04-24-2013, 07:58 PM
Bibak نوشته: راستش من تا حالا فکر میکردم حساسیت کسرا روی این قضایا بخاطر یهودی بودنش است و سعی میکردم رفتارهای ایشون رو درک کنم. بالاخره چند میلیون یهودیکشته شدن و میشه احساسات ایشون رو درک کرد. مثلن رفتارهایی که با کاربر نیوتن داشت. ولی الان که خود ایشون گفت این حساسیتم بخاطر یهودی بودنم نیست پس این رفتارها چه لزومی داره؟
من تا حدودی به ممد1 حق میدم و خودمم یاد رفتارهای اسلامگرایان افتادم. این طبیعیه که مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید هم بترسه.
واقعا از کسرا انتظار نداشتم که بخواد از جایگاه و قدرتش اینطوری استفاده بکنه.
Bibak نوشته: ممکنه نتونم همشو توضیح بدم ولی اصلا حس خوبی ندارم.
چرا به نیوتن گفتید حق نداره در تاپیکتون بنویسه؟
رفتار سلیقه ای و غیر حرفه ای با کاربرانی مثل نیوتن که چند بار دیدم. انگار اینجا فامیل بازیه. لزومی نمیبینم فروم رو زیر و رو کنم نمونه هاشو نشونتون بدم.
من نیز در راستای سخنان شما بیباک گرامی, همینجا خواستار وضع قانون نویی هستم که گردانندگان (از جمله خودم) وادار به سخنگویی و رفتار ارجمندانه با کاربران در همهیِ زمانها باشند.
کسانیکه نمیتوانند با کاربران رفتار ارجمندانه داشته باشند میتوانند از گردانندگی خودشان استعفا بدهند.
اگرنه این رفتارها و شیوهیِ برخوردها برای من هم نمایانگر آغاز گونهای از فاشیسم در این انجمن میباشند (چیزیکه خود من در آن بی تاثیر نبودهام) و من هرگز در آن نقشی بیشتر نخواهم داشت.
.Unexpected places give you unexpected returns