پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-17-2013
[ATTACH=CONFIG]3144[/ATTACH]
WTF?
پاتوق شب نشینی -
مزدك بامداد - 12-17-2013
Dariush نوشته: گرامی، ما در اینجا چند نفر داریم که زبانِ آلمانی آنهم در ترازی آلمانیِ نیچه بداند که دشوارترین نوعِ آلمانیست؟
درست است ، باید کوشید اگر آلمانی میاوریم، بازگردانش را هم بیاوریم ولی در انگلیسی چنین بایستگی نیست
چون همگان کمابیش آشنایی خوبی با زبان انگلسی دارند
*
پاتوق شب نشینی -
homayoun - 12-17-2013
مزدك بامداد نوشته: Verschrobenheit
تاجاییکه من میدانم این فرشروبن هایت است نه ورشروبن هَیت.
یک پرسش هیتلر چرا jahre را یاغه میگوید و sprechen را شپرشن ؟
هم ر و هم غ ؟ گویش های آلمانی چگونه است.
من در آلمانی ch را پس از a o u خ میگویم. در اتریش و سویس چگونه است؟
آنها پس از i و l نیز خ میگویند؟ r را ر میخوانند؟
پارسیگر
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 12-17-2013
Dariush نوشته: گرامی، ما در اینجا چند نفر داریم که زبانِ آلمانی آنهم در ترازی آلمانیِ نیچه بداند که دشوارترین نوعِ آلمانیست؟ من هم نوشتههای نیچه را نهایتا به زبان انگلیسی بخوانم، و جز چند عبارت کوتاه از او به آلمانی نمیدانم. شما با آگاهی از تمامِ اینها از چه رو در این انجمن زمانیکه جز خودتان و مزدک گرامی ( و یکی دو نفر دیگر احتمالا)در این سطح از آلمانی سردر نمیآورند به آلمانی با ما سخن میگویید؟ خود را به آن راه نزنید و ما را .... فرض نکنید!
این اندازه هم سخت نیست, یک google translate بزنید, یا دو رج آنرا بگوگلید:
is.gd - Shortened URL
این هم یک چیستان:
Dariush نوشته: و بله، گرچه نژادها همسان نیستند، اما نژاد کهتر و مهتر نداریم.
دختری از پسران بلندبالا خوش اش میاید و کوروش و داریوش از او.
کوروش قدی میانه و داریوش قدی بلند دارد:
آیا بلندقدی, مایهیِ برتری داریوش از کوروش میشود؟
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-17-2013
Mehrbod نوشته: بلندی قد = زاب به ارث بردنی
هوش = زاب به ارث بردنی
...
همانجوریکه یک نژاد میتواند بلندقد یا کوتاهقد باشد, درست همانجور.
چطور؟
فرض کنید پدر من آدم باهوشی بوده و من نیز هوش را از او به ارث بردهام! حالا این چگونه میتواند به نژاد ایرانیِ من، زمانیکه میدانیم هیچ نژاد ایرانیِ خالصی هم اکنون وجود ندارد، مربوط شود؟
بعد آنکه آیا بهرهی هوشی ارثی، میتواند بر تاثیر محیط بر هوش افراد غلبه داشته باشد یا خیر؟
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 12-17-2013
Dariush نوشته: [ATTACH=CONFIG]3144[/ATTACH]
WTF?
فرا-اندازه پسندِ من افتاد, از اینرو ... (((:
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 12-17-2013
Dariush نوشته: چطور؟
پاسخ چیستان کو, مرد برتر؟ (:
Dariush نوشته: فرض کنید پدر من آدم باهوشی بوده و من نیز هوش را از او به ارث بردهام! حالا این چگونه میتواند به نژاد ایرانیِ من، زمانیکه میدانیم هیچ نژاد ایرانیِ خالصی هم اکنون وجود ندارد، مربوط شود؟
بعد آنکه آیا بهرهی هوشی ارثی، میتواند بر تاثیر محیط بر هوش افراد غلبه داشته باشد یا خیر؟
گرفتاری همینجاست, ما از فرهود سخن میگوییم, شما از اینکه این فرهود
به چه انگیزه پدید آمده و به چه کار میاید و گوینده چرا اینجور میسَهد, نکند نژادپرست است؟ و ...:
نقل قول:... برای دریافت راستی و فرهود، بسنده است که راستی را بدست آورده باشید نه اینکه
این فرهود به چه انگیزه پدید امده و گفته شده و از چه راهی جسته شده است.
پاتوق شب نشینی -
مزدك بامداد - 12-17-2013
homayoun نوشته: تاجاییکه من میدانم این فرشروبن هایت است نه ورشروبن هَیت.
یک پرسش هیتلر چرا jahre را یاغه میگوید و sprechen را شپرشن ؟
هم ر و هم غ ؟ گویش های آلمانی چگونه است.
من در آلمانی ch را پس از a o u خ میگویم. در اتریش و سویس چگونه است؟
آنها پس از i و l نیز خ میگویند؟ r را ر میخوانند؟
من هم نگفتم ورشروبنهایت، پرسنده چنین نوشت.
وات V در آلمانی، اگر واژه از لاتین
نیامده باشد ( مانند klavier ) با "ف"
به زبان آورده میشود، مانند فون براون
Von Braun .
پرسش دیگرتان را هم باید دوست ما sonixax@
پاسخ دهند که کاشانه مند آلمان هستند. تا جاییکه
من میدانم، گویش آیینی آلمان ، گویش هانووری است
که به آن Hochdeutsch هم میگویند و در آن
بیشتر "R" ها درست مانند فرانسه ، "غ" گفته میشوند
ولی در جنوب، بویژه بایرن، درست مانند ایرانی ها "ر"
میگویند، آنهم به گونه ی غلتان rollendes R
---------
ch هم چیزی میان ش و خ گفته میشود، مانند "ح" تازی
•
پارسیگر
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-17-2013
Mehrbod نوشته: این اندازه هم سخت نیست, یک google translate بزنید, یا دو رج آنرا بگوگلید: is.gd - Shortened URL
مهربد جان، اندیشه کنید که اینجا انجمنی پارسی است و همگان به زبان پارسی تسلط دارند و پس از آن تعدادی به انگلیسی تسلط دارند و عدهی بسیار انگشتشماری به آلمانی و ایتالیایی و فرانسوی و... تسلط دارند. اکنون من اگر بیایم اینجا به زبان نروژی سخن بگویم ، به فرض که بدان تسلط دارم، بعد بگویم خب بروید گوگل بکنید، چه معنایی دارد؟ its not complicated!
Mehrbod نوشته: این هم یک چیستان:
چستانتان هم بیربط است! منظور من از همسانی بیشتر مشابهت بود تا برابری. بنابراین انسانها و نژادها یکسان نیستند، اما از لحاظ ارزشهای انسانی همگی به یک چشم دیده میشوند. من میتوانم نژاد روس را برای همآغوشی و سکس بیشتر بپسندم، اما آیا میتوانم نژاد روس را به سببِ آنکه ریاضیدان و موسیقیدان فزونتر و کلا به سبب آنکه هوشمندانِ بیشتری از آن تولید شدهاند، برتر از دیگر نژادها ببینم یا خیر؟
قائل بودن به برتری نژادی از نژادها تنها یک موضوع ساده برای گفتگو نیست و در اینجا بار اخلاقی قضیه را نمیتوان ندید. شما وقتی نژادی را برتر میدانید، در واقع با یکنوع پیشداوری نسبت به گروهی از انسانها با آنها برخورد میکنید و این به معنای این است که من در نگاهِ شما یک نیمهبشر هستم و هرچه هم بکوشم هرگز به آن چه که شما انسان کامل میدانید تبدیل نخواهم شد، چرا که نژاد قابل تغییر نیست. این کوتهفکری همانقدر مضحک و ضدبشریست که عقیده مسلمانان که یک زنازاده هرگز یک مسلمان کامل نخواهد شد و به بهشت راه پیدا نخواهد کرد!
گمان نمیکردم در این انجمن لازم شود به نادرستی قضاوت بر اساس نژاد، ملیت، رنگِ پوست، زبان و... در مورد انسانها توضیح دهم!
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 12-17-2013
Mehrbod نوشته: فرا-اندازه پسندِ من افتاد, از اینرو ... (((:
گویا خیلی مورد پسندتان بوده :))