نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا "استبداد" دست از سر کشور ما برنمیدارد ؟
#11

راسل جان به هر حال نمیشود گفت این بدبختی از آسمان بر سر ایران نازل شده که !
شما به هر کشور آبادی که بنگرید متوجه میشودی که خود مردم آن کشور بوده اند که برای خودشان دموکرسی دست و پاکرده اند و آن را آباد کرده اند .
قطعن مردمانی که کشورشان آباد نیست و دموکراسی ندارند و عقب مانده اند مسبب اصلی بدبختیشان خودشان هستند نه عوامل خارجی و بیگانه .
اینکه آی موقعیت جغرافیایی ما فلانه و خون ما رنگین تره و همه دنیا دندان تیز کردند برای ما که ثروتهای ما رو از چنگمون در بیارند و ... توهماته .
این طوری باشه کشورهای آفریقایی موقعیتشون لابد از ما هم خفن تره که اون طوری هستند ، کره شمالی هم یا گوام هم همین طور ! خلاصه هر کشور بدبختی در دنیا هست عاملش این استعمار کشورهای غربیه !

در ایران میاند و طرف رو با چاقو تکه و پاره میکنند ملت وای میسند فیلم میگیرند ! اینجا یکی با همون چاقو و خیلی هم عصبانی تر به جون یک حیوون یا درخت که میوفته هر کی اون دور و بر میشه میره سراغش و جلوش رو میگیره و ازش فیلم نمیگیره !

نمیتونیم بگیم مردم ما پاک و منزه نشستند و هیچ تقصیری ندارند !

ما اصلن بیخیال تمام طول تاریخ میشیم - همین ۴۰ سال اخیر و خمینی . باعث و بانیش چه کسانی بودند ؟!
از تریپ دایی جان ناپلئونی که بیایم بیرون مگر غیر از اینه که مردم ایران خمینی رو سر کار آوردند ؟!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#12

sonixax نوشته: راسل جان به هر حال نمیشود گفت این بدبختی از آسمان بر سر ایران نازل شده که !

چرا نه؟ ما فکر میکنیم ذاتا به زندگی قبیله‌ای و دیکتاتوری (رییس قبیله) بیشتر میگراییم تا بگوییم دموکراسی.



sonixax نوشته: اینکه آی موقعیت جغرافیایی ما فلانه و خون ما رنگین تره و همه دنیا دندان تیز کردند برای ما که ثروتهای ما رو از چنگمون در بیارند و ... توهماته .
این طوری باشه کشورهای آفریقایی موقعیتشون لابد از ما هم خفن تره که اون طوری هستند ، کره شمالی هم یا گوام هم همین طور ! خلاصه هر کشور بدبختی در دنیا هست عاملش این استعمار کشورهای غربیه !

خب تا اندازه این استعمار هم هست. برای نمونه با تراز تکنولوژیک کنونی هر آدمی روی گیتی زمین نمیتواند مانند یک آلمانی زندگی کند، میتواند؟

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ
#13

Russell نوشته: درودفرضی که مطرح میکنید جدا از اینکه آیا اساسا توهم ما هست یا وجود خارجی دارد قطعا ولی از نظر عملی بیفایده است.بجای اینکه بگوییم دموکراسی وظیفه مردم است یا حق مردم است یا ... ما میگوییم درباره مردم است،درباره کوه درخت و جنگل کشور که دموکراسی معنی ندارد بخواهد حق کوه باشد یا وظیفه درخت.تقصیر و گناه هم واژگان بیخودی هستند که درباره خود افراد هم بسیار گنگ هستند و بیپایه،شاید ولی در مورد اشخاص مفید باشند.مثلا در جامعه یک فرد را بخاطر رفتارش مقصر میدانند و نکوهش میکنند،این مثلا باعث بهبود رفتار او میشود.حالا شما بما نشان دهید چگونه جامعه را نگوهش کنیم و چگونه این نکوهش قرار است جواب دهد.اگر پدران آمریکا هم میرفتند در پی کوتاهی و تقصیر آمریکایی ها بخاطر مستعمره بودن چه بسا آمریکا 100 سال بعدش هم مستعمره میماند.اینکه در گذشته چرا نشده از تنها جهت روشن شدن آینده اهمیت دارد،وگرنه بگوییم کوتاهی مردم است و مردم باید به اراده آزاد اجتماعی سیاسیشان فشار بیاورند که کشور دموکراسی شود که نشد سیاست و عملگرایی که.نفت هم اساسا مهم نیست عامل مفیدی بوده یا نه،مهم اینست که در آینده هم همچنان موجود خواهد بود و ما فقط میتوانیم در چاه را ببنیدیم نمیتوانیم نفت را تبخیر کنیم از چاه ها که.پس بحث درباره آن آب در هاون کوبیدن است.البته میتوانیم ارگانیزمهای جانداران چند میلیون سال قبل را هم برای اینکه کوتاهی و قصور کرده اند و جای نامناسب سرشان را بر زمین گذاشته اند را هم ملامت کنیم،اینهم گزینه ایست !!پ.ن:البته روی گفتار من فقط شخص شما نیست فیلوی گرامی،باعث نارحتی و حمل بر بی ادبی به شخص شما نباشد،این دیدگاه بد شانسی و تقصیر مردم بودن و اینها در دیدگاه بسیاری از مردم ما هست از جمله چندی از دوستان عزیز خودمان در فروم 4
من نمیدانستم باید در بررسی عوامل تداوم استبداد در ایران خودسانسوری کنم و تنها عواملی را به زبان آورم که از نظر مقام معظم، راسل (دامت برکاته)، بحث درباره ی آنها "آب در هاون کوبیدن" به شمار نمیرود.به کلیه دانشمندان علوم اجتماعی گفتم که در بررسی علل رنسانس و شکست مارکسیسم و وقوع جنگ جهانی دوم و ... تنها عواملی را بررسی کنند که "به درد بخور" (آن هم با تایید راسل) باشد.
پاسخ
#14

Mehrbod نوشته: خب تا اندازه این استعمار هم هست. برای نمونه با تراز تکنولوژیک کنونی هر آدمی روی گیتی زمین نمیتواند مانند یک آلمانی زندگی کند، میتواند؟

خیر نمیتواند ، ولی میتواند از مغزش استفاده کند که !
مشکل اینجاست مردم ما دوست ندارند از مغزشون استفاده کنند ! فکر میکنند آکبند بمونه مثل ماشین و خونه میره روی قیمتش !
فقط کافی بود هر شخصی ۱۰ دقیقه در دوران انقلاب به ادعاها و حرفهای خمینی فکر میکرد الان وضعمون این نبود .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#15

Philo نوشته: من نمیدانستم باید در بررسی عوامل تداوم استبداد در ایران خودسانسوری کنم و تنها عواملی را به زبان آورم که از نظر مقام معظم، راسل (دامت برکاته)، بحث درباره ی آنها "آب در هاون کوبیدن" به شمار نمیرود.به کلیه دانشمندان علوم اجتماعی گفتم که در بررسی علل رنسانس و شکست مارکسیسم و وقوع جنگ جهانی دوم و ... تنها عواملی را بررسی کنند که "به درد بخور" (آن هم با تایید راسل) باشد.
والا ما نمیدانیم میخواهید این حرفها را بکدام دانشمندان علوم اجتماعی بزنید.علم با طبیعت و علت و معلول کار دارد و من که چیزی بعنوان "قصور مردم" و راهکاری تحت عنوان "سرزنش قصور و کوتاهی مردم" برای برقراری دموکراسی ندیده ام.شما تا کنون احتمالا با آخوندهای دخمه های حوزه علمیه قم در امور اجتماعی مشورت کرده بودید 21

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#16

sonixax نوشته: خیر نمیتواند ، ولی میتواند از مغزش استفاده کند که !
مشکل اینجاست مردم ما دوست ندارند از مغزشون استفاده کنند ! فکر میکنند آکبند بمونه مثل ماشین و خونه میره روی قیمتش !
فقط کافی بود هر شخصی ۱۰ دقیقه در دوران انقلاب به ادعاها و حرفهای خمینی فکر میکرد الان وضعمون این نبود .
خوب اگر مساله هم این باشد اسمش روی خودش هست،مساله.
چطور میشه این مساله رو حل کرد؟

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#17

قضیه ی قصور، اخلاقی است که از یک مقدمه ی بدیهی نتیجه گرفته میشود، ولی در مورد نفت هم پاسختان همین است؟
پاسخ
#18

Philo نوشته: قضیه ی قصور، اخلاقی است که از یک مقدمه ی بدیهی نتیجه گرفته میشود
من تا آنجا که میدانم قصور و گناه و اینها مفاهیمی هستند بر پایه اختیار در برخی دیدگاه های اخلاقی و نهایتا در حقوق ظاهر شوند،در خود روانشناسی هم چنین چیزهایی جایی ندارند.حالا شما چطور در علوم اجتماعی و انسانشناسی و سیاست و اینها میخواهید برای جامعه اراده آزاد تعریف کنید و بیایید آنها را تادیب کنید؟

Philo نوشته: ولی در مورد نفت هم پاسختان همین است؟
یعنی چه،یعنی میفرمایید قضیه قصور اخلاقی را برای نفت اعمال میکنید؟!

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#19

اصل اخلاقی: دستیابی به دموکراسی و آزادی در هر جامعه تکلیفی است که بر عهده ی اعضای خود آن جامعه است.فکت: مردم ایران آزاد نیستند و به دموکراسی نرسیده اند.نتیجه: مردم ایران در انجام وظیفه شان کوتاهی کرده اند (یعنی مقصرند). /// نفت یک تبیین علمی است، در دانش پدیده ها را به کمک مفسرها تبیین علمی میکنند. پدیده: برتری قدرت حاکمان بر مردم طی 100 سال اخیر. یک مفسر: ایران دارای منابع عظیم نفتی است که همواره درآمد آن در اختیار حاکمان بوده است. /// پیدا کردن فایده ی این تفسیر بر عهده ی مهندسان علوم اجتماعی و سیاستمداران است.
پاسخ
#20

sonixax نوشته: خیر نمیتواند ، ولی میتواند از مغزش استفاده ssکند که !
مشکل اینجاست مردم ما دوست ندارند از مغزشون استفاده کنند ! فکر میکنند آکبند بمونه مثل ماشین و خونه میره روی قیمتش !

فکر کردن نیاز به زمان آزاد و آسودگی و آسایش دارد میلاد جان.

اگر من و شما و بیشتر دوستانی که اینجا هستند هم زمان آزاد و فکر [کمی] آسوده نداشتیم نمیتوانستیم کتابی خوانده و درباره جهان و دانش چیزی بیاندیشیم یا بفلسفیم یا گفتمان بکنیم.
اگر نیک بنگریم همینکه هوموساپینس هم به اینجا رسید برای این بود که توانست با کشاورزی و دامداری برای خود زمان آسایش و اندیشه بدست آورد.

در ایران کنونی این خبرها نیست، شما شباروز اگر دنبال سگدو زدن برای بدست آوردن مرغ و نان و ... باشید روشنه که نمیتوانید درباره سیاست و دموکراسی کوچکترین فکر و اندیشه‌ای از خود بکنید.

مگر آن جوک را نشنیده‌ای که «اگر ادیسون ایرانی بود و زیر درخت نشسته بود و افتادن سیب را میدید، همینکه میرفت پیش باباش از یافت گرانش بگوید باباش یکی میزد پس کله‌اش که پسر جون بجای این بازی‌ها برو دنبال یه کار درست و حسابی، مامانش هم یکی میزد تو سر خودش که وای بدبخت شدیم به بچه‌ام زن نمیدن سرش همه‌اش تو آسموناست» 21



در اینباره در نوشتار برتراند راسل بنام «[post=7959]در ستایش بیکاری[/post]» بسیار خوب روشنگری شده، اینکه چرا بیکاری و آسودگی از کار روزانه باارزش‌ترین دستاورد فرهنگی آدمی بوده و باید باشد.

اگر هم نگوییم همه کشورهای باختری، ولی بیشتر کشورها مانند همان انگلستان و ... در زمان مستعمره گیری‌های خود بود که
پول و آسایش بدست آوردند - لندن را پیش از رنسانس بنگرید، دنبال سوزاندن زنهای جادوگر بودند چون فکر میکردند شبها گربه میشوند!

در همین بازه‌های آسودگی و کمی بیکاری بود که هنر و رنسانس شکوفا شد؛ مردم آسایش و امنیت داشتند و به هنر و دانش روی آوردند و کم کم راژمان (سیستم‌)‌های
همبودین و اجتماعی بهتری درست کردند و پس‌تر هم با پیشرفت تکنولوژیک و فندیک بجای استعمار کلاسیک این راه شکوفایی را از راه دانش و صادرات فندیک باز نگه داشتند.




sonixax نوشته: فقط کافی بود هر شخصی ۱۰ دقیقه در دوران انقلاب به ادعاها و حرفهای خمینی فکر میکرد الان وضعمون این نبود .

باز هم اینجور نیست. برای من و شما سی ثانیه فکر کردن هم زیاده، چرا که دانسته‌های بسیاری درباره دموکراسی، فرهنگ، تاریخ و بسیاری چیزهای دیگر داریم و
میتوانیم بسادگی تناقض‌ها و مزخرفات سخن را بازشناسیم، ولی در زمان شاه اینچنین نبوده و مردم هنوز در همان آسمانها سیر میکردند و به ضریح آقا آویزان میشدند.

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع / نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 7 مهمان