09-24-2013, 09:45 PM
SAMKING نوشته: اتفاقن خوب شد گفتید یادم نبود!
کاربر مهربد به عنوان مدیر یکبار به یکی از هموندان گفت "انگل"!
این توهین نیست پس چیست؟
بعد هم که اعتراض کردیم آنقدر پیچاند و پیچاند که مثلن من منظورم به خود کاربر ایرانبانو نبود و چه و چه ...
که مبادا یک عذر خواهی خشک و خالی از ایشان بکند!
خیر, این را هم پیشتر برای شما روشنگری کرده (و خود ایرانبانو بامزه است به شما گفتند که ناسزایی نبوده), ولی به روی خودتان نیاوردید:
انگل = ناسزا
انگلوار = رفتار انگلگونه
انگلوار = رفتار انگلگونه
یکمی به روشنی ناسزا است, دومی به رفتاری که همسانی با انگل داشته باشد اشاره میکند.
Mehrbod نوشته:iranbanoo نوشته: همین است که میگویم معیارهایتان بر مبنای طرز تفکر خودتان است.بسیاری از حرفها و استدلالهایی که در این انجمن شده هم بانوان به نوعی داشته اند اما چون شما به ادبیات و تبادل اطلاعاتی خود عادت کرده اید ارزش کار بانوان را زیر سوال میبرید.
من هم نگفتم نیست, مگر باید نگر کس دیگری را بجای خودم بیاورم؟ به نگر من و بدرستی رفتار شما بر پایهیِ سخن خود
شما "انگلوار" است و رفتار انگلوار هم برای من بی ارزش است و نیازی به ارجنهادن افزوده و تره خورد کردن هم به آن نمیدهم.
پس باز هم دارید اینجا هوچیگری میکنید و با شناختی که همگی از شما داریم (هر چند ماه
یکبار اینجا آمده و بکوشید با هوچیگری و سر و سدا جلب توجه کنید) رفتار عجیبی نیست.
با این همه من با نیکخواهی مانند همیشه اینجا پاسخگو هستم! (:
پ.ن.
در پی پست بالا هموند [MENTION=403]Fox[/MENTION] آزرده شدند و از انجمن رفتند, شما هم میتوانید همین رویکرد را در پیش بگیرید (;
از دیدگاه شخصی من, خوش گلدین!
.Unexpected places give you unexpected returns