پاتوق شب نشینی -
yasy - 02-28-2015
چقدر این حال و هوای نزدیک عید حس و حال من و به هم میریزه خوشم نمیاد ازش
:e058:
پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 02-28-2015
یه نفر نوشته: کافر کجایی؟
همین گوشه کنارها ، از دور نظاره گر هستم. آدرس خانه ی ما را که داری!!
چندیست به طرز ددمنشانه ای با اهریمن در ستیزم.
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-01-2015
Russell نوشته: درود
بله خب اینهمه چیز رو که با هم بگی بالاخره معلومه که یکیش درست در مییآد. دربارهیِ درصد درستی هم کمی راهنمایی میکنم آنهم اینکه زیر 50% !!
حالا بیاید بحث رو از شلوار من عوض کنیم !!
خوبی؟ آقا خوبند؟
به اینجا سر بزن، با اینکه من چندان به شوخیهایت نمیخندم ولی بهشان عادت کردیم دیگر
سپاسگظارم از این همه لطافت و حمایط :-))))
پاتوق شب نشینی -
Crusader - 03-01-2015
یه نفر نوشته: نگو صفر درصد که مطمئنم صفر نیست ...
از راسل که بگذریم من هم نزدیک به 90% چهره و تیپ شما را میتوانم حدس بزنم، یک چنین تصویری از شما در ذهنم دارم، نگویید 0درصد که مطمئنم 100 شبیه هستید:
[ATTACH=CONFIG]4617[/ATTACH]
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 03-01-2015
Crusader نوشته: از راسل که بگذریم من هم نزدیک به 90% چهره و تیپ شما را میتوانم حدس بزنم، یک چنین تصویری از شما در ذهنم دارم، نگویید 0درصد که مطمئنم 100 شبیه هستید:
نه دیگه این طوریا هم نیست! دست کم روز تولدش توی اون کلبه چوبیه که این طوری نبود :)))
پاتوق شب نشینی -
Alice - 03-02-2015
Crusader نوشته: از راسل که بگذریم من هم نزدیک به 90% چهره و تیپ شما را میتوانم حدس بزنم، یک چنین تصویری از شما در ذهنم دارم، نگویید 0درصد که مطمئنم 100 شبیه هستید:
امید دهنتو سرویس این عکسو دیدم دو ساعته دارم میخندم
یه کمی سبک تر تیکه بنداز به فکر دل و رودمون باش
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 03-02-2015
[ATTACH=CONFIG]4617[/ATTACH]
نه قیافش بد نیست من دیدمش:))
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-03-2015
ها هااااا
خیلی هم عکس و تصورت خوب بود. پوکیدم از خنده..
ولی من جدی گفتم. از لحن و بیان راسل حدس زدم اینجوریه.. تازه میخاستم بگم همیشه از یک نوع عطر و ادکلن استفاده میکنه.. دنبال تنوع نیست.
در مورد میلاد هم میتونم حدس بزنم. ولی متاسفانه هنوز آندد رو نمیتونم پردازش کنم.. :-)
آندد تو کجا منو دیدی؟؟؟ حالا میلاد یادمه ایمیلمو سرچ کرد و فیسبوک و ...
برگردیم سر بحث قبلی.
میلاااااد نمیشه با کافر آشتی کنی؟؟ خداییش تو بیشتر از اون تهاجمی و ناجوانمردانه بهش حمله کردی و حرف زدی..
حتی چندجا خوندم مسخره اش کردی.. البته دو طرف بود ولی جفتتون باید آستانه صبر و تحملتون رو بیشتر کنید..
پاتوق شب نشینی -
Alice - 03-03-2015
مهسا امیدم تصور کن بیشتر بخندیم
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-03-2015
Alice نوشته: مهسا امیدم تصور کن بیشتر بخندیم
راستش نوشته های امید خیلی بی ادبانه و کثیف هست. حتی یک خطشو نمیخونم.. :-)
ولی نوشته های راسل و مزدک و آندد کمی و داریوش و میلاد رو که میخونم احساس میکنم قیافشون هم این شکلیه..
میدونی؟ این افراد یک خط تفکر خاصی دارن. یکجور انضباط فکری دارن. که ریشه در شخصیتشون هست. کسی که شخصیت زیرک و شیطون داره هیچوقت نمیشه با شلوار پارچه ای و خط اتو تصورش کرد. یا برعکس کسی که توی نوشته هاش منطقی و محتاط و کوتاه و پر تجربه صحبت میکنه نشان دهنده شخصیت آرومش هست. نمیشه با لباس های اسپورت تصورش کرد..
شاید غلط میگم. ولی از بس کتاب های آگاتا کریستی خوندم ، احساس میکنم خانم مارپل شدم :P