11-23-2012, 08:37 PM
iranbanoo نوشته: من از مدیریت خواهش دار عنوان تاپیک رو تغییر بدن
من دیگر دیوانه شدم
.Unexpected places give you unexpected returns
iranbanoo نوشته: من از مدیریت خواهش دار عنوان تاپیک رو تغییر بدن
iranbanoo نوشته: دوست عزیز
صراحت من رو ببخشید اما شما به عنوان کسی میتونید حسن وقبح واژه ای رو تعیین کنید که در حیطه ی تخصص و مطالعاتتونه.
یک بیمار روانی بیش از هز چیزی نیاز مند اینه که از تلقینات بیهوده و اشتباه که اونها رو در زمره ی افراد خاص و عجیب قرار میده پرهیز بشه.
افرادی که دچار این مشکل هستند حساس تر از اون هستند که بهشون با این نوع نگرش ها و استدلال ها باهاشون بر خورد بشه.
این تاپیک ناخواسته داره افکار این نوع بیماران رو به استهزا و تمسخر میگیره.
iranbanoo نوشته: دوست عزیز
صراحت من رو ببخشید اما شما به عنوان کسی میتونید حسن وقبح واژه ای رو تعیین کنید که در حیطه ی تخصص و مطالعاتتونه.
یک بیمار روانی بیش از هز چیزی نیاز مند اینه که از تلقینات بیهوده و اشتباه که اونها رو در زمره ی افراد خاص و عجیب قرار میده پرهیز بشه.
افرادی که دچار این مشکل هستند حساس تر از اون هستند که بهشون با این نوع نگرش ها و استدلال ها باهاشون بر خورد بشه.
این تاپیک ناخواسته داره افکار این نوع بیماران رو به استهزا و تمسخر میگیره.
iranbanoo نوشته: خیر
باز هم بار توهین امیزی دارد.
میتوانید از عناوین (آشفته نویسی)(بی قراری ها)(طنز نوشته) و... از این دست استفاده نمایید تا تنها افکار خود را نشانه بگیرید نه افکار غیر را
iranbanoo نوشته: بیماران روانی بیمار هستند و این را خودشان هم میدانند اما این اشتباه است که افکار انان و بیماریشان دست مایه ی تفریح ما شود و نوشته های طنز امیز خود را به حالات انان نسبت دهیم.