shirin نوشته: میلاد شما هم جز اون مردهای زن ستیز و حال بهم زن ایرانی هستید با عرض پوزش.
مشکلی نیست این نظر شماست :e405:
shirin نوشته: اینکه جنابعالی سواد کافی نداری و نمیدونی که هیچکدوم از وسایل جلوگیری از بارداری موفقیت صددرصد ندارن مشکل من نیست.
به جای پیش کشیدن بحث سوادِ بنده یک رفرنس به بنده نشان بدهید و ثابت کنید که هیچکدام از وسایل جلوگیری از بارداری موفق به جلوگیری نمیشند و در اکثر موارد طرف ناخواسته بچه دار میشه !!!!!!!!!
حالا یا کاندومش سوراخ بوده ! یا قرصش مال دکتر مظاهری بوده و تقلبی و یا مرده رستم بوده هیچ کدومش جواب نداده
در مواردی مثل استفاده از کاندوم فقط و فقط در صورت پاره شدن هست که امکان بارداری وجود داره که میشه با پیشگیری اورژانسی از بارداری جلوگیری کرد .
یا زنی که نمیخواد باردار بشه میتونه از IUD استفاده کنه
احتمال بارداری با IUD هم کمتر از ۱ به ۱۰۰ هست . یعنی استفاده همزمان از کاندوم و IUD شانس بارداری ناخواسته رو به صفر میرسونه .
کلی وسایل ضد بارداری دیگه هم هست مثل نورپلانت یا دیافراگم و یا استفاده از داروهای نانوکسینال .
پس بهتره به جای بحث در مورد سواد بنده بروید یک مقداری مطالعه کنید خوب است :e420:
shirin نوشته: و بیشتر از این هم سر خودمو با مزخرفات تو درد نمیارم
نتیجه نداشتن استدلال :دی
shirin نوشته: تو هم یکی از هزاران مرد خودبین و کم خرد و زن ستیز ایرانی
که فرموده بودید شادی صدر را نمیشناسید ؟
shirin نوشته: امثال شما اطراف ما زیاد هستن متاسفانه و هرجای دنیا هم که بری همین هستی و هیچ تغییری نمیکنی.
بله امثال بنده که مقابل شارلاتانیزم می ایستند و دروغ و اراجیف و زیاده خواهی های گروهی خود برتر بین که نام خود را فعال جنبش زنان یا فمنیست گذاشته اند می ایستند زیاد هستند .
بنده هم اینجا هستم ، هر وقت توانستید استدلالی منطقی و نه از نوع شادی صدر که بند خودمه دوست دارم بچه تو بکشم !!!!! بیاورید بفرمایید . مطمئن باشید در صورتی که قابل قبول باشد قبولش میکنیم و اگر باز از همین دست اراجیف باشد با همین لحن با شما سخن میگویم .
بنده به شدت با کسانی که فکر میکنند از بقیه برتر و بهتر هستند و در نتیجه میتوانند به خاطر برتریشان امتیازات بیشتری داشته باشند مشکل دارم . چه شما باشید چه هر شخص دیگری .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری