از آنجاییکه سیاستهایِ این سخنگاه آنچه من میاندیشیدم دیگر نیستند و کم کم دارد به کژروی میگراید, نمونهوار سرپرست [MENTION=6]sonixax[/MENTION] با کُنشی سراسر زشت و نکوهیدنی
همهیِ پستهای پاک شده از سوی کاربر [MENTION=286]آلیس[/MENTION], که تاریخ اشان هتا به یک سال پیش میرسیدند را سرخود بازگردانده تا در درگیریهایِ تازهای که با همدیگر داشتهاند زهر خودش! را بگونهای ریخته باشد,
و همچنین دیگر گردانندگان همچون [MENTION=31]Anarchy[/MENTION] و [MENTION=6]sonixax[/MENTION] میخواهند توانایی زدایش پستها, این ابزار بدیهی را نیز از
هموندان[sup][aname=rpa932e][[/aname][anchor=pa932e]1][/anchor][/sup] بگیرند, در
برایند[sup][aname=rpae173][[/aname][anchor=pae173]2][/anchor][/sup] من کار این سخنگاه — که روزی آزادترین و بهترین آنها بود — را پایان یافته میبینم و کنارهگیری
همیشگی[sup][aname=rpa1615][[/aname][anchor=pa1615]3][/anchor][/sup] خودم از اینجا از جایگاههایِ گردانندگی و
هموندی[sup][aname=rpa28e7][[/aname][anchor=pa28e7]4][/anchor][/sup] را به آگاهی میرسانم.
دیگر هموندان بهتر است بدانند که اینجا دیگر توانایی زدایش نوشته هایشان را ندارند و دور از باور نیست فردا ابزاری برای پیشگیری از
ویرایش[sup][aname=rpa5282][[/aname][anchor=pa5282]5][/anchor][/sup]
هم گذاشته شود, پس بهتر است پیش از فرستادن هر نوشتهای بخوبی به پیامدهایِ آن بیاندیشند و به این سخنگاه (مانند من) اعتماد افزوده و بیخود نکنند.
با آرزوی سربلندی برای دوستان و یاران و به اُمیـدِ بازدیدارِ همگیِ شما در تارنماهایِ دیگر
,
— مـهربـد وارسته
پ.ن.
با پوزش از [MENTION=43]مزدك بامداد[/MENTION] گرامی, نرمافزار پارسیگر (
pn2) تا جاییکه میدانم تا آیندهیِ پیش رو کار خواهد کرد (من نرمافزار اش را دست نخورده گذاشتم), ولی
دسترسی برای ویرایش و افزایش واژگان نو را دیگر ندارم, اگر خواستید بمهر بگویید تا نگارش
ناهمگاه[sup][aname=rpa9717][[/aname][anchor=pa9717]6][/anchor][/sup] آنرا برایتان بفرستم (راه اندازی اش کمی زمان میبرد).
----
[aname=pa932e]1[/aname]. [anchor=rpa932e]^[/anchor] ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En, Dehxodâ member
[aname=pae173]2[/aname]. [anchor=rpae173]^[/anchor] bar+ây+and::Barâyand || برایند: منتجه; نتیجه ϢDict-Pâ, Ϣiki-En resultant
[aname=pa1615]3[/aname]. [anchor=rpa1615]^[/anchor] hamiš+eg+i::Hamišegi || همیشگی: یوند تنگاتنگی با پندارهیِ زمان دارد, آنچه در همهیِ زمانها باشد; میتواند «هستنده» باشد و بباید «باشنده» نیست. Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ eternal
[aname=pa28e7]4[/aname]. [anchor=rpa28e7]^[/anchor] ham+vand+i::Hamvandi || هموندی: عضویت Ϣiki-En membership
[aname=pa5282]5[/aname]. [anchor=rpa5282]^[/anchor] vi+râstan::Virâstan || ویراستن: وه+راستن; ویرایش کردن; تصحیح کردن to edit
[aname=pa9717]6[/aname]. [anchor=rpa9717]^[/anchor] nâ+ham+gâh::Nâhamgâh || ناهمگاه: آفلاین Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ offline