نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یکصدا فریاد خواهیم زد : چه تهران با موتور، چه قاهره با شتر، مرگ بر...

Ouroboros نوشته: آفرین به آنارشیست‌ها، وانگهی گاردی‌های ِ ایران اصلا قابل ِ قیاس با پلیس ِ ضدشورش ِ کشورهای غربی نیستند. می‌دانید که فرانسه قوی‌ترین پلیس ِ ضدشورش دنیا را دارد و اصلا برای ِ کشورهای دیگر دوره‌های آموزشی می‌گذارد. من از ضدشورش هر دو کشور کتک خورده‌ام، در آنجا امکان ندارد که به بالاتر از سینه ضربه بزنند، اینجا از اول سر و صورت را هدف می‌گیرند. در آنجا برای متفرق کردن ِ جمعیت حمله می‌کنند و به هر شخص ِ درحال فرار شاید یکی دو باتوم برسد، اینجا حمله می‌کنند، چند نفر را گیر می‌اندازند، و برای ایجاد رعب و وحشت در بقیه تا جایی که ممکن است می‌زنند. آنچه در دسته‌های منظم برای گرفتن ِ موضع تظاهر کنندگان یا دفاع از چیزی که مورد حمله قرار گرفته می‌آیند، اینجا با موتور و ماشین می‌آیند روی ِ مردم..

پلیس توهینی آشکار به شعور تمام مردم است، در همه جای ِ دنیا در بهترین شرایط نیرویی فاسد و سرکوبگر، در خدمت ِ حاکمیت و در برابر ِ مردم است. وحشی‌گری در ذات ِ وجودی ِ آن نهفته و نهادینه است. اما ضد شورش ِ ایرانی، یک نوع جانور ِ درنده‌ی ِ بی نظیری‌ست که در غرب بجز در موزه‌های قرون وسطی یافت می‌نشود!

البته دیروز بیشتر این گل من گلی‌ها بودند.. اینها چه هستند؟ انصار ِ حزب الله؟

البته که پلیس کشور‌های غربی فرق میکنند ، نمی‌شود ایران را با اینجا مقایسه کرد ، منظور من در میان کشور‌های غربی ، این خیلی‌ بد بود که اینگونه رفتار کردند. حالا هر روز یکی‌ از پلیس‌ها رو توی دادگاه محکوم میکنند ، حدود ۸۰۰ نفر شاکی‌ خصوصی پلیس تورنتو پیدا کرده ، هر روز روزنامه یه پلیس رو مینویسه که محاکمه شده.

"A Land without a People for a People without a Land"

پاسخ

shinbet نوشته: من امروز صبح توی کتابخونه بودم ، باید یک چیزی رو تموم می‌کردم ، صدای تلویزیون شهرام همایون رو گوش می‌کردم که ببینم ایران چه خبره ، مرتیکه دروغ گفته بود که جمهوری اسلامی هاتبرد ما رو زده و ملت پول بدید بریم رو یه ماهواره جدید ، مردم هم از اروپا و ایران زنگ می‌زدند که به پیر به پیغمبر قسم تصویر رو هاتبرد هست ، قطع میکرد.

همایون که خیلی دروغگو هستش ، یکی از دروغهاش این بود که میگفت ماهی 100 هزار دلار هزینه ی کانالشه !!!!! شما به به من 100 هزار دلار در ماه بدید براتون 10 تا کانال هزار بار بهتر از کانال همایون راه میندازم .
مولتی ویژن با اون عظمتش ماهی 100 هزار دلار هزینه نداره !!!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

تعداد"کاربران روی خط در 24 ساعت گذشته" اومده پایین! اتفاقی افتاده؟ کسی رو تو راهپیمایی گرفتن؟

انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
پاسخ

Reactor نوشته: تعداد"کاربران روی خط در 24 ساعت گذشته" اومده پایین! اتفاقی افتاده؟ کسی رو تو راهپیمایی گرفتن؟

بله. اینترنت رو گرفتند. ما که جز دود و گگاز افتخار دیگه ای نداشتیم.

[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]
خردگرایی و ایمان ستیزی
پاسخ

این چند روزه سرعت پرتها اینترنت که vpn استفاده میکنه از سرعت دایل آپ هم خیلی کمتر شده.ما که نمیدونیم مشکل چیه و کار کیه ولی هر کی که هست امیدوارم اینیکی دستشم مثل اونیکی بشه 4

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 9 مهمان