایت قاچاقفروشی که سالانه بیست میلیون دلار مواد مخدر در آن معامله میشود و سایتهای متعلق به القاعده و دیگر تروریستهای اسلامی جهت جمعآوری کمکهای مردمی بود.
چرا چنین اتفاقی افتاده؟ چرا شمار زیادی از کسان بجای فعالیت در جهت اقتدارستیزی و انقلابیگری، به پستترین چالههای فاضلاب بشریت سقوط کردهاند؟ آیا اطمینان از ناشناس ماندن به راستی تا این اندازه در دستگاه روانی ما موثر است؟ یا آنکه مشتی لاشخور اینترنتی در حال سوء استفاده از محیط امن این سایتها هستند، و من در حال تعمیم اشتباهی هستم؟ نظر دوستان در اینباره چیست؟
بوی گند پیاز -
mamad1 - 10-10-2012
این پیازه همون tor هست؟
بوی گند پیاز -
Mehrbod - 10-10-2012
mamad1 نوشته: این پیازه همون tor هست؟
آری، با tor میتوان به تنجرههای نهان (hidden networks) دسترسی یافت:
بوی گند پیاز -
mamad1 - 10-10-2012
من واقعا متوجه منظور امیر عزیز نشدم
اگر میشه با زبان ساده تر بفرمایید
بوی گند پیاز -
Mehrbod - 10-10-2012
Ouroboros نوشته: چرا چنین اتفاقی افتاده؟ چرا شمار زیادی از کسان بجای فعالیت در جهت اقتدارستیزی و انقلابیگری، به پستترین چالههای فاضلاب بشریت سقوط کردهاند؟ آیا اطمینان از ناشناس ماندن به راستی تا این اندازه در دستگاه روانی ما موثر است؟ یا آنکه مشتی لاشخور اینترنتی در حال سوء استفاده از محیط امن این سایتها هستند، و من در حال تعمیم اشتباهی هستم؟ نظر دوستان در اینباره چیست؟
نمیدانم دوستان این کلیپ از ژیژک را دیدهاند یا نه:
YouTube - Slavoj Zizek in Examined Life
ژیژک بخوبی رویکرد همبودهای امروزین را نشان میدهد: با پنهاندن و زیر فرش چپاندن دشواریها آنها ناپدید و آهستِش نمیشوند، هر چند که
فرگشتوار اینگونه به چشم ما آید.
من با برخی از پدوفیلهای tor گفتمان کردهام، پدوفیلیا نیز ژنتیکی به نگر میاید (بازه 10 تا 16) و بازه کمتر از آن نیز میتواند کاستی ژنتیکی باشد.
گاه خود پدوفیلها هم از خودشان بیزارند، ولی هتا نمیتوانند آنرا بیرون بازگویی کنند یا بدنبال رایزنی (مشاوره) بروند.
من به tor میبالم، یکی از دستاوردهای بزرگی است که پروانه آشکارش این نمودهای پنهانی آدمی را فراهمیده؛ در هیچ گاه
تاریخ هومنیک گمان نمیکنم زمانی بوده باشد که کسی میتوانست اینگونه آزاد و رها از ترس، به آشکاردن باورها و نیازهای درونی خود بپردازد.
در کنار پدوفیلیا - که در tor یک نُرم به شمار میرود - ما میتوانیم چیزهای بسیار سهمناکتری مانند نقشهریزی
برای کشتن، برنامهریزی در عملیات ترویستی، برنامهریزی در گروگانگیری یا تجاوز و چیزهای اینچنینی بسیار دیگری را نیز ببینیم.
در کنار آن نباید یکسویه رفت و برنامههایی از سوی نیکِ دیگر نیز داریم، ولی شمارشان شاید کمتر باشد چراکه این دسته از برنامهریزیها کمابیش همیشه
نیازمند نگرش گسترده و فراگیر مردمی هستند و کارکرد چندانی ندارد که دو یا سه آدم، در راستای آماج نیک بخواهند در یک تنجره نهان (hidden network) به گفتمان بنشینند.
ولی برای نمونه میتوان باسانی رونوشتهای فراوانی از WikiLeaks را یافت، که توانایی خاموشاندنشان برای دولتها
نیست و تا زمانیکه tor کار کند - که میتوان گفت برای همیشه است - این رونوشتها نیز دسترسیپذیر خواهند ماند.
بوی گند پیاز -
Ouroboros - 10-10-2012
mamad1 نوشته: من واقعا متوجه منظور امیر عزیز نشدم
اینترنت دو بخش دارد، یکی آنچه شما میبینید(از گوگل و فیسبوک و اینجا گرفته تا تمام wwwها)، که لایهی رویی آنست. دیگری بخشیست پنهان که در موتورهای جستجو یافت نمیشود و دادههای آن شناخته نشده است، این بخش زیرین چند برابر بزرگتر از اینترنت آشکار است. بخشی از این اینترنت مخفی، سایتهایی هستند در دامنهی .onion که فقط میتوان از طریق تور به آنها دسترسی پیدا کرد، در این سایتها شما تحت هیچ شرایطی قابل شناسایی نیستید و محتویات آنها هم مخفیست. در بخش بزرگی از این محتوای مخفی، اخلاقیات بکلی فراموش شده، و چیزهایی میبینید که از انسان بودن خودتان شرمسار میشوید. برای مثال سایت «جاده ابریشم»، که سالانه بیش از بیست میلیون دلار مواد مخدر در آن به فروش میرسد، یا سایت «بلک مارکت» که میتوانید از آن اسلحهی گرم، نارنجک دستی، انواع مواد سمی ِ مهلک جاسازی شده در سیگار و مشروب و ... خریداری بکنید. یا چند صد سایت مربوط به پورنوگرافی کودکان. یا سایتهایی مربوط به آموزش اینکه چطور بچهها را بدزدیم و آزار بدهیم. سایتهایی برای آموزش روشهای آدمکشی .. سایتهای مربوط به القاعده و دیگر سازمانهای تروریستی ِ اسلامی، که میتوانید از این طریق به آنها کمک مالی بکنید و...
بوی گند پیاز -
Mehrbod - 10-10-2012
mamad1 نوشته: من واقعا متوجه منظور امیر عزیز نشدم
ممد جان با نرمافزار ناشناسانگر tor یا همانند میتوان به تنجرههای (شبکههای) نهان دسترسی گرفت و بی ترس از گیر افتادن و لو رفتن هر چه خواست گفت:
پیک 3
بوی گند پیاز -
Ouroboros - 10-10-2012
Mehrbod نوشته: در کنار پدوفیلیا - که در tor یک نُرم به شمار میرود - ما میتوانیم چیزهای بسیار سهمناکتری مانند نقشهریزی
برای کشتن، برنامهریزی در عملیات ترویستی، برنامهریزی در گروگانگیری یا تجاوز و چیزهای اینچنینی بسیار دیگری را نیز ببینیم.
مهربد جان اونیون هرگز گناه تور نیست. ۹۹٪ کاربران تور از آن برای گشت و گذار در اینترنت معمولی استفاده میکنند نه سایتهای اونیون. منهم تور را دوست میدارم، اما اونیون؟ کشف پروسهی جارو کردن به زیر فرش هم حقیقتا جزو همدردی برانگیزترین یافتههای ژیژک است.
بوی گند پیاز -
Anarchy - 10-10-2012
من حقیقتا تا حالا این بخش از اینترنت رو ندیدم...این لینک های .onion که مهربد داد هم که کار نمیکنن!!!
بوی گند پیاز -
Mehrbod - 10-10-2012
Anarchy نوشته: من حقیقتا تا حالا این بخش از اینترنت رو ندیدم...این لینک های .onion که مهربد داد هم که کار نمیکنن!!!
کار میکنند، new circuit را بزن و از روی tor باز کن میایند آنارشی جان.