دشواریهای فاروم -
Philo - 07-08-2013
درود بر شما، همین طور است. پیشنهاد شما چیست؟ از No Script استفاده نکنم مسئله ای پیش نمی آید؟
دشواریهای فاروم -
Anarchy - 07-08-2013
sonixax نوشته: اگر روی TOR از No Script استفاده میکنید اینها لود بشو نیستند .
من این افزونه رو نصب کردم و تمام قسمت ها هم به خوبی لود میشه...مشکل اصلی ، سرعت اینترنت دوستان هست !!
دشواریهای فاروم -
Philo - 07-08-2013
Anarchy نوشته: از منو پاسخ سریع استفاده میکنید یا ویرایشگر پیشرفته ؟
از هر دو، در هر دو هم این مشکل را داشتم ولی راه حل جناب sonixax جواب داد.
دشواریهای فاروم -
sonixax - 07-08-2013
Philo نوشته: درود بر شما، همین طور است. پیشنهاد شما چیست؟ از No Script استفاده نکنم مسئله ای پیش نمی آید؟
مساله که پیش می آید ! (البته اینجا نه) میتونید فقط برای این سایت خاموشش کنید .
اگر ایران نبودید خیالی نبود . برای همه جا خاموشش میکردید ! اصلن ایران نبودید تور به چه دردی میخورد ؟
به نظر من بهتره که BBCode های مربوطه را یاد بگیرید . بروید در یک انجمنی که فیلتر نیست و یک فهرست از BBCODE ها تهیه کنید . اینجا ما BBCODE اختصاصی و ویژه همش یکی دو تا داریم که میشود برایتان توضیح داد .
دشواریهای فاروم -
sonixax - 07-08-2013
Anarchy نوشته: من این افزونه رو نصب کردم و تمام قسمت ها هم به خوبی لود میشه...مشکل اصلی ، سرعت اینترنت دوستان هست !!
احتمالن شما یک سری Exeption تعریف کرده اید برایش . تمام این ویرایشگر با JavaScript درست شده و کار No Script اینه که جاوا اسکریپت رو بفرسته مرخصی .
دشواریهای فاروم -
Anarchy - 07-09-2013
sonixax نوشته: احتمالن شما یک سری Exeption تعریف کرده اید برایش . تمام این ویرایشگر با JavaScript درست شده و کار No Script اینه که جاوا اسکریپت رو بفرسته مرخصی .
آره فکر کنم globally اسکریپ رو غیر فعال نمیکنه...اگه این کار رو بکنم حتی تو هر صفحه جدید که باز میکنم مجبورم یه بار لاگین کنم !!
دشواریهای فاروم -
Theodor Herzl - 07-09-2013
یکی از مشکلات انجمن به نظرم این هست که زود log out میکنه ، مثلا یک جواب طولانی داری مینویسی و وقتی میخواهی پست کنی میبینی که از انجمن خارج شدی ، این رو نمیشه تغییر داد؟
دشواریهای فاروم -
sonixax - 07-09-2013
Theodor Herzl نوشته: یکی از مشکلات انجمن به نظرم این هست که زود log out میکنه ، مثلا یک جواب طولانی داری مینویسی و وقتی میخواهی پست کنی میبینی که از انجمن خارج شدی ، این رو نمیشه تغییر داد؟
کسرا جان اون تیک به یاد ماندون رو بزنی مشکل حل میشه .
دشواریهای فاروم -
Theodor Herzl - 07-09-2013
نه اون تیک رو هم دارم ، ولی باز log out میشم
دشواریهای فاروم -
sonixax - 07-09-2013
Theodor Herzl نوشته: نه اون تیک رو هم دارم ، ولی باز log out میشم
Hmmmm
خوب این ربطی به سایت نداره کسرا جان . کوکی ها روی سیستم شما ذخیره نمیشند . دلیلش هر چیزی میتونه باشه از جمله تنظیمات خودتون .