09-18-2013, 11:29 PM
global short ... ?
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
مزدك بامداد نوشته: global short ... ?
Mehrbod نوشته: urlshorten یک ماژول (پاریسک؟) کناری بود که من اینجا نیاورده بودم, بسته شد.چه خوب، دستتان درد نکند، کاری کرده اید کارستان !
همچنین آن نوشتهیِ پارسیگر باید بی هیچگونه font و رنگی به ته نوشته افزوده شود, من نگریستم پیکهایِ شما از آن تیل سرخ به آنور رنگ اش را به نوشته میدهد گاهی.
راستی من چون نوشتههایِ شما را میدنبالم, هر واژهای که نادرست بود در پایین پیش از پارسیگر اگر در * بنویسید یا پیغام کنید خواهم ویراست, یک چند تایی ریزهکاری مانند آموزاندن دگرسانی میان گُزیرش و گِزیرش و ... هم نیاز است که دیرتر به امید اسپاگتی درست میشوند!
برخی مانند "سودهای" هم بنادرستی از "سوده" لینک میشود که اینها هم در دستِ کار خواهند رفت, هر چه بیشتر به کار ببرید من بیشتر داده برای بهکرد دارم.
پارسیگر
مزدك بامداد نوشته: چه خوب، دستتان درد نکند، کاری کرده اید کارستان !
sonixax نوشته: مزدک گرامی یک خاصیتی که اینجا داره اینه که شما هر قسمت از نوشته را که دوست دارید هایلایت میکنید و درست کنارش یک جعبه کوچیک ظاهر میشه که توش نوشته : "گفتاورد نوشته گزیده شده" .
بعد وقتی روش کلیک کنید درست همون بخش کوت گرفته میشه . خیلی ساده و سریع .
گمان میکنم که شما از این امکان سایت بی خبر باشید . اگر هم که میدانید دست کم این پست به دوستانی که از این امکان اطلاعی ندارند آگاهی لازم در این باره رو میده .
خلاصه خیلی کار رو راحت میکنه !
[ATTACH=CONFIG]2424[/ATTACH]
مزدك بامداد نوشته: چرا، آگاهی دارم ، چون میخواستم از سخن مردم کپی کنم که برای خودشان بکار ببرم، دیدم که گُزیده ها، این پیام و این شایندگی را به همراه میاورند. ابزار بسیار خوب و بدرد خوری است.
تنها چیزی که کمی آزارنده است این است که از آنجا که من در ادیتور خودم که برای تخته کلید فرنگی من بسامان کرده ام، مینویسم و سپس کپی پیست میکنم، هر یک رج نو، در اینجا یک رج تهی می سازد، گویا ستیزی میان کاراکتر شماره ١۰ و کاراکتر شماره ١۳ (ascii) باشد.
یه نفر نوشته: @مهربد
آیا به شما پیام خودینه هم فرستاده میشود؟
پارسیگر