پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 03-19-2014
Persepolis نوشته: همینرا میخواستم سرور مهربد نازنین
خواهش میکنم
درخواست/پیشنهادی هم داشتید بگویید میافزایم.
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 03-19-2014
میگم ۴-۵ نفر کاربر بانو در این انجمن فعال هستند ، تمامی پستهای آنها را روی هم ۹۵% کسشعر و پرت و پلا هست ، یک جستاری که ۲ ریال بیارزد هیچ کدامشان باز نکردند! :e528:
پاتوق شب نشینی -
Alice - 03-19-2014
Theodor Herzl نوشته: میگم ۴-۵ نفر کاربر بانو در این انجمن فعال هستند ، تمامی پستهای آنها را روی هم ۹۵% کسشعر و پرت و پلا هست ، یک جستاری که ۲ ریال بیارزد هیچ کدامشان باز نکردند!
من در جستارهای فلسفی و ادبی و علمی فراوان شرکت داشتم، احتمالا شما همچنان از ماجرای درگیری و ستیز با سرور [MENTION=66]Ouroboros[/MENTION] به خاطر من
* کینه به دل دارید. چون زورتان به او که نمیرسید و اکنون هم ایشان نیستند به من گیر میدهید و انواع گوناگون حملهی شخصی را بکار میبرید!
* نه به خاطر من، به خاطر پاسداشت حریم شخصی کاربران انجمن. اما گویا شما این چیزها سرتان نمیشود.
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 03-19-2014
Alice نوشته: من در جستارهای فلسفی و ادبی و علمی فراوان شرکت داشتم، احتمالا شما همچنان از ماجرای درگیری و ستیز با سرور @Ouroboros به خاطر من* کینه به دل دارید. چون زورتان به او که نمیرسید و اکنون هم ایشان نیستند به من گیر میدهید و انواع گوناگون حملهی شخصی را بکار میبرید!
* نه به خاطر من، به خاطر پاسداشت حریم شخصی کاربران انجمن. اما گویا شما این چیزها سرتان نمیشود.
مگر کشتی میگرفتیم که زورمان نرسد؟ در ضمن رقیه جان اصلا منظور من شخص شما به تنها نبودید کلا این را گفتم
پاتوق شب نشینی -
Alice - 03-19-2014
Theodor Herzl نوشته: مگر کشتی میگرفتیم که زورمان نرسد؟ در ضمن رقیه جان اصلا منظور من شخص شما به تنها نبودید کلا این را گفتم
سرور [MENTION=66]Ouroboros[/MENTION] به نحوی قاطی کرده بود که از کشتی و قتل و کشتار هم بدتر بود! (یک پیامی داده بود که واقعا ترسناک بود و من فکر کردم باید فاتحهی این انجمن و کاربران و مدیران و .. را بخوانیم!
)
الان من را رقیه و خاتون و زینب صدا میکنید که من تحریک شوم و عکسم را در انجمن قرار بدهم؟! عمرا. باید در خماری آلیس بمانید، اما اگر به من اصرار و التماس کنید شاید راضی شدم! :)
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-20-2014
sonixax نوشته: همین مهسا رو دیدیم باید روزی صد بار نماز وحشت بخونیم :)))
کصافط!
حیف که اینجا نمیتونم جوابتو بدم. هی زرت زرت زرت کارت زرد و قرمز و اخطار و اخراج نصیبم میشه.. ( مثل دیشب از دست آنارچی کارت قرمز گرفتم ! )
اگر جرات داری بیا فیسبوک تا نشونت بدم وقتی قدرت مدیریت تالار نداشته باشی، چقدر ضعیف میشی :-))))
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-20-2014
Theodor Herzl نوشته: مگر کشتی میگرفتیم که زورمان نرسد؟ در ضمن رقیه جان اصلا منظور من شخص شما به تنها نبودید کلا این را گفتم
لابد منظورت من بودم؟؟
خودت چندتا تاپیک مفید راه انداختی؟
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-20-2014
[ATTACH=CONFIG]3814[/ATTACH]
سال نو ایرانی بر همه دوستانم مبارک
تک تک اسم میارم که نگید مهسا نامرده!
1- آلیس ♥
2- ایرانبانو ♥
3- مهربد ♥
4- میلاد ♥
5- کسری ♥
6- آرش ♥
7- کوروش مومن ♥ :))
8- شوالیــــه ♥
9- آنارچی ♥ ( ) بعدا پرانتزو پُر میکنم!
10- راسل
11- مزدک غائب ♥
12- امیر (امیدوارم سال جدید تفکراتش هم نسبت به انسانهای مونث عوض بشه) ♥
13- کـــــــــــــافر ♥
14- داریـــوش ♥♥
15- سمکینگ ♥
16- ویوان عزیز ♥
17- اگنستیک ! ♥
18- نورمور کوول ♥
19- همایون ♥
20- یاسی ♥
21- بهمنیار دانا :) ♥
22- آریا فربود ♥♥♥
23- رازی ♥
24- یه نفر ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-20-2014
الان مهربد و مزدک میان میگن این شعر هم خودمون نوشتیم و طراحی کردیم!
پاتوق شب نشینی -
یه نفر - 03-20-2014
فقط منم که این فروم رو میچرخونم. تنهایی میزبان 33 نفرم! :-((
[ATTACH=CONFIG]3815[/ATTACH]