پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-26-2014
Anarchy نوشته: من هستم... اما اهل می نیستم !!
اهل چی هستی تو آنارشی جان؟
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 01-26-2014
Mehrbod نوشته: اهل چی هستی تو آنارشی جان؟
می = شراب
!!
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-26-2014
Anarchy نوشته: می = شراب !!
می و باده را که دریافتیم اهل اش نیستی, پرسیدم اهل چی هستی بجایش؟ (:
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 01-26-2014
Mehrbod نوشته: می و باده را که دریافتیم اهل اش نیستی, پرسیدم اهل چی هستی بجایش؟ (:
مگه حتما باید چیزی جاش باشه
؟! اما خب دلستر بدک نیست به عنوان جایگزین
!!
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-26-2014
Anarchy نوشته: مگه حتما باید چیزی جاش باشه ؟! اما خب دلستر بدک نیست به عنوان جایگزین !!
that's just plain and simple, boring
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 01-26-2014
Mehrbod نوشته: that's just plain and simple, boring
می هم گاه گداری میخورم ، اما خیلی کم ... همون دکسترومتورفان گویا از همه بهتره :e405: !!
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 01-26-2014
Anarchy نوشته: می هم گاه گداری میخورم ، اما خیلی کم ... همون دکسترومتورفان گویا از همه بهتره :e405: !!
نه مِی را من هم دیرزمانیست کنارنهادهام, گهگاهی تنها برای همراهی با دیگران یک پیکی مینوشم (گاهی هم بیشتر).
دکسترومتورفان هم چیز بیخودیه, نگرش من روانگردانها نبودند, رویهمرفته بود که چه کاری دلبستگی داری. سندلی داغ تو را هم باید انگار بازگشود (:
پارسیگر
پاتوق شب نشینی -
Fiona - 01-26-2014
دوستان؛
چاره ای بیابید برای بی حوصلگی جانکاهی که گریبانگیرم شده این روزها...
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 01-26-2014
Mehrbod نوشته: نه مِی را من هم دیرزمانیست کنارنهادهام, گهگاهی تنها برای همراهی با دیگران یک پیکی مینوشم (گاهی هم بیشتر).
دکسترومتورفان هم چیز بیخودیه, نگرش من روانگردانها نبودند, رویهمرفته بود که چه کاری دلبستگی داری. سندلی داغ تو را هم باید انگار بازگشود (:
پارسیگر
اگر وقت و روان آزاد پیدا کردم ، جتما سعی میکنم به چیزی دلبستگی پیدا کنم
!!
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 01-26-2014
مشروب میخواهید بخورید هنسی را با ابسلوت و جک دانیل قاطی کنید و درونش فلفل بریزید! احتمالا به علت ساخت سوخت اتمی در تحریم سازمان ملل خواهید رفت!