پاتوق شب نشینی -
Rationalist - 08-13-2014
Ouroboros نوشته: صد نفر اگر عملی جنونآمیز انجام بدهند دیگر آن عمل جنونآمیز نیست.
:e420:
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 08-13-2014
kourosh_bikhoda نوشته: به روح اعتقاد داری؟ میخوای چکار این هیولا رو؟ معادلات کیهانی حل میکنی؟
نه بابا فقط باهاش برنامه کامپایل میکنم!
روی PC من یک برنامه حدودن 1000 خطی حدود 1-2 ثانیه طول میکشد کامپایل شود، روی کامپیوتر برادرم با 16 گیگ رم و پردازنده I7 Ultimate چیزی حدود 2 دقیقه!!!!
ببینید چه قدر در وقت صرف جویی میشود :دی
البته به واسطه 4 عدد کارت گرافیک GTX 680 Evga Classified Superclock یک وقتهایی بازی هم میکنم خیلی حال میدهد :e420:
تا سال 2018 هم باید به خاطر خریدش قسط بدهم :))))
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 08-13-2014
دوستان من به تازگی پی بردهام که موسیقی آنگونه که قبلترها گمان میکردم زیاد خوب و مفید نیست، بیشتر موجب حواسپرتی، کاهش قدرت حافظه، سردرد، شتابزدگی و ... است. مدتیست که روزی بیش از یک ساعت موسیقی گوش نمیدهم، آن هم موسیقیهای بسیار بسیار خاص!
پاتوق شب نشینی -
Russell - 08-13-2014
Dariush نوشته: دوستان من به تازگی پی بردهام که موسیقی آنگونه که قبلترها گمان میکردم زیاد خوب و مفید نیست، بیشتر موجب حواسپرتی، کاهش قدرت حافظه، سردرد، شتابزدگی و ... است. مدتیست که روزی بیش از یک ساعت موسیقی گوش نمیدهم، آن هم موسیقیهای بسیار بسیار خاص!
این مشاهده توسط من هم تایید میشود، من یکزمانی هنگام مطالعه موسیقی گوش میدادم. حقیقا نهایت
بود !!
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 08-13-2014
Russell نوشته: این مشاهده توسط من هم تایید میشود، من یکزمانی هنگام مطالعه موشیقی گوش میدادم. حقیقا نهایت بود !!
آخ آخ گفتی! من هم خیلی اینکار را میکردم. بلانسبت شما واقعا عجب خریتی بود، یکساعت مطالعه همراه با موسیقی الان میبینم برابر است با 3 ساعت مطالعه بدونِ موسیقی. من اصلا فکر میکنم علت این سردردهای گاه و بیگاه همان حماقت است. البته من آن موقع خیلی جوان بودم و البته خیلی زود به اشتباهم پی بردم: یکسال!
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 08-13-2014
بسیار خب دوستان، من یک هفتهی خوب را اینجا میان شما رفقای ارجمند و گرامی سپری کردم. از دیدن دوبارهی همهی شما خوشحال و شارژ شدم.
تا دیدار بعد بدرود.
پاتوق شب نشینی -
Russell - 08-13-2014
بدرود امیر عزیز، مطمئنم تمامی دوستان مثل من چشم انتظار بازگشتت خواهند بود.
@
A3pik گرامی درود بر شما، بخوشامدید. دوست داشتید قدیر از خودتان و نحوهیِ اشنایتان با دفترچه بگویید (با رعایت نکات امنیتی و بدون دادن دادهیِ شخصی البته).
پاتوق شب نشینی -
A3pik - 08-13-2014
Russell نوشته: @A3pik گرامی درود بر شما، بخوشامدید. دوست داشتید قدیر از خودتان و نحوهیِ اشنایتان با دفترچه بگویید (با رعایت نکات امنیتی و بدون دادن دادهیِ شخصی البته).
ممنون دوست عزیز
راستش من از چندین سال پیش در سایت گفتگو دوستان و بحث ها رو دنبال میکردم و بعد هم که گفتگو جمع شد در اینجا، ولی هیچ وقت عضو سایت نشدم و به صورت مهمان مطالب رو دنبال میکردم چون احساس میکردم چیز زیادی برای گفتن ندارم و بیشتر میخواستم یاد بگیرم
ولی بالاخره تصمیم گرفتم عضو بشم تا کمی در بحث ها شرکت داشته باشم
پاتوق شب نشینی -
Russell - 08-13-2014
A3pik نوشته: ممنون دوست عزیز
راستش من از چندین سال پیش در سایت گفتگو دوستان و بحث ها رو دنبال میکردم و بعد هم که گفتگو جمع شد در اینجا، ولی هیچ وقت عضو سایت نشدم و به صورت مهمان مطالب رو دنبال میکردم چون احساس میکردم چیز زیادی برای گفتن ندارم و بیشتر میخواستم یاد بگیرم
خیلی جای خوشحالیست که دوستان خاموش دفترچه شروع به نوشتن میکنند. حقیقتش خود من هم حرف زیادی برای گفتن ندارم ولی معتقدم همین مشارکت حداقلی هم در بحثها باعث تولید مطلب و غنای فروم میشود.
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 08-13-2014
A3pik نوشته: ممنون دوست عزیز
درود به شما. خوش آمدید. ولی آس در ورق همیشه حرف آخر را میزند که!
Ouroboros نوشته: بسیار خب دوستان، من یک هفتهی خوب را اینجا میان شما رفقای ارجمند و گرامی سپری کردم. از دیدن دوبارهی همهی شما خوشحال و شارژ شدم.
تا دیدار بعد بدرود.
ای بابا، نشد طعم یک یک باختِ سخت در شترنگ را دوباره به شما بچشانیم!
به امید دیدارِ دوبارهات نازنین:e303:.