پاتوق شب نشینی -
homayoun - 01-24-2014
به نگر خودت بهترینش کدومه؟
2 یا 4 ؟ یا 5؟
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 01-24-2014
homayoun نوشته: به نگر خودت بهترینش کدومه؟
2 یا 4 ؟ یا 5؟
2 4 5 ؟
تمام اینها اسم دارند :دی
به نظر من سه گانه شنهای زمان از همه بهتر هستند به خصوص Warrior within با آن موسیقی های گیرای God Smack
پاتوق شب نشینی -
homayoun - 01-24-2014
sonixax نوشته: به نظر من سه گانه شنهای زمان از همه بهتر هستند به خصوص Warrior within با آن موسیقی های گیرای God Smack
پارسال دوباره ریختم بازی کنم. اونجایی که دسته رو میکشی سنگا میره بالا. راه رو پیدا نمیکنم. دیدم نمیشه پاکش کردم.
جهان ایران را با این بازی میشناسه
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 01-24-2014
homayoun نوشته: پارسال دوباره ریختم بازی کنم. اونجایی که دسته رو میکشی سنگا میره بالا. راه رو پیدا نمیکنم. دیدم نمیشه پاکش کردم.
جهان ایران را با این بازی میشناسه
اونجا به 5 تا راه میرسه که 3 تاش برای ادامه بازی و دو تاش برای گرفتن آپگرید هستش.
هر بار که اون رو میچرخونید سنگهای یک چیدمان خاصی پیدا میکنند و باید از در و دیوار بالا برید تا به ورودی مورد نظر برسید
پاتوق شب نشینی -
homayoun - 01-24-2014
sonixax نوشته: هر بار که اون رو میچرخونید سنگهای یک چیدمان خاصی پیدا میکنند و باید از در و دیوار بالا برید تا به ورودی مورد نظر برسید
اگه دوباره ریختم اوکی
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 01-24-2014
کسی فراتر از خدا مرا آرزو و خواهش است امشب که با وی پیکی می بزنم؛ کجایید دوستان؟!
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 01-24-2014
من هستم... اما اهل می نیستم
!!
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 01-24-2014
Anarchy نوشته: من هستم... اما اهل می نیستم !!
ای بابا، چرا؟ راستاش من بیگانگان با می و باده را همچون مهمانانی از کراتِ دیگر میبینم
من هم چندان اهلش نیستم و جز یکی دو بار در ماه به سویش نمیروم!
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 01-24-2014
Dariush نوشته: ای بابا، چرا؟ راستاش من بیگانگان با می و باده را همچون مهمانانی از کراتِ دیگر میبینم
من هم چندان اهلش نیستم و جز یکی دو بار در ماه به سویش نمیروم!
هیچ وقت نتونستم با مزه الکل کنار بیام !! یه علت دیگه هم احتمالا مربوط به شخصیتم هست که نمیخوام کنترل روی رفتارم از دستم خارج شه
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 01-24-2014
Anarchy نوشته: هیچ وقت نتونستم با مزه الکل کنار بیام !! یه علت دیگه هم احتمالا مربوط به شخصیتم هست که نمیخوام کنترل روی رفتارم از دستم خارج شه
اگر صحبت مزه است که میتوانید از چیزهای سبکتری چون آبجو بیاغازید. اگر صحبت از زائل شدنِ عقل و از کف به در شدنِ هوشیاریست که اینها افسانهی بیش نیستند. اینهایی که میبینید از فرط مستشدگی خود را خراب کرده و همهجا را به گند میکشند، باید بیش از یک لیتر خورده باشند وگرنه با یک پیک و دو پیک کسی دیوانه نمیشود که به روی زن و بچه و اهل خانه چاقو بکشد یا با کونِ برهنه در خیابان بدود!