جستار آزاد تالار موسیقی و سینما -
Dariush - 08-08-2014
Russell نوشته: قدری از آن تعریف کنید شاید ما هم مشتری شدیم !!
راسل جان، گولِ تبلیغاتِ ایشان را نخورید یک وقت! من سه چهار قسمتاش را دیدم، آنقدر داستان بیمایه و چرندی دارد که حالِ آدم را به راستی بد میکند.
Russell - 08-08-2014
Dariush نوشته: راسل جان، گولِ تبلیغاتِ ایشان را نخورید یک وقت! من سه چهار قسمتاش را دیدم، آنقدر داستان بیمایه و چرندی دارد که حالِ آدم را به راستی بد میکند.
ee!
میگویم نسیم طالب میگوید: کافیست بگویید در تعریف از یک چیزی مبالغه شده تا همه بروند آنرا ببینند؛ حالا من را هم کنجکاو کردی دیگر
demeter - 08-08-2014
کلیفورنیکیشن شخصیت اصلیش ادای بوکوفسکی را با عناصر هالیوودی در می آورد چیز بدرد بخوری ندارد .
MEHDI - 08-08-2014
Russell نوشته: خواهش میکنم، من هم شوخی میکنم
چقدر دربارهیِ خانمبازی فیلم میسازند؟! بالاتر به یکی دیگرش هم پرداختیم (HIMYM)
میگویم آنقدرها هم نادیده گرفته نمیشویمها !!
چارلی شین هم در دوتا و نصفی مرد خانوم باز است! کلا جذابیت داستان هم در شخصیت چارلی شین است.
Ouroboros - 08-09-2014
demeter نوشته: کلیفورنیکیشن شخصیت اصلیش ادای بوکوفسکی را با عناصر هالیوودی در می آورد چیز بدرد بخوری ندارد .
کلا کدام سریالی هست که «چیز بدرد بخوری» داشته باشد؟! همه زبالههای مغزفرسا هستند برای وقتکشی.
demeter - 08-09-2014
پیشنهاد میکنم فیلم Calvary 2014 را ببینید . در حین درونمایه کمدی لبخند را روی صورتتان خشک میکنه .
داشتان کشیش یک شهر کوچک است که حین اعترافات یکی از اعضای شهر تهدید به مرگ میشه و تشخیص هم
نمیده که چه کسی هست . بعد از این به یک نحوی وارد یک مکاشفه میشه و با مردم شهر صحبت میکنه .
[ATTACH=CONFIG]4368[/ATTACH]
sonixax - 08-09-2014
امیر جان حالا که هستی!
یک بار یک سری موسیقی سبک اپیک معرفی کرده بودی فکر کنم مربوط به یک بازی بود! هنوز خاطرت هست چی بود ؟
Ouroboros - 08-09-2014
sonixax نوشته: امیر جان حالا که هستی!
یک بار یک سری موسیقی سبک اپیک معرفی کرده بودی فکر کنم مربوط به یک بازی بود! هنوز خاطرت هست چی بود ؟
الان دیگر من فقط به آثار آن گروه گوش میکنم،
در باشگاه آنرا میگذارم و انگار میدان نبرد است با دو چندان نیرو دمبلها را بلند میکنم!
Two steps from hell
Alice - 08-09-2014
مثلا یه فیلم باید چی داشته باشه ک از نظر شما " بدردبخور " باشه ؟؟؟ (در پاسخ ب پست 55)
sonixax - 08-09-2014
Danke امیر جان