shirin نوشته: میلاد اولا مسائل رو قاطی همدیگه نکن. تجاوز و سقط جنین هیچ ربطی به هم ندارن. خیلی وقتا ناخواسته یه جنین به وجود میاد
آها ! یعنی یک خانومی ناخواسته بدون وسایل پیشگیری با یکی میخوابه !!!!! این حرفها رو نزنید شیرین جان .
shirin نوشته: و همه سقط جنین ها (غیر از سقطهایی که تجویز دکتر هستن ) هم به خاطر ناخواسته بودنشون هست کسی که میخواد بچه دار بشه بعد از حاملگی به فکر سقط جنین نمیفته.
بنده هم گفتم این یک حق بیخودیه و باید بین زن و مرد برابر باشه و بیخود میکنه زنی که در این زمینه حق بیشتری میخواد . اون موقع که داره بدون وسایل پیشگیری سکس میکنه باید به فکر اینها باشه . تنها در صورتی که تجاوز صورت گرفته باشه یا شخص در حالت عادی نبوده باشه باید این حق داده بشه . در غیر این صورت خیر .
shirin نوشته: ثانیا وقتی یه جنین تو بدن زن تشکیل میشه این زن هست که نه ماه باید سختی و درد رو تحمل کنه علاوه بر از دست دادن زیبایی و یا حتی احتمال مرگ در هنگام بارداری یا زایمان. چون یه زن حامله بسیار آسیب پذیرتر هست.
هست که هست ! مرد هم در مورد اون بچه همون قدر حق و حقوق داره و گفتم زن بیخود میکنه با مردمی میخوابه و بعدش میخواد بچه رو سقط کنه . درد میکشه که بکشه . ۹ ماه بارداره که باشه . مگه موقعی داره با طرف میخوابه اینها رو نمیدونسته ؟ پس همش بهانه و مهملاته .
shirin نوشته: علاوه بر اینکه ممکنه اثرات بسیار بدی هم در موقعیت و جایگاه اجتماعی یا شغلی بذاره.و مثلا یه مرد که دلش بخواد تجاوز کنه اگه نکنه چه اثرات بدی روش میذاره؟
اینها همش بهانه و مهملات شیرین جان . زنی که به فکر موقعیت اجتماعی و ... اش هست بیخود میکنه با یک مرد بدون وسایل پیشگیری میخوابه . وقتی که این کار رو کرد با کمال پوزش غلط میکنه از این بهانه ها بیاره .
اینها همش یک سری حرفهای صد من یک غازه برای گرفتن حق و حقوق بیشتر . پیشتر هم گفته ام اینکه زنان حق و حقوق برابر میخواهند مزخرفی بیش نیست و زنان حق و حقوق بیشتر میخواهند و خود شما هم بارها در این بحث ها این رو ابراز کرده اید که دنبال حق و حقوق بیشتر از مردان هستید و نه برابر .
برای همینه که این جنبش های فمنیستی (شارلاتانیسم) همگی از نظر من مردود هستند . زن و مرد باید حق و حقوق برابر با هم داشته باشند و قرار نیست به کسی حق و حقوقی بیش از دیگری بدهیم .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری