دشواریهای فاروم -
Theodor Herzl - 08-01-2013
خیر کسی فضولی نکرده است ، هیچ کس از مدیران حتی ادمین اصلی انجمن توانایی دیدن پیامهای خصوصی را ندارد ، ولی میتواند آنها را پاک کند. به دلیل امنیتی نیز تصمیم گرفته شد پیامهای خصوصی همه پاک شود ، اگر کسی در انجمن خواهان دریافت مجدد پیامهای خصوصی هست میتواند به ادمین اصلی انجمن پیام خصوصی بدهد.
دشواریهای فاروم -
Alice - 08-01-2013
Theodor Herzl نوشته: خیر کسی فضولی نکرده است ، هیچ کس از مدیران حتی ادمین اصلی انجمن توانایی دیدن پیامهای خصوصی را ندارد ، ولی میتواند آنها را پاک کند. به دلیل امنیتی نیز تصمیم گرفته شد پیامهای خصوصی همه پاک شود ، اگر کسی در انجمن خواهان دریافت مجدد پیامهای خصوصی هست میتواند به ادمین اصلی انجمن پیام خصوصی بدهد.
از کجا معلوم که نمیتواند ببیند؟
چند پیام ارزشمند داشتم که ایکاش آن را جایی کپی میکردم، البته که خواهان دریافت مجدد آن هستم ولی
چون شخصیست و دوست ندارم تارگردان آن را ببیند به ایشان پیام نمیدهم. اصلا این چه مدلیست دیگر؟
چرا در پیامهای شخصی دیگران دست میبرید؟ پیش از زدودن اطلاع بدهید، به چه حقی پیامها را بدون اجازهی
کاربر میزدایید؟
دشواریهای فاروم -
Theodor Herzl - 08-01-2013
Alice نوشته: چرا در پیامهای شخصی دیگران دست میبرید؟ پیش از زدودن اطلاع بدهید، به چه حقی پیامها را بدون اجازهی
کاربر میزدایید؟
ما فکر کردیم یک کاربر در ایران دستگیر شده است ، چون پیامهای خصوصی آن شخص داشت که باعث دردسرش میشد اگر دستگیر شده بود ، و نمیشد فقط پیامهای یک کاربر را پاک کرد ، صاحب انجمن تصمیم گرفت برای تضمین امنیت آن کاربر پیامهای همه را پاک کند. بعد مشخص شد که آن کاربر دستگیر نشده است و مشکلی نیست. قضیه از این قرار است ، امنیت کاربران درون میهن نیز از همهچیز برای ما مهمتر است.
دشواریهای فاروم -
sonixax - 08-01-2013
Alice نوشته: به چه حقی پیامها را بدون اجازهی
کاربر میزدایید؟
به این حق که امنیت کاربران به حفظ پیامهای شخصیشان اولویت دارد .
دشواریهای فاروم -
meaning - 08-01-2013
بچه ها مچکریم .
دشواریهای فاروم -
Russell - 08-01-2013
Alice نوشته: از کجا معلوم که نمیتواند ببیند؟
چند پیام ارزشمند داشتم که ایکاش آن را جایی کپی میکردم، البته که خواهان دریافت مجدد آن هستم ولی
چون شخصیست و دوست ندارم تارگردان آن را ببیند به ایشان پیام نمیدهم. اصلا این چه مدلیست دیگر؟
چرا در پیامهای شخصی دیگران دست میبرید؟ پیش از زدودن اطلاع بدهید، به چه حقی پیامها را بدون اجازهی
کاربر میزدایید؟
آلیس جان من هم بیخبر دیدم پیغام هایم پاک شده و البته با این حال حق میدهم به دوستان، اصل اینکار هم بخاطر درخواست امنیتی یکی از کاربران بود و از آنجا که نمیشود یک پیغام را پاک کرد کل پیغامهایِ خصوصی پاک شد.
دوستان سعی کنند بجز مطالب و گفتگوهایِ غیر شخصی، داده و اطلاعات شخصی مربتط با دفترچه را نه در اینجا یا حتی جای دیگر ذخیره نکنند.با اینکه من هم خودم پیغام هایم پاک شد ولی کار لازمیست، بنگرم اصلا اینکار را هر چند ماه یکبار انجام بدهیم (البته با اطلاع همه) تا امنیت بالاتر رود.اگر همه دوستان احتیاط لازم را امنیتی را میکردند این پاکسازی هم اتفاق نمیافتاد.
دشواریهای فاروم -
Alice - 08-02-2013
sonixax نوشته: به این حق که امنیت کاربران به حفظ پیامهای شخصیشان اولویت دارد .
خب همینطور سرخود که نمیشود، یک اطلاعرسانی هم میکردید به جایی برنمیخورد.
دشواریهای فاروم -
Anarchy - 08-02-2013
Alice نوشته: خب همینطور سرخود که نمیشود، یک اطلاعرسانی هم میکردید به جایی برنمیخورد.
آلیس جان پیام های من هم همگی پاک شدن...مساله خیلی ناگهانی پیش اومد و فرصت کار دیگه ای نبود!! یکی بدون اینکه دسترسی به محتوای پیام های خصوصی باشه ، پوشه حاوی اون به طور کامل پاک شد اما قابلیت برگردوندن پیام ها هست...حالا اگه باز گیر ندی که کسی اونها رو خونده یا میخونه :e407:!!
دشواریهای فاروم -
sonixax - 08-02-2013
Alice نوشته: خب همینطور سرخود که نمیشود، یک اطلاعرسانی هم میکردید به جایی برنمیخورد.
فرصتش نبود .
دشواریهای فاروم -
agn0stic - 08-06-2013
چکار کنم تا در هر جستاری که پست دادم هموند نشوم؟