نگرسنجی درباره ریش و سبیل -
sonixax - 04-20-2013
Ouroboros نوشته: اگر دوستان از ریش خوششان نمیآید بروند جستار ژیلت باز بکنند
[ATTACH=CONFIG]1747[/ATTACH]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mosafer - 04-20-2013
چه جالب ...
چند بار خوندم که هتا جنسیتها رو مخفی میکنن ولی اینجا همه از ریش و سبیلهاشون حرف میزنن آدم هوس میکنه نظرشو بگه
اوایل ازدواجمون ریش رو دوست داشتم یا ته ریش (ریش و ته ریشی که همیشه خط گرفته باشه و مرتب باشه)و شوهرم ریش یا ته ریش میزاشت
هر موقع قهر میکردیم چون حرص منو در بیاره کلا ریششو میزد میرفت
ولی چند سالی هست کلا میزنه و به اصلاح مردها ، سه تیغه میکنه
خب بیشتر بهش میاد و اینطور بیشتر میپسندم
ولی هر از چند گاهی برای تنوع بد نیست متنوع شن مردها ولی نه اینکه کاری بکنن که کلا از قیافه برگردند
ریش بلند زیاد جالب نیست و عموما به هر کسی نمیاد این
اگه مرد صورتی ریز نقش داشته باشه ریش بلند گمون نکنم بهش بیاد بیشتر شبیه معتادها میشه
Alice - 04-20-2013
Nâxodâ_Mehrbod نوشته: ای بابا, ما که هنوز روی لیلی زن بود یا مرد داریم میسخنیم؟ (:
ریشِ مردان یکی از همان کاکلها است دیگر!
با نمک بود
؛ به ویژه فرتور کاکولپسری که گذاشته بودید
! lol
شما زمان کُنون را نبینید که مردان با ریشتراش و ... چهرهآرایی میکنند
، در کهن
«ریش» و پشم مایهی هراس
، ترس و گریز دشمن میشد و در دستهی «تظاهرات
تهدیدآمیز» بشمار میرفت
؛ مانند سیخ شدن موی برخی جانوران در گاه ِ درگیری و
ستیز (= دُرُشت کردن و بیمناک جلوه شدن نزد دشمن) غُرش و صداهای ترسناک
و ... برای راندن دشمن که تنها بمنظور پیشگیری از جنگ و خونریزی و دریدن جانداران
بکار میرفت
؛ یعنی این تظاهرات بیمدادی نبرد بهینه و به صرفهای برای تصاحب قلمرو
،
جفتگیری با ماده و ... به شمار میرفت
! (اگر دشمن میترسید و پا به فرار میگذاشت)
اکنون هم برخی از انسانها در هنگام ترس و یا عصبانیت موهای بدنشان (دست و
بازوها و ...) سیخ و راست میشود که برماندهی ارث نیاکانمان است و امروزه دیگر کاربرد
پیشین خود را از دست دادهاند
!
کاکول پسرهای قدیم
:
[ATTACH=CONFIG]1749[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]1750[/ATTACH]
سرانجام اگر شما پشم و پیلهای مردان را «زیبایی» میخوانید و بسادگی از کنار
باسن و سینههای زنان (زیور و زینتهای طبیعی ماده) موهای بلند و افشان که
خودتان آنها را پیشتر «زیبا» خوانده بودید میگذرید
، گفتمان ما پیرامون زن یا مرد
بودن لیلی همینجا پایان میپذیرد و کاری از دست من برنمیاید
!
Mehrbod - 04-21-2013
Alice نوشته: سرانجام اگر شما پشم و پیلهای مردان را «زیبایی» میخوانید و بسادگی از کنار
باسن و سینههای زنان (زیور و زینتهای طبیعی ماده) موهای بلند و افشان که
خودتان آنها را پیشتر «زیبا» خوانده بودید میگذرید ، گفتمان ما پیرامون زن یا مرد
بودن لیلی همینجا پایان میپذیرد و کاری از دست من برنمیاید !
دیگر گناه من نیست استانداردهایِ زیبایی تندتر از
فرگشت[sup][aname=rpa2f46][[/aname][anchor=pa2f46]1][/anchor][/sup]
میدگرند[sup][aname=rpa9dba][[/aname][anchor=pa9dba]2][/anchor][/sup] (:
همچنین این نکته که خود مردان هم کپل و پستانهای زنان را زیبا میبینند میگوید که در فرایند گزینش شلغم نبودهاند و یک اندک درسدی
هم اینها گویا توانایی گزینش داشتهاند که یک
برگزیدگیهایی[sup][aname=rpa2217][[/aname][anchor=pa2217]3][/anchor][/sup] هم میدهند, ولی اگر نمونهوار یک پسر و دو دختر داشته باشیم, یکی
معمولی و یکی زیبا گزینش پسر همخوابگی با هر ٢ است (ولی اگر وادار به گزینش شد {که میشود} زیبا را میگزیند) هنگامیکه یک دختر در همین ریخت
اگر همه چیز برابر باشد تنها پسر زیبا را میگزیند. از همینرو شاید در مردان یک گرایش نرمی به زیباتر دیدن داریم بی اینکه فاکتور سرنوشتسازی باشد.
----
[aname=pa2f46]1[/aname]. [anchor=rpa2f46]^[/anchor] far+gaštan::Fargaštan || فرگشتن: بسیار گشتن; دگرستن; فراگشتن; تکامل یافتن www.thefreedictionary.com to evolve
[aname=pa9dba]2[/aname]. [anchor=rpa9dba]^[/anchor] Digarestan <— Degarestan || دیگرستن: تغییر کردن Ϣiki-En to change
[aname=pa2217]3[/aname]. [anchor=rpa2217]^[/anchor] bar+gozid+eg+i::Bargozidegi || برگزیدگی: اولویت priority
Mehrbod - 04-21-2013
Ouroboros نوشته: اگر دوستان از ریش خوششان نمیآید بروند جستار ژیلت باز بکنند
امیر جان ژیلت چرا؟ ژیلت که تبلیغهایِ فمینیسی و مردستیزانه میکند؟
ANTI MEN LAWS DEMOLISHING SOCIETY: BOYCOTT GILLETTE
Sexist anti-male ad campaign by Gillette can potentially promote male suicides | Fight for Justice
پیشتر هم یک تبلیغ کثیف کرده بودند:
...
It’s disheartening to see that Gillette didn’t learn its lessons from the mistakes committed in 2009. In 2009, they came up with a similar ad campaign wherein they called men who can’t shave as “lazy men” and encouraged women to shun such men.
من ژیلت را از ماه پیش بُیکات کردم (:
Ouroboros - 04-21-2013
Nâxodâ_Mehrbod نوشته: امیر جان ژیلت چرا؟ ژیلت که تبلیغهایِ فمینیسی و مردستیزانه میکند؟
ANTI MEN LAWS DEMOLISHING SOCIETY: BOYCOTT GILLETTE
من ژیلت را از ماه پیش ban کردم (:
منهم همین را میگویم دیگر. مردان اغلب دلیلی برای تراشیدن ریش خود ندارند بجز اینکه فلان کسک چنان میپسندد، یا موقعیت شغلی آنها چنان ایجاب میکند، یا دلیلی مشابه این... و اقلیتی از ما ریشتراشی میکنیم چون براستی آنرا با تمام مکافات و مصیبتی که دارد ترجیح میدهیم. خود من حتی یک اصلاح ِ بیخونریزی و درد و سوزش نداشتهام. این چیزی بجز وضعیت طبیعی بدن ما نیست، و حفظ آن نباید اینقدر سخت و مشقتبار باشد و تبدیل به یک Statement فرهنگی بشود و یا ما را جزو گروه خاصی قرار بدهد و ... اگر از ریش تراشیدن خوشتان نمیآید و با اکراه آنرا انجام میدهید، نخستین و مهمترین گام برای خارج شدن از «بازی» توقف انجام آنست:
[ATTACH=CONFIG]1751[/ATTACH]
sonixax - 04-21-2013
Ouroboros نوشته: خود من حتی یک اصلاح ِ بیخونریزی و درد و سوزش نداشتهام.
شوخی میکنی امیر جان ؟
Ouroboros - 04-21-2013
sonixax نوشته: شوخی میکنی امیر جان ؟
نه جدی میگویم. من پوست بسیار حساسی دارم و یا تیغ/ماشین مورد استفاده آنرا اذیت میکند، یا خمیر ریش، یا افترشیو یا همینطور روز بعد جوش میزند و .... تا کنون هم صدها یورو خرج ابزار آلات مختلف برای تراشیدن و تمیز کردن و ... کردهام. تا آنجاکه دیدهایم نیز همه اینگونه هستند، با درصدهای متفاوت ولی.
sonixax - 04-21-2013
Ouroboros نوشته: نه جدی میگویم. من پوست بسیار حساسی دارم و یا تیغ/ماشین مورد استفاده آنرا اذیت میکند، یا خمیر ریش، یا افترشیو یا همینطور روز بعد جوش میزند و .... تا کنون هم صدها یورو خرج ابزار آلات مختلف برای تراشیدن و تمیز کردن و ... کردهام. تا آنجاکه دیدهایم نیز همه اینگونه هستند، با درصدهای متفاوت ولی.
Preshave را امتحان کرده اید ؟
Ouroboros - 04-21-2013
sonixax نوشته: Preshave را امتحان کرده اید ؟
بله، میخاراند و اذیت میکند باز هم. شما تا بحال ریش گذاشتن را امتحان کردهاید؟ نه نیاز به ابزاری دارد، نه آنقدرکه فکر میکنید شما را اذیت خواهد کرد. چند روز فقط میخارد و بعد دیگر هیچ مشکلی نخواهید داشت.