10-12-2012, 01:55 AM
Anarchy نوشته: تو از کجا میدونی امیر هم آره؟
رفت ؛ ما هم پشت سر کسی سخن نمی گوییم !
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I
Anarchy نوشته: تو از کجا میدونی امیر هم آره؟
Alice نوشته: رفت ؛ ما هم پشت سر کسی سخن نمی گوییم !
Ouroboros نوشته:
کمی بیشتر از این برابرهای نیمخطی بنویسید، بیشتر بخندیم!
Ouroboros نوشته: چگونه میلیونها ایرانی را به آموختن واژههای جدید برای آنچه میدانند دعوت میکنید؟!
Anarchy نوشته: آلیس جان خب خودش نوشته بود در جستار زن...فکر کردم شما ندیده بودی!!!
Alice نوشته: خب من از کجا میدانم خودش گفته بود دیگر ؛ پس چرا می پرسی ؟
ضمن اینکه چنین چیزی کاملاً شخصی ست و چون ایشان پیش تر بیان کرده بود من هم اینجا گفتم !
Anarchy نوشته: آلیس جان حالا دم صبحه نزن ما رو:e058:!! منم برم لالا دیگه
Alice نوشته: نبینم بلایی که سر من بابت سیگار آوردید سر مریمـــ هم بیاوریدهــآ ! :e059:
بله یکی دوتن متاهل داریمـــ...
Ouroboros نوشته: اگر دست به «عربیزدایی» افراطی و بیمورد از زبان خود بزنیم، این امکان بسیار مهم و ارزشمند را از میان میبریم، ارتباط آن گنجینهی پر ابهت و عظیم هنری و فرهنگی با جامعه را قطع یا دستکم بسیار اندک میکنیم و همهی سرمایههای زبان فارسی را از میان میبریم.سرمایهها که سر جایشان هستند، تنها همان ارتباط است که شاید کمرنگتر شود. هماکنون نیز این ارتباط در میان نسلهای جدیدتر نزدیک به صفر است، و دلیل اصلی آن اینست که انسان مدرن نیازی به اندرزهای سعدی یا تمثیلهای مولوی ندارد. بنابراین، با عربیزدایی یا بدون آن، این گنجینهی فرهنگی، که به باور من قرنها خورهی اندیشهی منطقی در جامعهی ایران بوده، میرود همانجایی که باید باشد.
Alice نوشته: تنها شب های جمعه پروانه شب نشینی داری ؟
.
.
.
.
شبت قشنگ
mamad1 نوشته: انارشی چی کار این دختر داشتی ؟
یه نخ سیگار بزن یه کمی شاد تر و سر حال تر بشی بابا
ما که فقط خوش امد گفتیم
Anarchy نوشته: من که کاری نداشتم...من کلا سعی میکنم رابطه دوستانه با همه داشته باشم