پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 05-27-2014
آلیس نمیدونم این تقارن بازگشت شما با بازگشت امیر یک تصادف هست یا زنیجره علّی داره!
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 05-27-2014
برادر [MENTION=48]Russell[/MENTION] چطوری دوست عزیز؟ این وضعیتِ بیماریات را نمیخواهی تغییر بدهی؟
پاتوق شب نشینی -
Russell - 05-27-2014
Dariush نوشته: برادر @Russell چطوری دوست عزیز؟ این وضعیتِ بیماریات را نمیخواهی تغییر بدهی؟
ای، بد نیستم داریوش جان. نه !! بگمان میکنم بیماریم لاعلاج باشد !!
میبینم که چشم من را دور دیدهای و بساط شترنگ را بدون من برپا کردهای !!
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 05-27-2014
Russell نوشته: ای، بد نیستم داریوش جان. نه !! بگمان میکنم بیماریم لاعلاج باشد !!
نگو این حرفها را گرامی؛ حالِ ما را خراب نکن! لاعلاج کدام است؟! هر چه سریعتر خوب میشوید و وضعیتتان را تغییر میدهید؛ منتظر هستمها!
Russell نوشته: میبینم که چشم من را دور دیدهای و بساط شترنگ را بدون من برپا کردهای !!
:e108:
گفتیم شکستِ Champion ِ قدیمی را چنان تکمیل کنیم که توان هیچ گونه خودنماییِ دیگری نداشته باشد، گندی زدیم که حالا حالاها قابلِ ترمیم نیست!
اگر خواستی بیا ببینیم میتوانی با یک شکستِ جانانه در مقابلم حالم را بهتر کنی که امشب را راحت بخوابم یا نه؟!
پاتوق شب نشینی -
Russell - 05-27-2014
Dariush نوشته: نگو این حرفها را گرامی؛ حالِ ما را خراب نکن! لاعلاج کدام است؟! هر چه سریعتر خوب میشوید و وضعیتتان را تغییر میدهید؛ منتظر هستمها!
نه چیزی نیست داریوش جان، لاعلاج است از این نظر که ذهنم بیمار است !! جدای از این، این شکلک از بقیه بسیار باحالتر است !!
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 05-28-2014
mosafer نوشته: البته پسر من دو سالی میشود در کلاس زبان مشغول اموختن ست و هنوز چند سالی به دبیرستانش مانده
مربیان آموزشگاه تاکید دارند آنها را دورادور کنترل کنیم و حتی دیکته ی زبان را بواسطه ی سی دی بنویسند
پسرم در دیکته ضعیف ست
ضعیف بدان معنی که اگر قبل رفتن به کلاس تمرین نکند نمره ی پایین می اورد(معمولا 50یا 60 از 100)
نمیدانم موسسات زبان تا چه اندازه ارزشمند هستند ولی تعریف این کانون را کما بیش شنیده بودم کانون زبان ایران
منهم راستش از موسسات زبان ایرانی چیزی نمیدانم اما بهتر است او را بفرستید به کلاسهای مکالمه و بعد که قویتر شد بحث آزاد. فعلا نوشتن به چه درد بچهی شما میخورد؟! بزرگتر که شد از طریق کار به کامپیوتر و دنبال کردن علایقش و نرسیدن به منابع ارزشمند در زبان فارسی خواندن و نوشتن را خیلی سریع استاد میشود، مسئله تکلم روان و درست به یک زبان است که من میبینم برخی مترجمان حرفهای در ایران از آن بیبهره هستند!
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 05-28-2014
دوستان هرکس میخواهد ببازد یک دست شترنگ بازی بسازد و بفرستد. :e108::e106:
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 05-28-2014
Ouroboros نوشته: دوستان هرکس میخواهد ببازد یک دست شترنگ بازی بسازد و بفرستد.
برنده من و شما با راسل؛ اوکی؟!
پاتوق شب نشینی -
Russell - 05-28-2014
Dariush نوشته: برنده من و شما با راسل؛ اوکی؟!
اگر کیفیت بازی زیادی پایین باشد امکان دارد هیچکدام به مرحلهیِ بعدی صعود نکنید ها، گفته باشم !!
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 05-28-2014
Dariush نوشته: برنده من و شما با راسل؛ اوکی؟!
شما دو تا نخودی هستید و باید با هم بازی بکنید، برندهتان بیاید به محضر من درس استادی بگیرد
هر جور خودتان صلاح میدانید، فقط کلاک را بگذارید ۲۰ دقیقه + ۵ ثانیه نه نامحدود.