گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-01-2014
از خاندن یک کتاب دو هدف برآورده می شود:
یکی اینکه از آن لذت می برید ، دیگر آنکه می توانید درباره اش لاف بزنید!
برتراند راسل
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-01-2014
آدمی هر قدر هوشمندتر باشد ، افسردگی و بطالتش بیشتر است
فیودور داستایفسكی
افسردگی بهایی است که آدم برای شناخت خود می پردازد. هر چقدر به زندگی بنگری به همان مقدار هم عمیق تر رنج می کشی
اروین یالوم
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-01-2014
آزادی از جمله تجملاتی است که هر کسی توان کسب آن را ندارد
کارل مارکس
گزینگویهها -
Theodor Herzl - 04-01-2014
True revolutionaries do not flaunt their radicalism; They cut their hair, put on suits and infiltrate the system from
within
Saul Alinsky - WiKi
Saul Alinksy فعال چپ آمریکایی
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-03-2014
ازدواج برای زنان رایجترین شیوه ی امرار معاش است، و مقدار کل سکس ناخواسته ی تحمیلشده بر زنان در ازدواج، احتمالن از تنفروشی بیشتر است.
برتراند راسل
"زناشویی و اخلاق"
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-03-2014
وقتی انسان ها از تنهایی می نالند، منظورشان این نیست که اطرافشان خلوت است، تنهایی این است که هیچکس نمی فهمد چه می گویند...
آیزایا برلین
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-03-2014
آیا از خود پرسیدهاید چرا همهی فلاسفهی بزرگ افسرده و عبوسند؟ آیا از خود پرسیدهاید چه کسانی ایمن، آسوده و همیشه خوشرو هستند؟
من پاسخ میدهم: تنها آنها که فاقد روشنبینیاند: مردم عامی و کودکان!
فردریش نیچه
گزینگویهها -
یه نفر - 04-03-2014
کافر_مقدس نوشته: به همین خاطر است که تند تند لایک و پسندشان می کنی؟!
این گزین گویه ها اندوخته ی چندین سال من هستند. به صورت پراکنده از گوشه کنار جمع آوری کرده ام، از ویکی گفتار گرفته تا کتاب های مختلف و هتا پیش آمده که یک جمله از میان نوشتارهای منتشر شده در فیس بوک یا سایت آقای x یا خانم y برگرفته شده.
یک فایل متنی چند مگابایتی دارم اگر مایل باشید آپلودش می کنم و در اختیارتان قرار می دهم. باشد که رستگار شوید...!
بسیار مایلم :-)
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-05-2014
هر روز به این واقعیت پی می برم که زندگی را نمی توان تحمل کرد، مگر اینکه دیوانگی چاشنی آن باشد
فردریش نیچه
گزینگویهها -
کافر_مقدس - 04-05-2014
من تازگی ها متوجه شده ام هتا افرادی که معتقد هستند سرنوشت همه از قبل تعیین شده و قابل تغییر نیست موقع رد شدن از خیابان، دو طرف خیابان را نگاه می کنند!
استفان هاوکینگ