viviyan نوشته: بهانه؟ اگر چیزی بگم مهربد میگه به به به این اخلاقیات! اگر کمی منسف باشید خودتان متوجه میشید که اینها بهانه نیستند، عین واقعیتن.
من منصف هستم ویوی جان .
در تمام سخنانم هم جنبه انصاف را رعایت میکنم .
حقیقت این است که زنان به نسبت مردان در تمام موارد دست کم علمی حضور کمرنگ تری دارند ، ربطی هم به نابرابری حقوقی و ... ندارد . ساختار مغزیشان اینگونه ایجاب میکند .
زنان فیزیکدان ، ریاضیدان ، برنامه نویس و .... در مقابل مردان در همین رشته ها اصلن حرفی برای گفتن ندارند .
به عکس همین زنان در فراگیری زبانهای دیگر بسیار مستعد تر از مردان هستند .
شما و شیرین مدام میگویید نه خیر زنان خیلی هم خفن هستند ! خوب ما هم میگوییم بفرمایید نشان دهید . بعد به یکباره به جای نشان دادن خفن بودن زنان میروید سر همان گریه زاری های زنانه و حرفهای بی سند و مدرک که آی ما تحت ستم هستیم و ظلم میشه به ما و ....
محض اطلاعتون دست کم یک نسل کامل از زنان وجود دارد که در حق و حقوقِ برابرتر از مردان در جوامع غربی به دنیا آمده اند و رشد کرده اند و آموزش دیده اند و همانها در مقابل همنسلان خود از جنس دیگر در آنچه پیشتر یاد شده عقبتر هستند و این به وضوح از تفاوت در ساختار ژنتیکی و توانایی های مبنی بر جنسیت حکایت میکند .
هواره هم دنبال انواع و اقسام بهانه هستند که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند !
خیلیهایشان هم به دنبال مرخصی در دوران عادت ماهیانه شان هستند و در خیلی کشور ها هم بهشان این مرخصی ها داده میشود . بعد میخواهند در قبال کار کمتر حقوق برابر دریافت کنند ! در برابر مسئولیت های اجتماعی کمتر حقوق مدنی برابر
تر و نه برابر داشته باشند .
دست آخر هم کار میرسد به این مدل خاله زنک بازی ها که مردان بر سر ما میزنند و گریه زاری و ...
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری